تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 211 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 2108

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه منچستر يونايتد: Manchester United F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009/
    آمار از برتري منچستر حكايت مي‌كند
    خبرگزاري فارس: تيم فوتبال منچستريونايتد به لحاظ آماري شرايط بهتري نسبت به رقيب خود در جدال بر سر عنوان قهرماني اروپا دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت منچستريونايتد، دو تيم حاضر در ديدارهاي گوناگون اروپايي 9 بار مقابل يكديگر صف آرايي كرده كه سهم برد منچستر، بيشتر بوده است.
    بر اين اساس منچستري ها در سه بازي با حريف فردا خود برنده شدند. بارسلونا نيز دو بازي را به سود خود كرده است. همچنين نتيجه 4 ديدار به تساوي منتهي شده است.
    اين گزارش حاكي است نخستين ملاقات اروپايي اين دو تيم به سال 1994 مربوط مي شود كه در رقابت هاي ليگ قهرمانان تساوي 2 بر 2 شكل گرفت. در آن ديدار پل اسكولز بازيكن خط مياني حال حاضر منچستر به عنوان نيروي تازه نفس در دقيقه 66 بازي وارد بازي شد و در عين حال پپ گوارديولا سرمربي كنوني بارسلونا براي تيمش بازي كرد.
    ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب(چهارشنبه) به وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم به داوري بوساكا سوئيسي انجام مي شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

فوگتس: منچستر و بارسلونا با احتياط مي‌آيند
    خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال آلمان گفت: منچستر يونايتد و بارسلونا از فوتبال كاملا تهاجمي جدا شده و رو به بازي با احتياط خواهند آورد.

به گزارش خبرگزاري فارس برتي فوگتس اظهار داشت: اين اعتقاد شخصي من است كه منچستر و بارسلونا، در ديدار نهايي قهرماني اروپا، فوتبال با احتياطي را اجرا خواهند كرد. پس تعداد گل اين بازي شايد يك يا دو گل باشد.
    فوگتس كه هدايت تيم ملي آذربايجان را در اختيار دارد، ادامه داد: در اين حالت تيمي كه با وجود احتياط، دقيق تر باشد، برنده خواهد شد. من از پيش بيني درمورد اينكه كدام تيم به مقام قهرماني مي رسد خودداري مي‌كنم. معلوم نيست در فوتبال محتاطانه، كداميك بر ديگري غلبه مي‌كند.
    ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب(چهارشنبه) به وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم به داوري بوساكا سوئيسي انجام مي شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ودكاك: منچستر براي تكرار قهرماني مشكلي ندارد
    خبرگزاري فارس: بازيكن سابق تيم ملي فوتبال انگليس گفت:منچستر تيم كاملي است كه براي كسب مجدد عنوان نخست ليگ قهرمانان اروپا مشكلي ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس، ‌توني ودكاك اظهار داشت:منچستر، نمونه بارز يك تيم كامل و توانمند است. البته بارسلونا هم شرايط خوبي دارد ولي ميان اين دو تفاوت آشكاري ديده مي شود.
    وي افزود: در شرايط فعلي، منچستر يونايتد كاملا در فرم مطلوب آمادگي است، با اين شرايط فرگوسن براي تكرار عنوان قهرماني اروپا مشكلي نخواهد داشت.
    ودكاك كه در سال 1979 همراه اف.ث. كلن آلمان قهرمان جام جامداران اروپا شد، افزود: با اين سطح از آمادگي منچستر، بارسلوني‌ها هم توان مقابله و ايستادگي نخواهند داشت.با اين شرايط من دو، سه گل براي منچستر يونايتد در اين ديدار مي‌بينم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

/فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009/
    فان‌ در سار: جاي يك قهرماني ديگر در كارنامه‌ام خالي است
    خبرگزاري فارس: دروازه‌بان هلندي تيم منچستر يونايتد گفت: جاي يك عنوان قهرماني ديگر اروپا در كارنامه‌ام خالي است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه داگبلات، ادوين فان در سار اظهار داشت: جو حاكم بر تيم منچستر يونايتد به گونه‌اي است كه بازيكن را ترغيب و تشويق به كسب عنواني جديد مي‌كند.من به عنوان عضوي از خانواده منچستر، علاقمند به كسب افتخار تازه اي در ليگ قهرمانان اروپا هستم.
    اين بازيكن ادامه داد: ما‌ اينك در شرايطي ايده‌آل قرار داريم. با توجه به اين شرايط بخت خيلي زيادي براي دستيابي به مقام قهرماني قائل هستم.
    دروازه‌بان 38 ساله منچستريونايتد كه از سال 2005 در خدمت تيم اولدترافوردي است، ادامه داد: در منچستر،‌ همه مصمم به كسب مقام قهرماني هستيم. البته ما مي‌دانيم دستيابي به چنين موفقيتي با توجه به قدرت بسيار زياد ‌بارسلونا، دشوار است.
    اين سنگربان مجرب اينك دركنار موفقيت هاي پرتعدادي كه كسب كرده ‌صاحب دو مقام نخست در ليگ قهرمانان اروبا در فصل 1995 - 1994 همراه آژاكس آمستردام و 2008 - 2007 با منچستريونايتد است.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

‌چاو: نه رونالدو گل مي‌زند، نه مسي
    خبرگزاري فارس:بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال كره جنوبي اظهار داشت: در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا نه كريستيانو رونالدو گل خواهد زد و نه ليونل مسي.

به گزارش خبرگزاري فارس بوم كو چاو در گفت و گو با روزنامه كره‌ياتودي در مورد بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا، نقطه نظرش را بيان كرد.
    وي اظهار داشت: وقتي به ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا در دوره هاي گذشته نگاه مي‌كنيم، متوجه مي‌شويم بازيكنان بزرگ هميشه تحت تدابير شديد، از سوي تيم رقيب قرار داشتند. پس شرايط گلزني براي آنان امري بسيار دشوار شده است. قاعده‌اي كه فكر مي‌كنم اين بار نيز در ليگ قهرمانان اروپا مصداق داشته باشد، به طوري كه گلزناني بزرگ همچون كريستيانو رونالدو و ليونل مسي موفق به گلزني نشوند.
    اين چهره صاحب نام فوتبال كره جنوبي،‌ تصريح كرد: به اعتقاد من، سرآلكس فرگوسن و پپ گوارديولا، مربيان منچستر يونايتد و بارسلونا، برنامه‌هاي جامعي را براي مهار اين دو ستاره تعيين كننده و سرنوشت‌ساز در نظر خواهند گرفت.
    بوم كو چاو ادامه داد: با اين شرايط گلزني در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا را نزد بازيكنان ديگري بايد سراغ گرفت.
    با توجه به اين نكته، احتمال زيادي هست بازيكناني گمنام تر از رونالدو و مسي، بتوانند سرنوشت بازي يا سرنوشت قهرماني را رقم زنند.
    ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب (چهارشنبه) به وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم به داوري بوساكا سوئيسي انجام مي شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

لمان: منچستر مقابل بارسلونا پيروز مي‌شود
    خبرگزاري فارس: دروازه‌بان اسبق تيم ملي فوتبال آلمان گفت: از هر دو تيم شناخت بالايي دارم و فكر مي‌‌كنم منچستر به پيروزي برسد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از كيكر، ينس لمان اظهار داشت: تجربه بازي در ليگ برتر را دارم و بارها مقابل منچستر بازي كرده ام. بارسا را هم مي‌شناسم. به نظرم، قدرت منچستر بيشتر از بارسلونا است.
    دروازه‌بان كنوني اشتوتگارت ادامه داد: پيش بيني من اينگونه است كه منچستر 2 گل به بارسلونا مي‌زند و قهرمان خواهد شد؛ اما در فوتبال هر گونه اتفاقي روي مي‌دهد.
    لمان كه با تيم سابقش "آرسنال " تجربه حضور در ديدار نهايي ليگ قهرمانان در سال 2006 را دارد، عنوان كرد: منچستر از تجربه بيشتري هم برخوردار است؛ اما بارسا هم مي‌تواند چون يك تيم شگفتي ساز ظهور كرده و جام را با خود به خانه ببرد.
    ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب (چهارشنبه) به وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم و به داوري بوساكا سوئيسي انجام مي شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

كيگان: شانس قهرماني اروپا را به مردان فرگوسن مي‌دهم
    خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم ملي انگليس گفت: شانس قهرماني ليگ قهرمانان اروپا را به ياران فرگوسن مي‌دهم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كانال اول تلويزيون انگليس، كوين كيگان اظهار داشت: به نظر من منچستر‌يونايتد از همه جهات جلوتر از بارسلونا است. اين ادعا به خاطر انگليسي بودن منچستر نيست. من هميشه سعي كرده‌ام جداي از احساسات نظراتم را بيان كنم.
    كيگان عنوان كرد: منچستر با برتري كه مقابل بارسلونا دارد،‌ به كسب مقام قهرماني خيلي نزديك است. البته اين در شرايطي است كه همه چير روال عادي خود را طي كند. قابليت‌هاي تيم فرگوسن از تيم گوارديولا بيشتر است. هر چند كه هر دو به اندازه كافي ستاره در اختيار دارند.
    كيگان كه در ابتداي فصل جاري فوتبال باشگاهي هدايت نيوكاسل يونايتد را برعهده داشت و بعد عزل شد، ادامه داد: احساس مي كنم تماشاگران بازي براي ديدن چهره قهرمان زياد صبر نخواهند كرد زيرا منچستر در وقت قانوني برنده بازي خواهد شد.
    ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب (چهارشنبه) به وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم به داوري بوساكا سوئيسي انجام مي شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

كيگان: شانس قهرماني اروپا را به مردان فرگوسن مي‌دهم
    خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم ملي انگليس گفت: شانس قهرماني ليگ قهرمانان اروپا را به ياران فرگوسن مي‌دهم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كانال اول تلويزيون انگليس، كوين كيگان اظهار داشت: به نظر من منچستر‌يونايتد از همه جهات جلوتر از بارسلونا است. اين ادعا به خاطر انگليسي بودن منچستر نيست. من هميشه سعي كرده‌ام جداي از احساسات نظراتم را بيان كنم.
    كيگان عنوان كرد: منچستر با برتري كه مقابل بارسلونا دارد،‌ به كسب مقام قهرماني خيلي نزديك است. البته اين در شرايطي است كه همه چير روال عادي خود را طي كند. قابليت‌هاي تيم فرگوسن از تيم گوارديولا بيشتر است. هر چند كه هر دو به اندازه كافي ستاره در اختيار دارند.
    كيگان كه در ابتداي فصل جاري فوتبال باشگاهي هدايت نيوكاسل يونايتد را برعهده داشت و بعد عزل شد، ادامه داد: احساس مي كنم تماشاگران بازي براي ديدن چهره قهرمان زياد صبر نخواهند كرد زيرا منچستر در وقت قانوني برنده بازي خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

كهلر: بارسلونا بخت بيشتري براي قهرماني دارد
    خبرگزاري فارس: مدافع اسبق تيم فوتبال آلمان و بروسيا دورتموند گفت: با احترام به منچستريونايتد،‌ معتقدم اين بار بارسلونا بخت قهرماني دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس يورگن كهلر اظهار داشت: بخت قهرماني ليگ قهرمانان اروپا را در فصل جاري به تيم بارسلونا مي‌دهم. تقريبا همه بازي هاي اين تيم را در ليگ قهرمانان اروپا تماشا كرده ام و باور دارم،‌بارسلونا بازي به بازي پيشرفت كرده و اوج گرفته است.
    كهلر ادامه داد: در اين‌باره طي چند روز گذشته، با دوستانم بحث‌هاي زيادي ‌كردم و به آنها گفتم بارسلونا حتي بانتيجه 2 بر يك، منچستر يونايتد را نيز شكست مي‌دهد.
    وي كه خود در سال 1997 همراه تيم بروسيا دورتموند آلمان، تجربه و موفقيت‌ قهرماني اروپا را در اين پيكارها، به دست آورد،‌ ادامه داد: چون طرفدار فوتبال زيبا هستم، بسيار علاقمندم بارسلونا، فاتح بازي شود تا بخاطر بالابردن جذابيت فوتبال و نيز افزايش تماشاگر، در عمل تقدير شايسته‌ايي به عمل آيد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

يك سال ذرت مجاني، هديه قهرماني اروپا براي منچستر
    خبرگزاري فارس: يك شركت توليد ذرت بسته‌بندي، به بازيكنان منچستريونايتد محصولات خود را به عنوان جايزه هديه مي‌دهد.

به گزارش خبرگزاري فارس شركت كابكورن، كه در 5 سال گذشته توليد كننده انواع فرآورده‌هاي ذرتي در انگليس است، در ابتداي هفته جاري اعلام كرد در صورت كسب پيروزي در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا، اين محصولات را به تك تك اعضاي تيم منچستر هديه خواهد كرد.
    تام درايچي، سخنگوي اين شركت گفت: به سهم خود مي‌كوشيم نقشي در موفقيت منچستر يونايتد در كسب عنوان قهرماني اروپا ايفا كنيم.
    طبق اين اظهارات در صورت قهرماني شاگردان سرآلكس فرگوسن، در ديدار فردا شب، ذرت يك سال بازيكنان و مربيان منچستر به اين خاطر تامين خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •