تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 2376 اولاول ... 791291691751761771781791801811821831892292796791179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

پنج سال خوب را در اين تيم داشتم؛ اما
    صادقي: با استقلال به توافق نرسيدم

مسئولان استقلال که فعاليت خود را براي جذب نفرات مورد نظر شروع کرده اند،مذاکره با بازيکناني که قراردادشان با باشگاه به پايان رسيده را نيز در دستور کارشان دارند. اميرحسين صادقي مدافع جوان استقلال جزء اولين دسته از بازيکناني بود که در دفتر فتح الله زاده حضور يافت اما با استقلال به توافق نرسيد.

گفت و گوي صادقي با خبرنگار ورزشي برنا اختصاص به همين موضوع داشت.او ديروز اعلام کرده بود که به دفتر مديرعامل مي رود تا تکليفش را مشخص کند:

*با مسئولان استقلال مذاکره کردي؟

-بله ديشب به دفتر حاجي رفتم تا درباره قراردادم صحبت کنم.

*خب نتيجه چه شد؟

-هيچي.به توافق نرسيديم و من هم از دفتر بيرون آمدم.

*از نظر مالي به مشکل خورديد؟

- هم مالي و هم برسر مدت قراردادم.

* حتماً استقلالي ها مي خواستند دو ساله يا سه ساله امضاء کني که تو هم موافق نبودي.

-بله همين بود.از نظر مالي هم بين پيشنهاد من و باشگاه اختلاف بود.

* با خود فتح الله زاده مذاکره کردي؟

- نه.ايشان گفتند اول با مسئولان باشگاه صحبت کن بعد بيا پيش من.

* پس توافقي حاصل نشد؟

- نه.به توافق نرسيديم.

* حالا مي خواهي چکار کني؟

- مشکلي نيست اگر مرا نخواستند عليرغم ميل باطني ام از استقلال جدا مي شوم.نزديک به پنج سال فيکس اين تيم بودم و افتخارات بسياري با استقلال بدست آوردم.دوست داشتم در اين تيم بمانم اما متاسفانه شرايط مناسب نيست.

* از تيم هاي ديگر پيشنهاد داري؟

- پيشنهاداتي هست اما عجله اي براي انتخاب ندارم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

بازيكن فصل گذشته پاس همدان در تهران

خيري با استقلال تهران قرارداد داخلي امضا كرد

خبرگزاري فارس: هافبك فصل گذشته تيم فوتبال پاس همدان با استقلال تهران قراردادي داخلي منعقد كرد.

مهدي خيري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري اظهار داشت: بعد از مذاكراتي كه با مسئولان استقلال تهران داشتمف قرار داد داخلي با اين باشگاه امضا كردم.
    اين بازيكن فصل گذشته در پاس همدان بازي مي‌كرد و در 11 مسابقه براي اين تيم به ميدان رفت و يك گل به ثمر رساند.
    خيري در مورد زمان ثبت نهايي قرار دادش با استقلال تهران اظهار داشت: در هفته آينده قراردادم را به طور رسمي در هيئت فوتبال ثبت خواهم كرد.
    انتهاي پيام/

كاظمي:يكشنبه تصميم‌نهايي را مي‌گيرم
    تمايل استقلال از سپاهان بيشتر است

--------------------------------------------------------------------------------

خبرگزاري فوتبال ايران - حسين كاظمي هافبك دفاعي سپاهان هنوز با مسئولان اين تيم به توافق نرسيده، اين درحالي است كه استقلالي‌ها به طور جدي خواهان جذب او هستند.

كاظمي در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران در مورد آخرين وضعيتش مي‌گويد: «هنوز تيم فصل بعدم را انتخاب نكرده‌ام و درحال بررسي پيشنهادها هستم، به احتمال فراوان تا روز يكشنبه تصميم‌نهايي‌ام را مي‌گيرم تا با يكي از تيم‌ها قرارداد رسمي ببندم.»
    اين بازيكن با اشاره به روند مذاكره‌اش با دو باشگاه سپاهان و استقلال مي‌گويد: «استقلالي‌ها تمايل بيشتري براي جذب من دارند و در اين چند روز اين موضوع را به خوبي حس كردم. البته براي انتخاب تيم جديدم خيلي خوب فكر مي‌كنم تا يك تصميم منطقي بگيرم.»

نيكبخت:تمايلي به حضور در استقلال ندارم
    بايد شرايط پرسپوليس را بررسي كنم
    --------------------------------------------------------------------------------

خبرگزاري فوتبال ايران – رابطه نزديك نيكبخت و فتح الله زاده موجب انتشار شايعاتي در خصوص بازگشت اين بازيكن به استقلال شده است.

واحدي نيكبخت در اين خصوص به خبرگزاي فوتبال ايران مي‌گويد: «پس از عمل جراحي فعلاً مشغول استراحت در منزل هستم و تصميمي براي آينده نگرفته‌ام.» وي در ادامه افزود: آقاي كاشاني واقعاً مديري است كه هيچ‌گاه محبت‌هاي او از ياد من و ساير بازيكنان پرسپوليس نمي‌رود هميشه به ايشان ارادت خاصي داشته و دارم. مديرعامل قبلي‌مان بازهم مرا شرمنده كرد و سه‌شنبه (ديروز) هم براي ملاقات به منزل من آمد، تا حالم را جويا شود. البته مصطفوي مديرعامل جديد هم تلفني به من زنگ زدند تا حالم را جويا شوند اما در اين گفت‌وگوي تلفن هيچ صحبتي در مورد پرسپوليس با من نشد. نيكبخت در مورد مديريت مصطفوي پس از كاشاني و احتمال موفقيت وي در پرسپوليس گفت: «به‌هرحال كاشاني با دست خالي پرسپوليس را به ثبات خوبي رساند و در قهرماني و به اوج رساندن پرسپوليس نقش غيرقابل انكاري داشت. مصطفوي هم فرد كم‌تجربه‌اي نيست و در فدراسيون بوده و به اعتقاد من بايد مصطفوي را هم كمك كرد تا در سمت مديريت پرسپوليس هم موفق شود.
    نيكبخت شرايط جديدش را براي عقد قرارداد با پرسپوليس مبني بر جدايي خليلي از اين تيم كاملا رد مي‌كند: «هنوز براي تمديد قرارداد يا جدايي از پرسپوليس هيچ تصميمي نگرفتم ضمناً من مشكلي با خليلي ندارم و اگر با اين بازيكن در پرسپوليس مشكل داشتم اين همه فرصت گل براي خليلي مهيا نمي‌ساختم. بنابراين مطمئن باشيد اگر تصميم به تمديد قرارداد بگيرم چنين مسائلي را در تمديد قراردادم لحاظ نخواهم كرد.بايد شرايط پرسپوليس را با دقت بررسي كنم.»
    نيكبخت در پايان حضور خود در استقلال را به‌دليل حضور فتح‌الله‌زاده كاملاً رد مي‌كند: «فتح‌الله‌زاده هميشه براي من فرد دوست‌داشتني بوده است و براي ايشان هميشه احترام خاصي قابل بوده‌ام اما من تصميمي براي حضور در استقلال نگرفتم.»
    نيكبخت در پايان درخصوص شعار برخي از هواداران استقلال برعليه او در برخي از دربي‌ها و اينكه اين موضوع ارتباطي با انتخاب تيم استقلال نخواهد داشت اين‌گونه اظهارنظر مي‌كند: «گفتم كه من تصميمي براي ترك پرسپوليس و حضور در استقلال نگرفتم نمي‌دانم چرا برخي‌ها همواره دوست دارند براي من خبرهاي حاشيه‌اي بسازند و قبل از هرگونه تصميمي در اين چند روز اخير دائماً از حضورم در استقلال حرف مي‌زنند جهت‌دار بودن چنين مسائلي واقعاً براي من عجيب و غيرقابل باور است.

اميرحسين صادقي پس از عدم توافق با استقلال:
    استقلالي‌ها غريبه‌پسند هستند!

خبرگزاري فوتبال ايران - اميرحسين صادقي روز گذشته پس از مذاكراتي كه با مسئولان استقلال داشت در نهايت با آنها به توافق نرسيد و حالا گفته مي شود احتمال‌جدايي او از اين تيم زياد است.

صادقي در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران، با تاييد اين موضوع مي‌گويد: «با مسئول نقل‌وانتقالات باشگاه كه همكار آقاي نظري جويباري است مذاكره كردم ولي در نهايت به توافق نرسيديم. آنها مي‌گفتند كه بايد دو يا سه ساله قرارداد را امضا كنم و در مورد مبلغ قرارداد هم اختلاف داشتيم.»
    اين مدافع ادامه مي‌دهد: «شب گذشته بازهم با آنها صحبت كردم ولي جواب آنها منفي بود. فكر مي‌كنم كه استقلالي‌ها غريبه‌پسند هستند و مي‌خواهند از تيم‌هاي ديگر بازيكن بگيرند ولي من به‌سادگي چشم از روي اين تيم نمي‌بندم و فعلاً صبر مي‌كنم.»
    صادقي تأكيد كرد: «اگر با شرايطم كنار نيايند از استقلال مي‌روم ولي قرار است فتح‌الله‌زاده با من صحبت كند تا وضعيتم به طور كامل مشخص شود. درحال حاضر چند پيشنهاد خوب دارم و فردا تكليفم مشخص مي‌شود، درضمن چند پيشنهاد خوب دارم كه اگر با استقلال به توافق نرسم تيم جديدم را خيلي زود انتخاب مي‌كنم.»

نقل و انتقالات فوتبال / سيدجلال حسينى با سايپا تمديد كرد

تهران IranSport.Net - سيدجلال حسينى كه گفته مى شد تيم هاى استقلال و پرسپوليس خواهان بهخدمت گيرى او براى ليگ هشتم هستند، سرانجام براى پايان دادن به اين شايعات ديروز راهى باشگاه سايپا شد و قراردادش را براى يك فصل ديگر با اين باشگاه تمديد كرد. سيدجلال به هنگام تمديد قراردادش اعلام كرد كه به خاطر على دايى چنين تصميمى را گرفته است.

در گفت و گو با فارس

صادقي: هرگز به پرسپوليس نمي‌روم

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به دليل حرمتي كه براي هواداران قائل هستم، هرگز به پرسپوليس نخواهم رفت.

امير حسين صادقي در گفت و گو با خبرنگار فارس در مورد اين كه گفته مي‌شود مسئولان پرسپوليس به تلافي جذب هاشم بيك زاده توسط استقلال قصد جذب وي را دارند، اظهار داشت: تا امروز كه صحبتي از طرف آنها با من انجام نشده و اگر هم بشود فكر نمي‌كنم بتوانم جوابشان را بدهم.
    وي افزود: من هاشم بيك زاده نيستم كه بخواهم دنبال رنگ عوض كردن پيراهنم باشم. پيراهن استقلال را تا آخر عمر در ويترين افتخاراتم مي‌گذارم و مطمئن باشيد نه جواب پرسپوليسي‌ها را مي‌دهم تا حاضرم به اين تيم بروم. رفتن به پرسپوليس يعني قدم گذاشتن به جهنم.
    اين مدافع كه روز گذشته مذاكراتش با استقلال به نتيجه‌اي نرسيد، در اين ارتباط اذعان داشت: پيشنهاد مالي كه عنوان كردم اختلاف زيادي با نظر مسئولان استقلال ندارد. با اين پيشنهاد مي‌توانم به راحتي به هر تيم ديگري بروم و به خاطر استقلال مبلغ بالايي نگفتم.
    وي با اشاره به پيشنهادات خوبي كه دارد، ادامه داد: از تيم‌هاي مختلف پيشنهادهاي بالايي دارم؛ اما فعلا به استقلال فكر مي‌كنم و هنوز منتظرم تا پيشنهاد آنها عوض شود، البته در آخرين تماس اعلام كردند نمي‌توانند با خواسته من موافقت كنند.
    انتهاي پيام/

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

آخرين قرار داد رسمي روز چهارشنبه در تهران

نوري قرار داد رسمي خود را با استقلال تهران ثبت كرد

خبرگزاري فارس: بازيكن تيم استيل اذين امروز قرار داد رسمي خود را با باشگاه استقلال در هيئت فوتبال استان به ثبت رساند.

