تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 179 از 242 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام به دوستان

من با این mpkg مشکل دارم ... پس از نصبش وقتی فایل pkg رو open with می کنم با این پیغام مواجه می شم : invalid application file, can't use this file
    با برنامه superman هم به همین مشکل برخوردم .... حتی از دو سه جای متفاوت mpkg زو دانلود کردم که شاید مثلا یکیشون مشکل داشته ... اما همشون این مشکل رو داشتند ... ممنون می شم منو راهنمایی کنید ... راستی چه جور می شه فهمید گوشیم چه فریموری هست ؟ در ضمن برنامه دیگه ای به جز mpkg یا superman برای استفاده از فایلهای pkg هست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.ahad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام به دوستان

من با این mpkg مشکل دارم ... پس از نصبش وقتی فایل pkg رو open with می کنم با این پیغام مواجه می شم : invalid application file, can't use this file
    با برنامه superman هم به همین مشکل برخوردم .... حتی از دو سه جای متفاوت mpkg زو دانلود کردم که شاید مثلا یکیشون مشکل داشته ... اما همشون این مشکل رو داشتند ... ممنون می شم منو راهنمایی کنید ... راستی چه جور می شه فهمید گوشیم چه فریموری هست ؟ در ضمن برنامه دیگه ای به جز mpkg یا superman برای استفاده از فایلهای pkg هست ؟
    فریمورت چیه عزیزم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.ahad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان امروز یکی از بچه های دانشگاه گوشی خودش رو بهم نشون داد که عین a1200 بود ولی جنس پلاستیکش بسیاربد و درب شیشه ای نازک و ابعاد کوچیک تر از a1200 و دوربین vga و بجای لوگو ی M از یه چیز توی مایع های هفت فارسی استفاده کرده بودن و اسمش هم holley comm بود و ساخت چین ! راستی قیمتش هم دورو بر 90 تا 100 هزار تومن بود ! اما
    مگه a1200 چینی نیست ؟ پس این گوشیه چی میگه ... مگه چینی ها از جنس خودشون هم بدل میزنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

Mr.ahad جان یکی از سوالهای من هم این بود که چه جوری میشه فریمورم رو تشخیص بدم ؟ من کد WWW008W رو برای این کار وارد کردم ( چیزی که تو یکی از فروم ها خونده بودم ) و این پیام ظاهر شد :

R541_G11.56.R
    BP:R541_G_11.56.11RBPFI
    EX:GSZMINGET679TE01C
    DSP:633B3BOOT
    Technology:QUAD-Band GSM

خوب من تازه کارم راستشو بگم چیزی ازش نفهمیدم . 1. راهی که من برای تشخیص فریمور رفتم درسته ؟ 2. در صورت صحیح بودن راه ، گوشیم چه فریموری هست ؟ 3. فریمورم به درد بخور هست یا باید عوضش کنم ؟ 4. راهی برای درست کار کردن mpkg روی این فریمور هست ؟ 4. چیز ندارم بگم جز تشکر از دوستان

پس این گوشیه چی میگه ... مگه چینی ها از جنس خودشون هم بدل میزنن
    راستش از این چینی ها هر کاری که بگی برمیاد.

داره خودمونی میشه sadegh1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر گل و بلبل

پيش فرض

عزیز خودت خوبه تو اون پست گفتی این برنامه رو sambol ساخته نگفتی دقت کن بعدشم نه من عقده دارم نه شما من وقتی این جور بحث های بچه گانه رو می بینم اعصابم خورد میشه الانم برا حسن نیت برید به لینک زیر من این برنامه رو بعد از 2 روز سرو کله رفتن تونستم درست کنم و طرز کارش رو بفهمم
    برا نمایش عکس caller id به صورت فول اسکرین مثل گئ
    وشی های سیمبین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست من من شما رو سرور خودم میدونم و از مطالب شما بهترین استفاده رو تو سایتای دیگه میکنم و همون لینکی که گذاشتی یه نگاه کن من از جمله کسایی بودم که از پست شما تشکر کردم.و همیشه اسم سایت شما رو تو مطالبم میارم ولی باید یه جورایی کوتاه بیایی چون همه جا آدمای حرفه ای وکسایی نیستن که مثل من و شما درست و حسابی سر در بیارن بعضی ها این گوشیو تازه خریدن و به بحث در مورد همه چیش میپردازن.من اگه به شما توهین کردم عذر میخوام داخل همون پست هم عذر خواهی کردم .
    همیشه موفق باشی و برنامه های توپ تری بسازی.مرسی
    Last edited by sadegh1366; 29-04-2008 at 23:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

[quote=Troy_Storys;2356007]سلام به دوستان

با برنامه superman هم به همین مشکل برخوردم .... حتی از دو سه جای متفاوت mpkg زو دانلود کردم که شاید مثلا یکیشون مشکل داشته ...
    دوست عزیز احتمالا پسوند فایل شما mpkg هست به pkg ,تبدیل کن درست میشه .اگه نشد مشکل از فریمور گوشی و بهتر فلش کنی .بهترین فریمور از نظر من 24xp30 هستش فلش کن .نگران نباش خیلی راحته .فقط برو به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و در مورد فلش مطالعه کن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

باز هم سلام

یعنی هیچ راهی جز تعویض فریمور نیست ؟

کسی میتونه بگه فریمور گوشیم چیه ؟

R541_G11.56.R
    BP:R541_G_11.56.11RBPFI
    EX:GSZMINGET679TE01C
    DSP:633B3BOOT
    Technology:QUAD-Band GSM

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

فریمور شما از نوع a1200e هستش که قابل تعویض به c2 نیز میباشد پیشنهاد من به شما فریمور جدید امین هستش که واقعا عالیه در ضمن اگه یه هفته دیگه صبر کنی امین جان یه فریمور جدید میده که زبان فارسی رو به خوبی و بدون مشکل ساپورت میکنه
    Last edited by rozysara; 30-04-2008 at 21:07.

در آغاز فعالیت dead_zone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    know where

پيش فرض hi

افزایش صدای A1200 به علت OS دار بودن این گوشی بسیار ساده است
    این اولین نسخه از Volume به روز شده A1200 است و جای کار بسیار دارد

برای افزایش صدا MPKG Installer.zip را از لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.
    1- محتوی فایل zip بالا که فولدری به نام .system است که درون رم گوشی هم فولدری با همین نام وجوددارد
    فولدر بالا را بر روی مموری گوشی کپی کنید.
    فایل New Volume.zip را ازلینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.
    بعد از دانلود کردن حالا فایل New Volume.pkg از داخل فایل زیپ New Volume بر روی جایی مشخص از رم گوشی extract و بعد به file manager گوشی رفته و فایل New Volume.pkg را اجرا کنید
    اکنون گوشی خور را یک بار روشن خاموش کنید و از صدای جدید لذت ببرید.

manzoor az extract chie
    man copy kardamesh vali file new volum ro ejra nemikone

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یعنی unzip کن .در ضمن باید با winrar انزیپ کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •