اخ گفتی!!!تازه تو این نسخه موس و کیبور هم به خوبی ساپورت میشن
Pc یعنی موس و کیبرد!!!
اخ گفتی!!!تازه تو این نسخه موس و کیبور هم به خوبی ساپورت میشن
Pc یعنی موس و کیبرد!!!
تاریخ انتشار بازی توی Press Release رسمی کپکام اواخر امسال اعلام شده . ژولای تاریخ انتشار بایونیک کوماندو و استریت فایتر هست . اینم متنش
beginning in July with Street Fighter IV and Bionic Commando, while Resident Evil 5 comes later in the year
بچه ها تا 1 ساعت دیگه با حمله دست جمعی کنسول بازها مواجه میشین. خدا به داد برسه
100 درصد موس و کیبرد 1 چیز دیگه هست.
مثل اينكه شما متوجه جريان نشدي ايشون پرسيدن تاريخي كه توي گيم اسپات درج شده چي هست من هم گفتم جولاي حالا كاري ندارم درست هست يا غلط تازه اصلا كسي نمي دونه واقعا كي منتشر ميشه. چون هنوز تاريخ انتشار قطعي نشده همگي گمانه زني هاي مختلف هست
اون وقت گیم اسپات معتبر تره یا خود کپکام ؟
گیم اسپات تا 1 ماه پیش زده بود آپریل که !
بعد اواخر 2009 گمانه زنی نیست ، چیزی که خودشون دیروز اعلام کردن
Resident Evil 5 comes later in the year
منظور من از نقل قول پست شما اهانت نبوده ، فقط خواستم دوستان موضوع رو واضح تر بفهمن و بدونن که به تاریخای گیم اسپات اطمینانی نیست .
Last edited by Sha7ab; 02-05-2009 at 14:22.
وقتی برای pc بیاد خوب متقابلا ماوس و کیبورد رو هم پشتیبانی میکنهدر مورد Mouse و Keyboard اتفاقا صحبتی نشده که تو Forum های اونا کاربران ابراز نگرانی کردند.
شما دیدی بازی برای pc عرضه بشه ولی ماوس و کیبورد رو پشتیبانی نکنه؟!
خوب مسلما كپكام ولي جريان همونطور كه گفتم چيز ديگه اي بود فاشيست از من پرسيد گيم اسپات چه تاريخي زده من هم جواب ايشون رو دادم حالا شما زياد جدي نگير اين مسئله رو بهتره فراموش كنيم چون پست هاي ما اصولا بي ارزش هستند اين طوري و كسي از اين جور پست ها استفاده نمي كنه. موفق و پيروز باشي دوست خوب
خوب نسخه قبل خیلی بد پورت شده بود و معلوم نبود کدوم شرکت این بازی رو پورت کرده
البته پورتش هم خیلی بد بود و گند زده بود به بازی
با اون پورتی که اونا انجام داده بودن کلا بازی رو زیر سوال برده بودن
ولی این یکی رو خود کپکام قراره بده بیرون و جای بسی خوشحالی است
نسخه چهارم یه پورت بی ارزش از ps2 بود ولی این نسخه چون لید پلتفورمش pc هست مطمئن باشین کیفیت بازی از لحاظ بهتر از کنسول خواهد بود .
کار یوبی سافت بودمعلوم نبود کدوم شرکت این بازی رو پورت کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)