2 تا سوال، با این ابراز رضایت تو تهران هستید؟ و اینکه میشه مودم مون رو خودمون نصب کنیم و دیگه اون 20 تومن رو ندیم. پول ندارم دیگه، به خدا خسته شدم از بس سرم کلاه گذاشتن. محدوده مون پاسدارانه
مرسی از همه
2 تا سوال، با این ابراز رضایت تو تهران هستید؟ و اینکه میشه مودم مون رو خودمون نصب کنیم و دیگه اون 20 تومن رو ندیم. پول ندارم دیگه، به خدا خسته شدم از بس سرم کلاه گذاشتن. محدوده مون پاسدارانه
مرسی از همه
بله تهران هستم.
من دو سال و نیم هست که از فن آوا سرویس میگیرم.واقعاً راضی هستم.(بعضی ها هم توی همین تایپیک ابراز نارضایتی میکردن).از همون اول هم خودم مودم گرفتم و به هیچ وجه پول نصب ندادم. فقط پول رانژه خط رو دادم.
اگر سیاستشون تغییر نکرده باشه برای شما هم همین شرایط برقرار خواهدبود. بنظرم با شماره 82185 بخش فروش تماس بگیرید و قبل از خرید تمام نکات مبهم رو بپرسید.
ممنونم. مشکل قطعی تون بر طرف شده یا همچنان پا بر جاست؟
شما دانلود و اینا هم دارید؟
یا فقط کارهای متعارف؟
بله، متأسفانه همچنان پابرجاست.ولی ظاهراً فقط من این مشکل رو دارم.
البته یاد گرفتم جوری مدیریتش کنم که اکثر شب ها مشکلی با دانلود رایگان نداشته باشم.
تقریباً همه شب ها دانلود دارم.الان شبی 2 الی 3 گیگ می گیرم.
سلام دوستان کسی آدرس لینک IBS برای چک کردن اکانت رو داره ..؟
. من هر چی میزنم ارور میده ...
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان الان دو هفته هست که سرعت روزانه اومده روی 130 ولی شب و جمعه رو آوردند روی 30
یعنی خط رو روی 2 مگ بستند ولی از ساعت 2 شب تا 7 صبح سرعت میشه 30 تا - جمعه هم همینطور
- اصلا دیگه فایده نداره با 30 تا چیزی نمیشه گرفت
از دوستان کسی سرویس نامحدود با ضریب شیر 1 به 10 گرفته ؟ سرعت چند میده ؟ نصف سرعت اسمی رو میده ؟
Last edited by arash rashno; 02-01-2012 at 12:25.
آقا نمیدونم چرا سرویسای شما اینطوریه،ما که کماکان پرچم بالاس
روز و شب 2 مگ میگیریم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)