تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 208 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 2077

نام تاپيک: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با تشکر از شما دو بزرگوار . والا با خوندن نظرات هر دو شما شک بنده بیشتر شد و تردیدم هم بیشتر .. حاا واقعا موندم سر یک دو راهی که کدوم بهتر هستند ؟ آیا نبود اینترنت در ایران باعث میشه نتونیم از آیفون لذت ببریم ؟ آیا هر دوی شما بزرگوار با هر دوی این گوشی ها از نزدیک کار کردید ؟

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

البته به مشکلاته آیفون میشه به خیلی ضعیف بودن اسپیکر و ضعیف بودن دوربین هم اشاره کرد ولی در کل خیلی گوشی اینترنت طلبیه و واقعا اگه تو خونه ADSL و WiFi نداری خیلی تو دردسر میوفتی و بدبختیش اینجاس که اگه پشیمون بشی دیگه راه برگشت نداری چون آیفون رو مفت میخرن ازت....البته HTC Google Nexus One هم قابلیت هایه نهفته ای داره که بچه هایه XDA با اجرایه یه روشی تو مایه هایه JailBreak کاری کردن که بازی Crysis کامپیوتر روش اجرا شده و اسم نرم افزارشم NDK هست و گفته میشه که میتونه انواع بازی هایه 3 بعدی رو اجرا کنه.....آندروید هم واقعا سیستم عامل خوبیه!! با اینکه من از گوگل متنفرم!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

با سلام بين دو گوشي HTC HEREO و HTC TOUCH 2 مردد موندم..اين طور كه در كلوپ HEREO خوندم مثل اينكه مشكلات زياد داره..ولي خيلي چشممو گرفته!!حالا كسي ميتونه كمك كنه كدام را انتخاب كنم؟؟

كسي نيست راهنمايي كنه!!؟؟؟

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

جواب شما رو تو تاپیک هیرو دادم دوست من .... در ضمن هیرو 480 تومنه ولی تاچ2 با گارانتی 410 و بدون گارانتی 330 تومن..

5. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام بين دو گوشي HTC HEREO و HTC TOUCH 2 مردد موندم..اين طور كه در كلوپ HEREO خوندم مثل اينكه مشكلات زياد داره..ولي خيلي چشممو گرفته!!حالا كسي ميتونه كمك كنه كدام را انتخاب كنم؟؟
    hero به مراتب بهتر است وبا آمدن ورژن 2.1 اندرود براي hero مشكلاتش رفع شده
    البته بايد توجه كني كه hero اندرود است وtouch2 ويندورموبايل
    يا حق

7. این کاربر از parasto2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از مبالغه لطفا پرهیز کنید ...این موردی که عرض کردید در مورد دوستانی که با 3gs هم کار کردن رخ داده عنوان میکردن که دیگه نمیتونن با گوشی دیگه ای کار کنن !

تو بزرگی ال سی دی بله ولی تو کیفیت ایفون یه سر و گردن از htc hd2 بالاتره

سرعت پردازنده درسته بالاست اما بدلیل سیستم عامل خوب مک این سرعت دیده نمیشه حداقل ...

چیپ گرافیکی از 3gs ضعیفتره و بازی درست حسابی هم روی htc hd 2 نداریم ... از این نظر اصلا قابل مقایسه نیستن

رابط کاربری سلیقه ای هستش

و اینکه نرم افزارهای ایفون بهتر از وین موبایل هستن و البته قویتر .! ...

اما در نهایت 3gs قیمت بالایی داره و امکاناتش بر پایه کانکت شدن هستش که در ایران متاسفانه بدلیل سرعت پایین نت و نبود gprs قوی و 3g شما نمیتونید از حداکثر امکانات ایفون استفاده لازم رو ببرید ...
    ببین دوست عزیز من نیومدم اینجا با شما کل بندازم چون نه در شاءن شماست نه من.دوستمون سوال کردن و چون من بیشتراز4ماهه این گوشی دارم و تمام سخت افزار ونقشه گوشی میدونم.
    شما میگید lcd آیفون باکیفیت ترازhd2 هست واقعا" که!!!
    اولا" رزولشن hd2 برابر 480*800 ولی آیفون 480*320پس مسلما" در کیفیت جای بحثی نمیمونه.درثانی کنتراست صفحهhd2 بقدری بالاست که در xda گفتن در حد amoled میباشد.ثالثا" فیلم دیدن تو این گوشی مخصوصا"با هدفون لذت فیلم دیدن تو سینما به آدم دست میده.رابعا" چون رزولشن hd2 خیلی بالاست صفحات وب به طور کامل میاره ولی با آیفون در اینترنت باید با دست صفحه رو بالا پایین کرد تا 2خط مطلب خوند. همینطور در pdf.
    منم که گفتم آیفون فقط به درد بازی کردن میخوره ولی به چه قیمتی به قیمت 900تا یک ملیون تومن.اونم با دوربین 3مگ.یه psp با قیمت یک پنجم میتونه بازی بهتر از آیفون ارائه کنه چون چیپ گرافیکش بشدت قویتراز آیفونه.اگه دوست دارین قدرت گرافیکی تمام گوشی ها و کنسول هارو براتون بزارم.
    گرافیک آیفون 1.2برابر قویتراز hd2 هست ولی پردازنده hd2 حدود 2.5برابر سریعتر از آیفونه.
    پس خواهشن اطلاعات درست به دوستان بدیم حداقل به خاطر وجدانمون.دیگه انتخاب با دوستمون من قبلا" هم گفتم نه من نه شما نماینده htc یا appel نیستیم که پولی بابت خرید دوستمون تو جیبمون بره.

9. 2 کاربر از htc-hd2es بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سرعت پردازنده درسته بالاست اما بدلیل سیستم عامل خوب مک این سرعت دیده نمیشه حداقل ...

و اینکه نرم افزارهای ایفون بهتر از وین موبایل هستن و البته قویتر .! ...
    سلام.

والا من دیروز پست اون دوستمون رو که راهنمایی خواسته بودن دیدم اما چون مقایسه ویندوز و مک بود و میدونم آخرش به دعوا کشیده میشه جواب ندادم.اما دو مورد بود که در مورد پست شما باید یه اشاره میکردم.البته اینکه پست شما رو جواب میدم بخاطر شناختی هست که از شما دارم و اگر کس دیگه ای بود اصلا" جواب نمیدادم و خودم رو درگیر ماجرا نمیکردم.(شناخت مثبتی نسبت به شما دارم.)
    اما در مورد سرعت که فرمودید سرعت مک بخاطر اینکه سیستم عامل خوبی داره بالا نیست بلکه بخاطر این بالاست که مولتی تسک رو ساپورت نمیکنه اما متاسفانه به این ضعف هیچکس اشاره ای نمیکنه در صورتی که به نظر من این این ضعف از تمام ضعفها و نقاط قوت ایفون مهمتره..(البته توضیح بدم منظورم این نیست که سیستم عامل مک بده بلکه خوبه ولی شرایط خودش رو داره.)
    و در مورد نرم افزار هم درسته که نرم افزار زیاد داره اما نرم افزارهاش اکثرا" کاربردی نیستن بلکه فان و تفریحی هستن.ساپورت نکردن آفیس رو هم به موارد بالا اضافه کنید.(البته ساپورت نمیکرد ولی الان خبر ندارم نرم افزاری براش ساختن که اینکارو بکنه یا نه که البته بعید میدونم چون هرچی باشه مک هست نه ویندوز.

11. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چند تا سوال دارم :
    1 .نرم افزارهایی که برای ویندوز موبایل هستند روی همه گوشی های داری این سیستم عامل نصب می شوند یا مثلا برای سامسونگ و htc ممکنه متفاوت باشه ؟ اخه مثلا برای lite فارسی ساز معرفی می شه این برای htc هم همونه ؟
    2- بعد از نصب نرم افزار یا بازی جاوای معمولی ( غیر تاچ) کلید چهار جهتی مجازی ظاهر می شه که قابل استفاده باشه ؟ ( مثل 5800)اگر نمیشه درگوشی هایی که کلید چهار جهتی سخت افزاری یا کیبرد کامل ( کشویی) دارند این برنامه ها قابل اجرا است و این یک مزیت برای اونهاست ؟
    3-قلم مغناطیسی یا قلم active به چه معنیه؟
    4- motion sensor چه کاربردی داره؟ (برخی مدلها auto rotate , turn to off داره ولی motion sensor نداره)
    5- همه گوشی های تاچ ها با سیستم ,ویندوز موبایل hand writing رو دارند.وقتی فارسی نصب بشه برای فارسی هم hand writing دارند؟
    6- شماره گیری هوشمند یعنی چه؟

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چند تا سوال دارم :
    1 .نرم افزارهایی که برای ویندوز موبایل هستند روی همه گوشی های داری این سیستم عامل نصب می شوند یا مثلا برای سامسونگ و htc ممکنه متفاوت باشه ؟ اخه مثلا برای lite فارسی ساز معرفی می شه این برای htc هم همونه ؟
    2- بعد از نصب نرم افزار یا بازی جاوای معمولی ( غیر تاچ) کلید چهار جهتی مجازی ظاهر می شه که قابل استفاده باشه ؟ ( مثل 5800)اگر نمیشه درگوشی هایی که کلید چهار جهتی سخت افزاری یا کیبرد کامل ( کشویی) دارند این برنامه ها قابل اجرا است و این یک مزیت برای اونهاست ؟
    3-قلم مغناطیسی یا قلم active به چه معنیه؟
    4- motion sensor چه کاربردی داره؟ (برخی مدلها auto rotate , turn to off داره ولی motion sensor نداره)
    5- همه گوشی های تاچ ها با سیستم ,ویندوز موبایل hand writing رو دارند.وقتی فارسی نصب بشه برای فارسی هم hand writing دارند؟
    6- شماره گیری هوشمند یعنی چه؟

ممنون
    1-بله رو همشون نصب میشه مهم نیست دستگاه مال چه کارخانه ایه بلکه مهم اینه که ویندوزموبایل مایکروسافت باشه.البته یه نرم افزارکه واسه رزولشنWVGA ساخته میشه باید روی گوشی نصب کرد که رزولشنش WVGA باشه.اما واسه نصب رام (آپدیت ویندوز) باید ویندوزموبایل مخصوص اون گوشی نصب بشه مثلا" ویندوزموبایل (رام)HD2 روی HD یا SAMSUNG I8000 نمیشه نصب کرد.پس این مورد اختصاصیه.
    2-هر بازی یا نرم افزار جاوا رو گوشی ویندوز موبایل تمام لمسی بریزید میتونید با کیبرد مجازی و کلید چهارجهته مجازی که داخل کیبرد مجازی هست کار کنید.گوشی من HD2 هست وتمام لمسی اما تمام برنامه ها وبازی ها رو میتونم اجرا کنم.(البته بازیهایی که WVGA هستند ولی برنامه همه رو بازمیکنه وبا کلید مجازی کار میکنم)
    3-قلم مغناطیسی در دیاموند هست و فکر کنم وقتی قلم ازجاش در میارید گوشی متوجه میشه و یکسری امکانات مثل دفترچه یادداشت فراهم میکنه.
    4-نمیدونم.
    5-نه
    6-یعنی بدون زدن مستقیم شماره ها بادستتون وبا کمک نرم افزار و فرمان شما در زمان خاصی گوشی خودش شماره میگیره.البته اگه غیر اینه دوستان دیگه تصحیح کنه.

14. این کاربر از htc-hd2es بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alan wake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    S|H

پيش فرض

سلام

دوستان از بین گوشی های HTC گوشی با قیمت حداکثر 300 تومن پیدا میشه؟ اگه هست مدلش رو هم بگید

فقط خواهشآ قیمت اشتباهی ندید .

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •