تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 291 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بایرن مونیخ با تساوی به صدر آمد

تیم بایرن مونیخ با وجود توقف مقابل اشتوتگارت به صدر جدول رده بندی رقابت های فوتبال دسته اول آلمان صعود کرد.
    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، درادامه هفته هفدهم بوندسلیگا، امشب،تیم بایرن مونیخ در خانه اشتوتگارت با تساوی ۲-۲ متوقف شد ولی با یک بازی بیشتر با ۳۵ امتیاز به صدر جدول صعود کرد ، در صورتی که فردا تیم هوفنهایم ۳۴ امتیازی بتواند مقابل شالکه یک امتیاز بگیرد ، قهرمانی نیم فصل این رقابت ها را از آن خود خواهد کرد.
    در سایر بازی های امشب ، هرتابرلین با ۴ گل کارلسروهه را درهم کوبید ، هامبورگ با یک گل از سد آینتراخت گذشت که در این دیدار مهدی مهدوی کیا ۸۲ دقیقه برای آینتراخت بازی کرد، بایرلورکوزن و کوتبوس به نتیجة مساوی ۱ - ۱ رسیدند، وردربرمن ۲ به ۱ بر وولفسبورگ چیره شد، بوخوم با حساب ۱ به ۲ از کلن شکست خورد و دیدار هانوفر و بیله فلد هم با تساوی ۱ - ۱ همراه بود.
    در جدول رده بندی این رقابت ها ، بایرن مونیخ با ۳۵ امتیاز صدرنیشن است ، هوفنهایم با یک بازی کمتر و با ۳۴ امتیاز دوم قراردارد ، هرتا و هامبورگ با ۳۳ و لورکوزن با ۳۲ امتیاز رده های سوم تا پنجم را در اختیار دارند.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

واقعا ناراحت کنندست باز هم دقیقه 90 گل خوردیم , البته در نهایت قهرمانی در پایان فصل مهمه ولی با این حال امیدوارم شالکه هوفن هایم رو ببره تا قهرمان نیم فصل بشیم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض هفدهمین هفته‌ی رقابت‌‌های بوندس‌لیگا

بوندس‌لیگا، هرتا برلین در برابر کارلسروهه

هفته‌ی هفدهم لیگ برتر فوتبال آلمان (بوندس‌لیگا)، روز جمعه با مصاف میان دورتموند و مونشن‌گلادباخ آغاز شد. این دیدار با نتیجه‌ی دو بر یک به سود دورتموند پایان یافت. در ادامه‌ی دیدارهای هفته‌ی هفدهم روز شنبه (۱۳ دسامبر) هفت دیدار دیگر نیز برگزار گردید.

وردر برمن ـ ولفسبورگ
    در نخستین دیدار روز شنبه، دو تیم تهاجمی برمن و ولفسبورگ به مصاف هم رفتند. این دیدار برای تماشاگران نویدبخش گل‌های پرشماری بود، زیرا ۲۷ بازی گذشته‌ی این دو تیم هرگز بدون گل نبوده است. برمن در این بازی از چند بازیکن اصلی خود به دلیل آسیب‌دیدگی محروم بود. سرانجام این دیدار با نتیجه‌ی دو بر یک به سود برمن به پایان رسید.
    هامبورگ ـ فرانکفورت
    هامبورگ در دو دیدار گذشته‌ی خود حریفانش را با نتایج باورنکردنی درهم کوبیده بود. آیا امروز نوبت فرانکفورت بود که با شکستی سنگین بدرقه شود؟ باید افزود که در شش بازی گذشته‌ی این دو تیم، مهاجمان فرانکفورت هرگز موفقیتی نداشتند. سرانجام این دیدار با نتیجه‌ی یک بر صفر به سود هامبورگ به پایان رسید.
    اشتوتگارت ـ بایرن مونیخ
    یکی از حساس‌ترین بازی‌های روز شنبه، میان بایرن مونیخ قهرمان فصل پیش و رکورددار قهرمانی بوندس‌لیگا و تیم اشتوتگارت برگزار شد. مونیخی‌ها که هفته‌ی گذشته بر تیم صدرنشین غلبه کردند و در رقابت‌های «چمپینزلیگ» نیز موفق بوده‌اند، با روحیه‌ی مضاعف پا به میدان می‌گذاشتند. ولی این دیدار با نتیجه‌ی دو بر دو مساوی شد.
    لورکوزن ـ کوتبوس
    در یکی دیگر از دیدارهای روز شنبه، لورکوزن میزبان کوتبوس بود. لورکوزن روزهای موفقی را می‌گذراند و بر جایگاه سوم جدول تکیه زده است. این تیم برای باقی ماندن در کورس قهرمانی باید با قدرت ظاهر شود. بنابراین پیروزی در بازی روز شنبه برابر کوتبوس، یک وظیفه به شمار می‌رفت. ولی این دیدار با نتیجه‌ی یک بر یک مساوی شد.
    هانوفر ـ بیله‌فلد
    یکی دیگر از بازی‌های روز شنبه مصاف میان هانوفر و بیله‌فلد بود که در رده‌های سیزدهم و چهاردهم جدول جای داشتند. دو تیم حال و روز خوبی ندارند و تا کنون از خود چهره‌ی پرفروغی نشان نداده‌اند. بیله‌فلد در ۲۴ دیدار گذشته‌ی خود در هانوفر رنگ پیروزی را ندیده بود. این دیدار با نتیجه‌ی یک بر یک مساوی شد.
    هرتا برلین ـ کارلسروهه
    از دیگر بازی‌های روز شنبه، دیدار میان هرتا برلین و کارلسروهه بود. هرتا تا چند هفته پیش چهره‌ی موفقی داشت ولی با دو شکست پی در پی تا حدودی روحیه‌ی خود را از دست داد. ولی حال و روز کارلسروهه هم چندان خوش نیست و این تیم تا دیدار امروز به جایگاه پانزدهم جدول بسنده کرده بود. سرانجام این دیدار با نتیجه‌ی چهار بر صفر به سود هرتا برلین به پایان رسید.
    بوخوم ـ کلن
    آخرین بازی روز شنبه میان بوخوم و کلن برگزار شد. هر دوتیم در هفته‌های گذشته سیر نزولی داشته‌اند. در حالی که کلن در چهار هفته‌ی گذشته رنگ پیروزی را ندیده، بوخوم در سیزده بازی گذشته پیروز نبوده است. سرانجام این دیدار با نتیجه‌ی دو بر یک به سود کلن به پایان رسید.
    دیدار روز یکشنبه
    روز یکشنبه با برگزاری یک دیدار حساس میان تیم شگفتی‌آفرین هوفن‌هایم و شالکه، هفته‌ی هفدهم بوندس‌لیگا کامل خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به هر حال من دوست ندارم هوفنهايم ببازه . قهرماني نيم فصل حقشه.

هوفنهـــــــايم - شالكــــــــه 04

ساعت 19:30 از :

Dubai Sports 1
    Kanal 24
    Nova Sports 4
    SKY Calcio 10
    TPS Star
    Nova Sports 2 (پخش مجدد - ساعت 01:30 بامداد)
    Alfa TV Cyprus (پخش با تأخیر - ساعت 03:00 صبح)

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام!
    نمی دونم چرا بایرن نیمه دوم خوب نیستش!
    بازی با ---- هم نزدیک بود آخرا مساوی بشه!

در کل نسبت به اول فصل بایرن خیلی بهتر شده!
    اول فصل خیلی نا امید کننده بود!

به امید قهرمانی تو آلمان و اروپا....

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

آره انگار کم میارن نیمه دوم.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كلا اين تيم دقايق اخر گل زياد خورده . علتش شايد استرس بازي باشه.اين مشكل رو بايد درست كنن تا تو ليگ قهرمانان مشكلي پيش نياد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ديتمار هوپ :
    مجبور بوديم پاداش‌هايمان به بازيكنان سوسيس و كالباس باشد

خبرگزاري فارس: رئيس باشگاه هوفن هايم آلمان گفت: به جاي دادن پاداش‌ مالي، مجبور بوديم به بازيكنان سوسيس، كالباس يا نوشابه دهيم.

ديتمار هوپ، مدير باشگاه فوتبال هوفن هايم آلمان در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار فارس اظهار داشت: اين ادعا خاص من نيست؛ بلكه كارشناسان عنوان مي كنند كه هوفن هايم عالي كار كرده است.
    وي افزود: با تحمل سختي ها و فشارها، توانستيم خود را به دسته اول بوندس ليگا برسانيم و چهره واقعي خود را به عنوان تيمي قابل اعتنا نشان دهيم.
    عالي ترين مقام هوفن هايم اظهار داشت: در تمام نيم فصل اول، كاملا در بالاترين مكان قرار داشتيم. تيم‌هاي بزرگي چون بايرن مونيخ، اشتوتگارت يا شالكه را به دنبال خود ديديم. اين موقعيت، باعث افتخار براي هوفن هايم و تمام اهالي شهر شده است.
    وي عنوان كرد: در نظر بگيريد، زماني كه تصميم به تحقق هدف خود براي رساندن هوفن هايم به بوندس ليگا گرفتم، با بودجه اي محدود و بسيار كم كه حدود 50 هزار يورو بود، كار را شروع كردم و تيم را به اينجا رساندم.
    او ادامه داد:‌ در ابتداي كار با محدوديت هاي زيادي كه قابل ذكر نيستند، مواجه بوديم؛ به طوري كه برخلاف تيم هاي فوتبال، به جاي دادن پاداش هاي مالي، مجبور بوديم به بازيكنان خود چيزهايي مانند سوسيس، كالباس يا نوشابه هديه دهيم. به مرور وضعيت مالي بهتر شد و توانستيم قراردادهاي بهتري ببنديم. در اين دوران، نه من و نه هيچيك از همكارانم، دچار ترديد نشديم.
    ديتمار هوپ خاطر نشان ساخت: فوتبال به باور من، گروهي ترين ورزش دنيا است. به علت شمار زياد اعضاي يك تيم، تعداد مشاركت ها و همكاري‌ها زياد است. وقتي تيمي به افتخار مي‌رسد، مي توانيد باور كنيد كه درون تيم، همكاري ها در حد بسيار زيادي بوده است. پس مي گويم، موفقيت كنوني هوفن هايم مرهون تلاش ها، همكاري ها و مشاركت هاست.
    وي در مورد شرايط تيم عنوان كرد: زماني كه تصميم جدي گرفته شد تا تيم از مراحل ليگ هاي پايين تر و آماتوري به بوندس ليگا برسد، هيچگاه دچار ترديد نشدم و به هدف خود باور داشتم. به كاري كه مي كنم و نيز تلاش وافر همكارانم اعتقاد راسخ داشتم. به اين خاطر، در هوفن هايم مشكلات مالي را تحمل كرديم تا به وضعيت كنوني رسيديم.
    اين مقام صدرنشين بوندس ليگا اظهار داشت: در پايان فصل گذشته نيز كه مجوز حضور در بوندس ليگا را به دست آورديم، امكان خريدهاي گران قيمت و پرتعداد براي ما نبود. تنها مي‌توانستم براساس بودجه محدود خود بازيكناني درجه دو يا سه بخرم. با اين حال، باعث افتخار است كه حتي با برخورداري از اين بازيكنان، يك تيم متحد نشان مي دهيم كه به قله بوندس ليگا رسيده است.
    وي ادامه داد: با وجودي كه فشار پيكارها روز به روز بيشتر مي شود؛ اما مانند هواداران دوست دارم كه در همين فصل ورود به دسته اول، به قهرماني برسيم.
    هوپ عنوان كرد: قهرماني بوندس ليگا مي تواند پاداش خوبي براي تلاش هاي چندين ساله مان باشد. افتخار مردم هوفن هايم نيز خواهد شد؛ هرچند معتقدم تا همين جاي فصل نيز باعث افتخار شده ايم.
    هوفن هايم متعلق به شهري بسيار كوچك و در حد دهكده با 3267 نفره است. اين تيم تا دو فصل قبل در ليگ آماتوري آلمان حضور داشت و بعد خود را به سرعت بالا كشيد تا جايي كه در پايان فصل گذشته يكي از سه سهميه دسته دوم را براي ورود به دسته اول احراز كرد. اين تيم با مربيگري رالف رانگ نيك به محض ورود به دسته اول در صدر جاي گرفت و تيم شگفتي ساز نيم فصل نخست لقب گرفت.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هيلده براند: از نيمكت نشينى خسته شده بودم
    مى خواهم به تيم ملى آلمان بازگردم

سرانجام تيمو هيلده براند با فوتبال اسپانيا خداحافظى كرد. پس از حضورى كاملاً ناموفق در والنسيا سنگربان سرشناس ژرمن ها در ماه ژانويه به آلمان باز مى گردد تا از دروازه تيم شگفتى ساز رقابت هاى اين فصل بوندس ليگا حراست كند.

در حالى كه چندين باشگاه سرشناس آلمانى از جمله بروسيا دورتموند، ولفسبورگ و هرتابرلين براى مذاكره با سنگربان ناراضى والنسيا اعلام آمادگى كرده بودند، سرانجام هافنهايم توانست گوى سبقت را از حريفان خود بربايد و اين سنگربان سرشناس را به خدمت بگيرد. به نظر مى رسد هافنهايم نه تنها در رقابت هاى نيم فصل بلكه در بازار نقل و انتقالات نيز قصد دارد همگان را شگفت زده كند!

مطمئناً هيلده براند براى حضور قدرتمند در رقابت هاى بوندس ليگا انگيزه هاى زيادى خواهد داشت. او مى خواهد ثابت كند كه به ناحق روى نيمكت والنسيا مى نشسته است. چهارشنبه گذشته هيلده براند با امضاى قراردادى رسمى به تمامى حرف و حديث ها پايان داد.
    سنگربان اسبق اشتوتگارت پس از امضاى قراردادش با هافنهايم در جمع خبرنگاران گفت: «ديگر نمى خواستم معطل كنم. از نيمكت نشينى در والنسيا خسته شده بودم و مى خواستم هر چه زودتر به اين شرايط پايان دهم. مى خواهم با حضور در هافنهايم بازگشتى باشكوه به مستطيل سبز داشته باشم. مى خواهم دوباره بدرخشم.»

سنگربان جديد تيم شگفتى ساز رقابت هاى بوندس ليگا در مورد علت انتخاب خود به خبرنگاران گفت: «علت انتخاب من فقط و فقط موقعيت خوب هافنهايم در رقابت هاى اين فصل بود. هافنهايم اين فصل نشان داده كه يكى از بهترين و آماده ترين تيم هاى حال حاضر بوندس ليگاست. من با اين تيم خوب و آماده مى توانم به اهدافم برسم. به خاطر پول به هافنهايم نيامده ام. اگر پول برايم مهم بود هيچ گاه اين تيم را انتخاب نمى كردم. چند باشگاه ديگر حاضر بودند پول بيشترى به من بدهند اما من در نهايت هافنهايم را انتخاب كردم.»
    هيلده براند در ادامه در مورد رقباى جديد خود گفت: «دانيل هاس و اوزكان هر ۲ جوانان بااستعدادى هستند. من هميشه از رقابت با رقباى آماده استقبال كرده ام. ما در نيم فصل دوم رقابت خوبى با يكديگر خواهيم داشت. اميدوارم از بين ما كادرفنى بهترين را انتخاب كند. ۲۹ سالگى اوج حضور يك دروازه بان در دنياى فوتبال است. مى خواهم با آمادگى بالايى كه از خودم نشان مى دهم دوباره به تيم ملى بازگردم. مطمئنم هنوز هم مى توانم درون دروازه تيم ملى مهره تأثيرگذارى باشم. با شروع نيم فصل دوم به همه ثابت خواهد شد كه كاملاً بى دليل در والنسيا به يك نيمكت نشين تبديل شده بودم.

AbrarNews

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هافنهايم قهرمان نيم فصل بوندسليگا شد

تيم فوتبال شگفتي ساز هافنهايم پس از تساوي يك بر يك در برابر شالكه صفر چهار در هفته هفدهم مسابقات فوتبال بوندسليگا، به كار خود در سال جاري ميلادي به عنوان صدرنشين ليگ آلمان پايان داد و قهرمان نيم فصل شد. يك ضربه آزاد مستقيم ديدني سليم تبر هافبك هافنهايم در نيمه دوم گل نيمه اول جرالد آساموآ را براي شالكه باطل كرد و تيمش را به صدر جدول بازگرداند .
    رالف رانگنيك سرمربي هافنهايم پس از آخرين ديدار سال بوندسليگا گفت : در نهايت ما مي‌توانستيم برنده اين ديدار باشيم ولي بازگشت ما پس از آنكه يك بر صفر عقب افتاديم باارزش بود .
    وي افزود : من از صدرنشيني راضي هستم ولي اگر دو امتياز ديگر بازي را به دست مي‌آورديم راضي تر مي‌شدم .
    با شروع تعطيلات زمستاني ، هافنهايم يك تيم روستايي توانست در هفته هفدهم به لطف تفاضل گل بهتر از بايرن مونيخ بالاتر از اين تيم پر آوازه آلمان قرار گيرد .
    شالكه در ديدار با هافنهايم تا دقيقه ‪ ۸۰‬دو بازيكن خود را از زمين اخراج شده ديد و ‪ ۹‬نفره به بازي ادامه داد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •