تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 413 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

«اين سه امتياز ما را بسيار بيشتر نيرومند كرده است.»

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگرچه او می داند كه عملكرد بازیكنانش بسیار خوب است و اعتقاد دارد كه این سه امتیاز هوئلوا «تیم را قوی تر كرده است» و منظورش این است كه «ما یك هفته دیگر در صدر قرار داریم» اما باز هم مثل همیشه با لحن محتاطانه خود تیمش را آرام تحسین می كند و می گوید: «هیچ تیمی نیست كه در نوامبر قهرمانی را ببرد.»

برد بارسا در نوئوو كلمبینو با نتایج متفاوتی كه رقبای هراسان بارسا بدست آوردند، باعث شده است تا آنها اكنون صدر نشین این رقابت ها باشند. درست است كه بارسا به قول مربی اش «9 بازی را در این رقابت ها پشت سر هم برنده شده است» اما باید دانست كه این مربی واقعا سزاوار احترام بسیار است، چرا كه توانسته این مسئله روحیه بخش را به تیمش الحاق كند كه خاصیت این مرحله از رقابت ها، تنها احتیاط است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همچنان جنگنده

او گفت: «درست است كه این سه امتیاز موقعیت ما را خیلی به ثبات رسانده است، اما باید دانست كه هیچ تیمی قهرمانی را در نوامبر نمی برد. بله، چیزی كه پیداست این است كه ما یك هفته دیگر هم صدر نشین بلا منازع هستیم. اما باید دقت كنیم، چرا كه اگر قدری لغزش كنیم، رقبا به سرعت گوی را دوباره از ما خواهند ربود.» گواردیولا می داند كه هنوز ابتدای فصل است و آنها اكنون باید «استراحت كنند، آماده شوند تا بتوانند» در بازی برابر ختافه همچنان جنگنده بمانند.

یك مسابقه پایاپای

از گواردیولا در مورد نظرش راجع به مسابقه پیش سوال پرسیده شد. «بازی همانطوری كه من حدس می زدم، كاملا برابر بود. كلی بگویم، تیم بسیار احساس خوبی داشت، خوب بازی می كرد و بر معیار های درستی تكیه كرده بود.» او همچنین در مورد تیم خودش اظهار نظر كرد كه «كنترل بازی در دستان ما بود و موقعیت ها هم بیشتر نصیب ما می شد» اما او در این ضمن اعتراف كرد كه دوست داشته كه زودتر به گل برسند. او گفت: «وقتی ما یك گل پیش افتادیم، بازی برایمان راحت تر دنبال می شد و در این بین، ركرتیوو هم دو موقعیت مسلم گلزنی داشت.»

تحسین ركرتیوو

جوزپ گواردیولا اقرار كرد كه تحت تاثیر بازی تیم ركرتیوو هوئلوا قرار گرفته بود، و همچنین او باور دارد كه «از وقتی لوكاس آلكاراز پا به این تیم نهاده است، این تیم بسیار خوب بازی می كند، در زمین خوب پخش می شود و هر كس می داند كه در زمین چه وظیفه ای دارد.»

او احساس می كند كه تنها خرده جزئیاتی از مسائل بودند كه باعث توافت بین تیم ها شدند، و «شما نمی توانید پیشرفت آنها را درك كنید. ما می فهمیم كه آنها چقدر سخت كوش هستند و برای بازیشان می جنگند. آنها تیم سازمان یافته ای هستند و من بر خودم واجب می بینم كه آنها را از صمیم قلب تحسین كنم.»

گوشه كناره هایی از لاپورتا و ماجراهای روح جنگنده اعضای تیم

در واكنش به برد بارسا مقابل هوئلوا، مدیر باشگاه بارسلونا، خوان لاپورتا، اعلام كرد كه «حقیقتا روح عظیمی در تیم جان گرفته است» و بازیكنانش «نشان دادند كه بسیار افتاده و با صلابت هستند و باید این روند در ادامه هم حفظ شود. ما تجربه لازم را اخذ كردیم و اكنون همه موانع را برای رسیدن به اهداف بزرگمان بر می داریم.»

لاپورتا همچنین خوشنود است كه تیمش توانسته تقریبا اكثر رقبای كاملا شانه به شانه و پر نام خود را از میدان به در كند، اما هنوز معتقد است كه این مسئله ربطی به بازی های دیگر ندارد و «ما همچنان باید بر معیارهای پیروزی خودمان كار كنیم و انگیزه لازم را همیشه در تیم ببینیم.» او همچنین به این مسئله كه بارسا گاهی اوقات در گلزنی مشكل داشت و سخت می توانست به دروازه راه پیدا كند، اشاره کرد و دلیل آن را «خوب بودن ركرتیوو» اعلام نمود.

در نهایت، از او در مورد بحران های اخیر گریبان گیر رئال مادرید سوال پرسیده شد. او گفت كه «ما هیچ گاه عادت نداریم در باشگاه به مشكلات رقبایمان بخندیم و آنها را مسخره كنیم.» این ابتدای كلام او بود كه می خواست به همه اعلام كند كه بارسا دوست ندارد فكرش را مشغول كسی به غیر از خودش كند. «ما همیشه به رقبایمان احترام می گذاریم. اما دلیل نمی شود كه ما به آنها و مشكلاتشان فكر كنیم، ما تنها یك چیز از فوتبال می خواهیم، آن هم جمع آوری امتیازات و نشان دادن تصویری زیبا از فوتبالمان است. و دیگر هیچ.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

"رونالدو" بازيكن بزرگي است اما....
    اتوئو: "مسي" از همه بهتر است
    ساموئل اتوئو بر اين باور است در حال حاضر هيچ بازيكني در جهان بهتر از ليونل مسي نيست.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه دو هفته به اعلام برنده توپ طلاي فوتبال اروپا باقي است، مهاجم كامروني بارسلونا شايستگي‌هاي ليونل مسي براي رسيدن به اين عنوان را بالاتر از كريستيانو رونالدو مي‌داند.
    اتوئو به شبكه تلويزيوني Tf1 فرانسه گفت: «كريستيانو (رونالدو) بازيكن بزرگي است اما، در حال حاضر مسي بالاتر از هر بازيكن ديگري در جهان است. او نه تنها در تمرين بلكه در جريان بازي كارهايي مي‌كند كه هيچ كس تاكنون انجام نداده است.»
    اتوئو خاطرنشان كرد: «مسي مارادوناي جديد است. او بازيكني است كه با بازي خود باعث مي‌شود بسياري آرزوي بازي كردن مثل او را داشته باشند.»
    مهاجم كامروني آبي و اناري‌ها پيرامون وضعيت اين فصل بارسا نيز گفت: «سيستم فعلي ما تفاوت زيادي با فصل پيش ندارد. چيدمان تيم در زمين هنوز هم 3-3-4 است اما، در واقع بيشتر همانند سيستم پيشرفته تيم روياريي كرايوف به نظر مي‌رسد.»
    بارسلونا هم اكنون در رقابت‌هاي لاليگا صدرنشين است و با به ثمر رساندن 36 گل كه 21 عدد آن را اتوئو و مسي به ثمر رسانده‌اند، يكي از بهترين خط حمله‌هاي فوتبال اروپا را در اختيار دارد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بهترین آغاز لیگ....................

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با 9 برد، یك مساوی و یك شكست در یازده بازی، بارسای گواردیولا بهترین آغاز در لیگ را با چیره شدن بر ركورد ثبت شده توسط یاران سر بابی رابسون در فصل 97/1996 داشته است.

همچنان راه بلندی برای رفتن باقی مانده است، ولی بارسای 09/2008 پیش از این برای خودش جایی در كتاب های تاریخی با آغاز ركورد شكننده در لیگ پس از پیروزی در نوئوو كولومبینو بدست آورده است. با 9 برد، یك تساوی و یك شكست، آنها بر ركورد ثبت شده توسط یاران سر بابی رابسون در فصل 97/1996، كه تا 16 نوامبر 2008 بهترین آغاز در تاریخ باشگاه با هشت برد و سه تساوی بود، چیره شده اند.

رایكارد، كرایف و هررا

دیگر آغاز های عالی شامل فصل 64/1963 می شود كه بارسا با 9 برد و دو شكست، زیر نظر سزار رودریگز اسطوره ای كار را آغاز كرد. با این وجود، آن تیم سپس تعادلش را از دست داد و نتوانست در جایگاه نخست باقی بماند. آغاز های فرانك رایكارد (05/2004)، یوهان كرایف (91/1990) و هلنیو هررا (59/1958) نیز تقریبا به همان میزان خوب بودند. تیمهای آنها با هشت برد، دو تساوی و یك شكست آغاز كردند. در هر سه فصل بارسا لیگ را با قهرمانی به پایان برد.

تیم های هدایت شده توسط فرانز پلاتكو (56/1955) و جیمز بلامی (30/1929) بد شانس تر بودند كه با وجود داشتن دو تا از بهترین آغاز ها در تاریخ - هشت برد، یك تساوی و دو شكست - در پایان نتوانستند با قهرمانی لیگ كار را به پایان ببرند.

ركورد پیروزی های پیاپی همچنان ثابت

9 برد پیاپی موفقیت خوب دیگری از بارسای 09/2008 است. با این وجود، این میزان همچنان پنج تا عقب تر از ركورد بیشترین پیروزی های متوالی ثبت شده توسط تیم رایكارد در فصل 06/2005 كه است چهارده عدد بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

احتمال جدايي مهاجم كامروني بارسلونا
    اتوئو: پيشنهاد مارسي وسوسه‌كننده است
    خبرگزاري فارس: مهاجم كامروني تيم بارسلونا اسپانيا گفت: باشگاه المپيك مارسي پيشنهاد جالبي به من داده است كه مرا وسوسه مي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه لوموند، ساموئل اتوئو اظهار داشت: با توجه به شرايطي كه بوجود آمده است، احتمال انتقالم از بارسلونا به مارسي وجود دارد.
    اين بازيكن افزود: پيشنهاد مارسي شرايط بسيار خوبي دارد؛‌اما مساله اينجا است كه من با بارسلونا قرارداد دارم و بايد به آن متعهد باشم.
    وي افزود: شايد در آينده به اين پيشنهاد پاسخ مثبت دهم و بازي در ليگ فرانسه را تجربه كنم.
    اتوئو كه با بارسلونا تا سال 2012 قرارداد دارد، بازي در تيم هاي مايوركا، اسپانول و رئال مادريد اسپانيا را تجربه كرده است.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

اتوئو: ريكارد ما را به اينجا رسانده است
    خبرگزاري فارس: مهاجم كامروني بارسلونا گفت: فرانك ريكارد ما را به اينجا رسانده است.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ساموئل اتوئو عنوان كرد: بارسا اين روزها در اوج است؛ اما نبايد فراموش كنيم كه چه كساني براي رساندن ما به اوج تلاش كرده اند.
    وي افزود: ريكارد ما را به اينجا رسانده و بايد از او تشكر كنيم. ما امروز همان تاكتيكي را اجرا مي كنيم كه ريكارد به ما ياد داده است. گوارديولا نيز هميشه بر اين نكته تاكيد دارد كه ادامه دهنده راه او است.
    اتوئو افزود: بارسلونا هواداران بزرگ و فوتبال شناسي دارد و هرگز ريكارد را فراموش نخواهند كرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مسي: هواداران زود عصباني مي شوند
    خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني بارسلونا در سخنان روز گذشته خود به حمايت از سرمربي آلماني رئال مادريد پرداخت.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، در پي توافق فدراسيون فوتبال آرژانتين و تيم بارسلونا، در مورد حذف نام مسي براي حضور در ديدار دوستانه برابر اسكاتلند، وي فرصت مناسبي به دست آورد تا استراحت كند.
    مسي با حمايت از برند شوستر سرمربي آلماني رئال مادريد، گفت: او كارهاي زيادي براي رئال انجام داده است و برخي مي‌خواهند از دست او خلاص شوند؛ در حالي كه هنوز به پايان نيم فصل نزديك نشده‌ايم. زير سوال بردن شوستر كار درستي به نظر نمي‌رسد.
    وي افزود: هواداران بارسا و رئال مادريد همواره هنگامي كه اين دو تيم چند بازي را با شكست پشت سر مي گذارند، خشمگين مي‌شوند. هواداران زود عصباني مي شوند؛ اما بايد به خاطر داشته باشيم كه هنوز راه درازي تا انتهاي فصل مانده است.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مسي:
    هر حرفي را به جنجال تبديل نكنيد
    مي‌خواهند از دست "شوستر" خلاص شوند
    ليونل مسي به حمايت از سرمربي آلماني رئال مادريد پرداخت.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از يك سال حضور در تمامي رقابتهاي بزرگ و حضور در اكثر بازي‌ها، ليونل مسي اين هفته فرصتي براي استراحت بدست آ‌ورد كه به آن نياز داشت و شايسته آن بود.
    به دنبال توافق ميان فدراسيون فوتبال آرژانتين و باشگاه بارسلونا درمورد حذف نام مسي براي حضور وي در ديدار دوستانه تيم ملي كشورش برابر اسكاتلند، ليونل كوچك روز چهارشنبه فرصتي بدست آورد تا در تبليغات شركت Konami ژاپن براي بازي ويديويي Pro Evolution Soccer 2009 حضور پيدا كند.
    طي نشست رسانه‌اي كه در جريان اين تبليغات انجام شد، مسي درباره وضعيت خودش و باشگاه بارسلونا و همچنين مسائل مربوط به رقيب ديرينه يعني رئال مادريد صحبت كرد. وي صحبت‌هاي خود را با حمايت از برند شوستر سرمربي آلماني رئالي‌ها آغاز كرده و گفت:«شوستر كارهاي زيادي براي رئال مادريد انجام داده است و حالا برخي مي‌خواهند از دست او خلاص شوند. در حالي كه هنوز به پايان نيم فصل نزديك نشده‌ايم اين زير سوال بردن شوستر كار درستي به نظر نمي‌رسد.»
    مسي هم چنين گفت:‌ «هواداران بارسلونا و رئال مادريد همواره هنگامي كه اين دو تيم چند بازي متوالي را با شکست پشت سر مي گذارند خشمگين مي‌شوند، اما بايد به خاطر دا شته باشيم كه هنوز راه درازي تا انتهاي فصل باقي مانده است.»
    در ادامه اين نشست توجه همگان به ارتباط ميان مسي و گوارديولا سرمربي بارسا معطوف شد. بازيكن 21 ساله آرژانتيني بلافاصله شايعه‌هاي مربوط به اختلاف ميان خودش و گوارديولا را رد كرد و اين مساله که وي از سرمربي اسپانيايي درخواست کرده بود در تمرين بارسلونا شرکت نکرده و براي تماشاي ديدار دوستانه آرژانتين برابر اسکاتلند راهي همپتون پارک شود را تکذيب کرد.
    مسي گفت: «نبايد هر آ‌نچه من مي‌گويم به يك مساله جنجال برانگيز تبديل شود. اگر بارسلونا تمرين داشته باشد من در آن حضور پيدا مي‌كنم.»
    وي خاطرنشان كرد:‌ «از همان ابتدا گوارديولا همواره سعي كرده است تا شرايط مرا بهتر از پيش سازد و اين موضوع تنها به زمين فوتبال محدود نمي‌شود.»
    سرانجام خبرنگاران از مسي پيرامون اظهار نظر اخير رونالدو مبني بر اين كه وي خود را برترين بازيكن جهان دانسته است پرسيدند و بازيكن آرژانتيني نيز از وارد شدن به اين بحث امتناع ورزيد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

دوستان عزیز بارسائی

در نظر سنجی سایت گل شرکت کنید و به مسی رای دهید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

خوان لاپورتا باور دارد که مذاكرات درباره تمدید قرارداد ژاوی هرناندز در باشگاه «در مسیر درست پیش می روند» و او مطمئن است كه توافقی با این هافبك تاثیرگذار می تواند، انجام می شود.

رئیس بارسلونا توضیح داد که او از شیوه پیشروی صحبت ها راضی است و فكر می كند که در هر دو طرف، میل خوبی برای بدست آوردن یك موافقت نامه وجود دارد. او توضیح داد: «مدیر فنی ما، تیكی بگیریستین،, به طور مرتب من را درباره چگونگی پیشروی مذاكرات مطلع می كند و من باور دارم آنها در مسیر درست هستند. من همچنین فكر می كنم که اوضاع خوب پیش خواهد رفت، چون هر دو طرف می خواهند ژاوی با بارسلونا ادامه دهد.»

یك بازیكن كلیدی

لاپورتا درباره اهمیت ژاوی به عنوان یك بازیكن برای باشگاه در شك و تردیدی نیست. او ادامه داد: «برای ما، او یك بازیكن كلیدی است و نمونه ای برای هر جوانكی است كه در رده های جوانانمان داریم. او یك نمونه دیگری از این است كه بارسا چگونه بازیكنانش را از داخل ترقی می دهد و نشان می دهد که با سخت كوشی و عزم راسخ، هر كسی می تواند به تیم اصلی راه یابد و در این بازی مشهور شود.»

بارسا تنها گزینه

هنگامی كه درباره گزارش هایی كه ژاوی از باشگاه های دیگر درباره در دسترس بودنش دریافت كرده است، پرسیده شد، خوان لاپورتا گفت: «من فكر می كنم ژاوی تنها بارسا را به عنوان گزینه در حال حاضر دارد. او می داند كه ما هر كاری كه بتوانیم انجام خواهیم داد و شاید حتی كمی بیشتر، چون ما درباره یكی از محصولات تیم جوانان خودمان صحبت می كنیم.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

دنى آلوز، سالها ست كه به عنوان يكى از بهترين مدافعان راست جهان مشغول توپ زدن است. وى كه سال ۲۰۰۳ با سويا قرارداد امضا كرد به سريع ترين بازيكن برزيلى حاضر در ليگ اسپانيا تبديل شد. او به باشگاهش كمك كرد تا به جام يوفا ۲۰۰۶-۲۰۰۵ صعود كند و در اروپا به عنوان يك قدرت شناخته شود. طى اين دوران آلوز همچنين به يكى از پرافتخارترين مدافعان اروپا تبديل شد و در نهايت اين بارسلونا بود كه اين بازيكن ارزشمند را از آن خود كرد.
    اين مدافع در اروپا شناخته شده تر از وطن خود برزيل است. البته در جام جهانى امارات سال ۲۰۰۳ به همراه تيم ملى زير ۲۰ سال كشورش توانست صاحب افتخار شود. به هر حال ۴ سال بعد در جام آمريكاى جنوبى موفق شد با به ثمر رساندن گل در فينال اين جام كه مقابل آرژانتين برگزار مى شد به پيروزى ۳ برصفر كشورش كمك كند. اين اولين جامى بود كه آلوز در پيراهن تيم ملى كشورش بالاى سر برد و حال كه طعم موفقيت در عرصه ملى را چشيده است به دنبال فرصت هاى بيشتر است. گفت وگوى اين ستاره ۲۵ ساله با سايت فيفا را با بخوانيد:
    •ابتدا بگذاريد نگاهى به سال هاى اوليه فوتبال حرفه اى شما بيندازيم. وقتى از باهيا به سويا پيوستيد ۱۹ سال داشتيد. چطور اين اتفاق افتاد؟
    - راستش را بخواهيد در اين جريان كمى تا قسمتى خوش شانس بودم زيرا آن موقع در باهيا بازى مى كردم و وقتى براى رقابت هاى جام آمريكاى جنوبى به تيم زير ۲۰ سال دعوت شدم مى دانستم كه چنين تورنمنتى دروازه ورود من به تيم هاى بزرگتر است. من خوب بازى كردم و همانجا بود كه از سويا دنبال من آمدند و به بازى من علاقه نشان دادند. قبل از بازار نقل و انتقالات زمستانى باشگاه من با خريداران به توافق رسيد و اينگونه بود كه راهى اسپانيا شدم.
    • وقتى به سويا رفتيد چه انتظاراتى داشتيد؟ هيچ وقت تصور مى كرديد ۲ بار موفق به قهرمانى در جام يوفا بشويد؟
    - نه! هرگز فكرش را هم نمى كردم اما مى دانستم كه در اروپا موفق مى شوم و به افتخارات بزرگى مى رسم. اولش كه آنجا رفته بودم تيمى معمولى داشتيم اما كم كم قوى تر و قوى تر شديم و خوشبختانه من هم با آنها رشد كردم. به هر حال بايد بگويم كه رفتن به سويا قدمى بزرگ در فوتبال حرفه اى من بود.
    • فكر مى كنيد مهمترين دلايل پيشرفت تيم چه بود؟
    - خريد بازيكنان تأثيرگذار، نقشى اساسى در اين راه بازى كرد اما از نظر من مهمترين چيز روحيه خوبى بود كه ما در تيم داشتيم. ما واقعاً با انگيزه و با برنامه بوديم و مى خواستيم به افتخارات زيادى برسيم و چهره سويا را در فوتبال اسپانيا تغيير دهيم.
    • كدام يك از خريدهاى باشگاه شما را بيشتر غافلگير كرد؟
    - فردريك كانوته، هيچ وقت نديده بودم براى تاتنهام بازى كند و برايم جالب بود كه بازيكن قدبلندى مثل او مى توانست اينقدر با مهارت با توپ كار كند. او در تيم ما بازيكن مركزى به شمار مى رفت و وقتى لوئيس فابيانو هم به ما پيوست با هم يك زوج تهاجمى فوق العاده ساختند كه تيم را جنگنده تر از قبل كرده بود.
    • وقتى در جام جهانى ۲۰۰۳ زير ۲۰ سال امارات بازى مى كرديد هنوز تكليفتان با سويا مشخص نشده بود، درست است؟
    - بله. طى آن تورنمنت بود كه سران سويا به اين نتيجه رسيدند كه علاقه مند به جذب من هستند و باهيا به فرستادن من به صورت قرضى راضى شده بود اما چون من خيلى خوب در جام جهانى بازى كردم آنها مرا به طور دائم مى خواستند و نه به صورت قرضى!
    • پس از جام ۲۰۰۳ چند سالى طول كشيد تا پا به تيم بزرگسالان برزيل بگذاريد؟ فكر مى كنيد چرا اين اتفاق افتاد؟ فكر مى كنيد اگر در برزيل بازى مى كرديد اوضاع فرق مى كرد؟
    - شايد آن طورى شانس هاى بيشترى پيدا مى كردم. خوب من زمان زيادى را در برزيل فوتبال بازى نكردم و كسى فوتبال مرا نديده بود و تيم ملى در برزيل آنقدر مهم است كه براى بازيكنان گمنام راهيابى به آن بسيار سخت است. من در سويا خيلى خوب بازى مى كردم و وقتى مردم متوجه من شدند شانس پوشيدن پيراهن تيم ملى را پيدا كردم. درحال حاضر يكبار به تيم كمك كرده ام كه صاحب جام شود و حالا تمام تلاشم را مى كنم كه جايم را از دست ندهم.
    • گلزنى در فينال جام آمريكاى لاتين نكته مثبتى براى كارنامه ملى شما به شمار مى رود. اينطور نيست؟
    - بله، واقعاً همين طور است و بايد گفت كه بزرگترين موفقيت من تاكنون در عرصه فوتبال ملى ام همين بوده است. خصوصاً وقتى به ميزان حساسيت رقابت بين برزيل و آرژانتين مى نگريم و اينكه در فينال من گلزنى كرده ام را در نظر مى گيريم جذابيت ماجرا چند برابر مى شود. من در به ثمر رسيدن يك گل نقش داشتم و خودم هم به تنهايى يك گل به ثمر رساندم.
    • براى ۱۲ سال يعنى از سال ۱۹۹۴ تا ،۲۰۰۶ پست دفاع راست تيم ملى برزيل در انحصار يك بازيكن يعنى كافو بود. فكر مى كنيد چرا هيچ كس براى دستيابى به اين پست با او وارد چالش نشد؟
    - توضيح پديده اى چون كافو تا حدى مشكل است. او نه تنها بازيكن فوق العاده اى بود بلكه نمونه كاملى بود براى آنها كه به دنبال فوتبال حرفه اى هستند. به همين خاطر است كه او توانست زمان زيادى را با چنان استاندارد بالايى در فوتبال سپرى كند درست مثل روبرتو كارلوس كه جناح چپ خط دفاع را برعهده داشت و تيم برزيل بدون او فلج بود. بسيارى از بازيكنان فراز و نشيب هاى زيادى در طول دوران فوتبال بازى كردنشان تجربه مى كنند. تنها دسته محدودى هستند كه هميشه خوب باقى مى مانند و ما به عنوان جانشينان آنها در تيم ملى برزيل بايد آنها را الگوى خود قرار بدهيم.
    • بازى كدام يك از مدافعان كنونى را بيشتر مى پسنديد؟
    - در حال حاضر بازيكنان كمى هستند كه خوب بازى مى كنند. " مايكن " بازيكن اينتر، يا " خوليانو بلتى " بازيكنانى خوبى هستند گرچه بلتى در خط ميانى چلسى بيشتر ظاهر مى شود تا دفاع راست اما به هرحال برزيل از اين بابت مشكلى ندارد.
    • درست است بگوئيم شما در تيم ملى برزيل مسئوليت بيشترى نسبت به سويا داشتيد؟
    - هر شرايطى با ديگرى متفاوت است، سويا، بارسلونا و برزيل هر كدام سيستم خاص خودشان را دارند. من هميشه براى تغييرات آماده ام كه بستگى به تصميمات مربى تيم دارد. آنها هستند كه مسئوليت بيشترى يا كمترى به من مى دهند.
    • با توجه به ماههايى كه در بارسلونا گذرانده ايد مى توانيد تعريفى از روش پپ گوارديولا ارائه دهيد؟
    - او از همان اول كه به تيم آمد براى همه روشن ساخت كه بايد خود را قهرمان فصل بدانيم و همين موضوع انگيزه زيادى به ما داد. شك ندارم كه به هدف خود مى رسد. پپ روش بى نظيرى در فوتبال دارد.
    • شما بارها مقابل بارسلونايى كه مربى اش ريكارد بود و رونالدينيو را در اختيار داشت بازى كرده ايد. فكر مى كنيد تيم كنونى هم توانايى اين را دارد كه به اندازه آن تيم موفق و زيبا عمل كند؟
    - هر مربى و هر بازيكنى تلاش مى كند سيستم خاص خود را پياده كند و از نظر من مقايسه كار درستى نيست. آن تيم در تاريخ فوتبال با قهرمانى ها و فوتبال زيبايى كه بازى مى كرد جاودانه شد و اكنون نوبت ماست تا تاريخ جديدى بسازيم و نام بارسلونا را دوباره بر سرزبانها بيندازيم.
    • جام ليگ قهرمانان از آن افتخاراتى است كه هواداران بارسلونا هميشه براى دستيابى به آن هيجان زده هستند. فكر مى كنيد اين فصل فيناليست مى شويد؟
    - بارسلونا باشگاه بزرگى است و هميشه جزو مدعيان قهرمانى بوده است پس نبايد شكى در اين مورد به ذهنمان بياوريم. ليگ قهرمانان يكى از مشكل ترين رقابت هاى موجود است پس ما بايد خيلى قوى ظاهر شويم، چالشى عظيم در جريان خواهد بود و مطمئن باشيد ما براى قهرمانى آماده ايم!

منبع: ابرار ورزشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •