ديتمار هوپ :
مجبور بوديم پاداشهايمان به بازيكنان سوسيس و كالباس باشد
خبرگزاري فارس: رئيس باشگاه هوفن هايم آلمان گفت: به جاي دادن پاداش مالي، مجبور بوديم به بازيكنان سوسيس، كالباس يا نوشابه دهيم.
ديتمار هوپ، مدير باشگاه فوتبال هوفن هايم آلمان در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار فارس اظهار داشت: اين ادعا خاص من نيست؛ بلكه كارشناسان عنوان مي كنند كه هوفن هايم عالي كار كرده است.
وي افزود: با تحمل سختي ها و فشارها، توانستيم خود را به دسته اول بوندس ليگا برسانيم و چهره واقعي خود را به عنوان تيمي قابل اعتنا نشان دهيم.
عالي ترين مقام هوفن هايم اظهار داشت: در تمام نيم فصل اول، كاملا در بالاترين مكان قرار داشتيم. تيمهاي بزرگي چون بايرن مونيخ، اشتوتگارت يا شالكه را به دنبال خود ديديم. اين موقعيت، باعث افتخار براي هوفن هايم و تمام اهالي شهر شده است.
وي عنوان كرد: در نظر بگيريد، زماني كه تصميم به تحقق هدف خود براي رساندن هوفن هايم به بوندس ليگا گرفتم، با بودجه اي محدود و بسيار كم كه حدود 50 هزار يورو بود، كار را شروع كردم و تيم را به اينجا رساندم.
او ادامه داد: در ابتداي كار با محدوديت هاي زيادي كه قابل ذكر نيستند، مواجه بوديم؛ به طوري كه برخلاف تيم هاي فوتبال، به جاي دادن پاداش هاي مالي، مجبور بوديم به بازيكنان خود چيزهايي مانند سوسيس، كالباس يا نوشابه هديه دهيم. به مرور وضعيت مالي بهتر شد و توانستيم قراردادهاي بهتري ببنديم. در اين دوران، نه من و نه هيچيك از همكارانم، دچار ترديد نشديم.
ديتمار هوپ خاطر نشان ساخت: فوتبال به باور من، گروهي ترين ورزش دنيا است. به علت شمار زياد اعضاي يك تيم، تعداد مشاركت ها و همكاريها زياد است. وقتي تيمي به افتخار ميرسد، مي توانيد باور كنيد كه درون تيم، همكاري ها در حد بسيار زيادي بوده است. پس مي گويم، موفقيت كنوني هوفن هايم مرهون تلاش ها، همكاري ها و مشاركت هاست.
وي در مورد شرايط تيم عنوان كرد: زماني كه تصميم جدي گرفته شد تا تيم از مراحل ليگ هاي پايين تر و آماتوري به بوندس ليگا برسد، هيچگاه دچار ترديد نشدم و به هدف خود باور داشتم. به كاري كه مي كنم و نيز تلاش وافر همكارانم اعتقاد راسخ داشتم. به اين خاطر، در هوفن هايم مشكلات مالي را تحمل كرديم تا به وضعيت كنوني رسيديم.
اين مقام صدرنشين بوندس ليگا اظهار داشت: در پايان فصل گذشته نيز كه مجوز حضور در بوندس ليگا را به دست آورديم، امكان خريدهاي گران قيمت و پرتعداد براي ما نبود. تنها ميتوانستم براساس بودجه محدود خود بازيكناني درجه دو يا سه بخرم. با اين حال، باعث افتخار است كه حتي با برخورداري از اين بازيكنان، يك تيم متحد نشان مي دهيم كه به قله بوندس ليگا رسيده است.
وي ادامه داد: با وجودي كه فشار پيكارها روز به روز بيشتر مي شود؛ اما مانند هواداران دوست دارم كه در همين فصل ورود به دسته اول، به قهرماني برسيم.
هوپ عنوان كرد: قهرماني بوندس ليگا مي تواند پاداش خوبي براي تلاش هاي چندين ساله مان باشد. افتخار مردم هوفن هايم نيز خواهد شد؛ هرچند معتقدم تا همين جاي فصل نيز باعث افتخار شده ايم.
هوفن هايم متعلق به شهري بسيار كوچك و در حد دهكده با 3267 نفره است. اين تيم تا دو فصل قبل در ليگ آماتوري آلمان حضور داشت و بعد خود را به سرعت بالا كشيد تا جايي كه در پايان فصل گذشته يكي از سه سهميه دسته دوم را براي ورود به دسته اول احراز كرد. اين تيم با مربيگري رالف رانگ نيك به محض ورود به دسته اول در صدر جاي گرفت و تيم شگفتي ساز نيم فصل نخست لقب گرفت.