به گزارش خبرگزاري فارس، ميلاد نوري دقايقي پيش با حضور در دفتر هيئت فوتبال استان تهران، قرارداد 2 ساله خود با استقلال تهران را ثبت كرد.
    مطفي شهبازي دبير هيئت در گفت وگو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: امروز ديگر هيچ قرار دادي به ثبت نخواهد رسيد و ساير بازيكنان براي ثبت قرار دادرسمي خود با باشگاه ها روز پنج شنبه به هيئت فوتبال مراجعه خواهند كرد.
    گفته مي شود حسين كاظمي بازيكن فصل پيش سپاهان نيز با باشگاه استقلال تهران به توافق رسيده است و اين بازيكن نيز روز آينده براي ثبت قرارداد به هيئت فوتبال تهران مراجعه مي‌كند

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

جباری بره دیگه هیچی !
    استقلال باید سریعتر یه فکری بکنه تو آسیا خیلی بهش احتیاج داشتیم

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

ای بابا

استقلال که داره بازیکن های دسته دومی رو می خره!

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

عليزاده كه روزگارى قرمز مى پوشيد و از پوشيدن پيراهن سرخ احساس خوبى داشت حالا تبديل به يك استقلالى دو آتشه شده است! عليزاده مى خواهد يك سال ديگر هم در استقلال باشد: با توجه به حضور كادر فنى جديد و آمدن قلعه نويى به استقلال على رغم پيشنهاداتى كه از چند تيم ديگر دارم اگر با مسؤولان اين تيم به توافقات لازم برسم اولويت اول و آخرم فقط تيم استقلال است. در ليست پيشنهاداتم دو تيم تهرانى و دو تيم شهرستانى وجود دارند كه با اين وجود فقط منتظر مشخص شدن وضعيتم با باشگاه استقلال هستم.
    خوشبختانه پس از يك فصل ناكامى با فتح جام حذفى توانستيم با شاد كردن دل هواداران تمام تلخى ها را با شيرينى قهرمانى جام حذفى جبران كنيم و مطمئنم با درايتى كه مسؤولان باشگاه و كادرفنى دارند تيم قدرى را براى سال آينده خواهند بست.
    روشن نيست امير قلعه نويى از ماندن عليزاده استقبال كند يا نه حضور عليزاده در استقلال همه مربيان اين تيم را مجاب كرد تا از سيستم اوت اندازى او بهره بگيرند. شايد حضور عليزاده كه تنها در اوت اندازى مهارت دارد يك سهميه استقلال را بسوزاند نظر قلعه نويى در اين باره چيست آيا موافق است....

مذاكرات نظرى جويبارى با تقى پور
    ابراهيم تقى پور از بازيكنانى است كه نامش در ليست خريد امير قلعه نويى براى استقلال قرار دارد و مذاكرات مقدماتى على نظرى جويبارى با اين بازيكن احتمال پيوستن او به جمع آبى پوشان را افزايش مى دهد.
    به نظر مى رسد كمبود بازيكن در خط دفاعى استقلال قلعه نويى را مجبور كرده تا در بازار نقل و انتقالات دنبال يك مدافع بگردد.
    نكته جالبى كه در اين ميان وجود دارد درگيرى تقى پور با مجتبى جبارى در بازى استقلال مقابل پگاه گيلان است كه محروميت جبارى از سوى كميته انضباطى را هم به دنبال داشت حالا تصور كنيد اين دو بازيكن براى فصل آينده هم تيمى شوند!
    هر چند كه گفته مى شود مجتبى جبارى از مارسى پيشنهاد دارد و احتمالاً در فصل آينده استقلال را ترك مى كند اما تمام اينها احتمالاتى بيش نيست چرا كه جبارى هنوز تصميم نهايى را درباره رفتن يا ماندن نگرفته است.
    در هر حال اگر او در استقلال ماندنى شود براى همبازى شدن آن دو نياز به وساطت يك ريش سفيد خواهد بود هر چند جبارى با اخلاق تر از اين حرف هاست.
    منبع: ایران ورزشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

مسئولان تيم فوتبال استقلال تهران با رودباريان مذاکره مي کنندساعت خبر: 16:31 - تاريخ خبر: 07/04/1387 تهران - واحد مرکزي خبر - ورزشي 1387/04/07

در صورت جدايي وحيد طالب‌لو از تيم استقلال مسئولان اين تيم با رودباريان مذاكره مي‌كنند به گزارش واحد مرکزي خبر وحيد طالب‌لو هنوز با مسئولان باشگاه استقلال درخصوص تمديد قرارداد به توافق نرسيده و حتي هفته پيش هم به اصفهان رفت تا با سپاهاني‌ها مذاكره كند.
    ابي پوشان تهراني در تلاش‌ هستند تا تحت هر شرايطي قرارداد طالب‌لو را تمديد كنند و حتي قرار است به زودي جلسه‌اي با اين بازيكن داشته باشند.
    اگر آنان با اين دروازه‌بان به توافق نرسند سراغ گزينه‌هاي ديگري از جمله ابراهيم ميرزاپور، مهدي رحمتي و حسن رودباريان خواهند رفت.
    اين درحالي است كه ميرزاپور با تيم سايپا به توافقات نهايي دست پيدا كرده و خواسته‌هاي رحمتي از لحاظ مادي هم شايد مورد قبول استقلالي‌ها قرار نگيرد به همين دليل آنان حسن رودباريان را هم وارد گزينه‌هاي خود كرده‌اند0

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

من که فکر نمی کنم طالب لو از استقلال جدا بشه حتی یه پیش قرار داد هم نوشته شده
    بعد اینکه امسال استقلال بد جوری دست روی بازیکنای پرسپولیس گذاشته اقایی نیکبخت وحالا رودباریان
    البته استقلال باید به فکر تمدید با صادقی وجباری نیز باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

خيال استقلالى ها راحت است؟

طالب لو ، صادقى و قربانى مردان گوش به فرمان امير

اين روزها شايعات زيادى در ارتباط با پيوستن وحيد طالب لو به تيم هاى ديگر بر سر زبان ها افتاده است. از طرف ديگر عده اى بر اين باور هستند كه اميرحسين صادقى و پيروز قربانى هم از استقلال جدا خواهند شد و اين تيم را در ليگ هشتم حرفه اى همراهى نخواهند كرد اما به نظر مى رسد اغلب مسئولان باشگاه استقلال خيلى بابت اين مسأله ناراحت نيستند! يك مقام مسئول در اين مورد به خبرنگار ما مى گويد: طالب لو، سادقى و قربانى تا حد زيادى به امير وابسته هستند زيرا تقريباً هر ۳ نفر آنها پس از روى كار آمدن اين مربى در استقلال شكوفا شدند و توانستند از قبال اعتمادى كه امير به آنها كرد، توانايى هاى خويش را به معرض نمايش گذاشته و دروازه هاى تيم ملى را به روى خود بگشايند بر همين اساس اگر سرمربى استقلال با آنها تماس بگيرد و حكم به تمديد قرارداد بدهد بسيار بعيد است كه اين ۳ نفر روى حرف سرمربى تيمشان حرف بزنند.

امير حسين صادقى:پرسپوليس كه هيچ،به تيمى با پيراهن قرمز هم نخواهم رفت

مسئولان استقلال براى تمديد قرارداد، جواب نهايى را به اميرحسين صادقى نداده اند و اين بازيكن به احتمال فراوان از جمع آبى پوشان جدا خواهد شد. صادقى در مورد آخرين وضعيتش گفت: چند روز پيش به باشگاه رفتم و شرايط مورد نظرم را به اطلاع مسئولان رساندم، حالا هم در انتظار جواب آنها هستم. البته حدس مى زنم كه مرا نمى خواهند و به دنبال مدافعان ديگرى هستند. مدافع استقلال درخصوص اين شايعه كه باشگاه تمايلى براى تمديد قرارداد با او ندارد گفت: رفتار استقلالى ها برايم قابل هضم نيست و آنها طورى با من حرف زدند كه انگار مى خواستند سرمن منت بگذارند.البته علاقه من به استقلال هيچ وقت كم نمى شود و هميشه اين تيم را دوست دارم. صادقى در پاسخ به اين سؤال كه قصد ندارى به حضور در يك تيم ديگر فكر كنى گفت: منتظر جواب استقلالى ها هستم و اگر تا فردا تماس نگيرند، يكشنبه با باشگاه تسويه حساب مى كنم. چند پيشنهاد خوب هم دارم و اگر از استقلال رفتم بلافاصله با يك تيم قرارداد مى بندم.وى در پايان با اشاره به شايعه پرسپوليسى شدنش خاطرنشان كرد: «مسئولان اين باشگاه با من مذاكره كردند امامن بازيكنى از مكتب استقلال هستم وهيچ وقت به پرسپوليس نمى روم. حتى سعى مى كنم به تيمى بروم كه رنگ پيراهنش قرمز نباشد.

سياوش اكبرپور امروز به ملاقات فتح الله زاده مى رود
    سياوش اكبرپور مهاجم سابق الظفره امارات امروز به ملاقات على فتح الله زاده مدير عامل استقلال مى رود تا با وى به مذاكره بپردازد. گفتنى است اكبرپور يكى از بازيكنان مورد علاقه اميرقلعه نويى سر مربى استقلال است و حتى در زمان سرمربيگرى وى در استقلال ، قهرمان ليگ برتر هم شده است. شايان ذكر است مسئولان سايپا هم در صدد جذب اين مهاجم هستند اما خود اكبرپور تمايل دارد در صورت بازى كردن در ايران فقط براى استقلال به ميدان برود.

پس از مذاكره امروز
    طالب لو با مسئولان استقلال تهران به توافق رسيد
    خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال تهران قرارداد خود با اين تيم را تمديد مي‌كند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، وحيد طالب لو امروز با مسئولان باشگاه استقلال مذاكره كرد و براي حضور در اين تيم به توافق رسيد.
    اين دروازه بان روز دوشنبه براي ثبت رسمي قرارداد خود به هيئت فوتبال تهران مراجعه مي‌كند.
    مذاكره با حسين كاظمي نيز مثبت بوده است. اين هافبك به زودي در تمرينات تيم استقلال حاضر خواهد شد.
    قرارداد وحيد طالب لو با استقلال در پايان فصل گذشته به پايان رسيد و اين دروازه‌بان براي ادامه حضورش در اين تيم شرايط خاص خود را داشت.
    انتهاي پيام/

جهت شركت در تورنمنت چهارجانبه

تيم فوتبال استقلال تهران به مراكش دعوت شد

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تهران به تورنمنتي چهارجانبه در مراكش دعوت شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، صبح امروز مديرعامل باشگاه استقلال با امير قلعه نويي سرمربي تيم نشستي در خصوص برنامه آماده سازي استقلال برگزار كرد.
    در اين نشست درباره اردوي خارجي نيز بحث و گفت و گو شد.
    باشگاه استقلال دعوتنامه‌اي مبني بر حضور در تورنمنت چهارجانبه مراكش در اختيار دارد. اين تورنمنت 17 روز ديگر آغاز خواهد شد.
    در صورتي كه استقلال به اين مسابقات نرود اين تيم با نظر قلعه نويي در تركيه اردوي آماده سازي خود را برپا خوهد كرد؛ اما در صورت حضور در مراكش مراحل آماد‌ه‌سازي آبي‌پوشان در همين كشور انجام خواهد شد.
    انتهاي پيام/

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خسرو حیدری به تیم فوتبال استقلال پیوست
    خسرو حیدری هافبک تیم فوتبال پاس همدان با امضا قراردادی دو ساله به تیم فوتبال استقلال تهران پیوست.

به گزارش خبرنگار مهر، خسرو حیدری بازیکن پیشین تیم فوتبال پاس همدان ظهر امروز با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قرار داد دو ساله خود را با تیم فوتبال استقلال تهران به ثبت رساند.

برپایه این گزارش، خسرو حیدری که سه سال پیش قرار بود از ابومسلم به استقلال بیاید، در آخرین لحظات به تیم پیکان پیوست و پس از یک فصل حضور در این تیم، در دو سال گذشته در تیم پاس همدان به میدان رفت.

این بازیکن سومین بازیکن جدید استقلال در فصل نقل و انتقالات است. پیش از وی هاشم بیگ زاده از مقاومت سپاسی و میلاد نوری از تیم استیل آذین به استقلال پیوسته بودند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •