تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 342 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 3418

نام تاپيک: Assassin's Creed

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ماله من 3 DVD هست، اما زبان بازي روسي نيست. توي مشهد همه جا مي گفتن كاملش 3 DVD هستش
    حالا ماله من اصله يا نه؟ چون من هنوز به اورشليم نرسيدم و فعلاً هم بازي نمي كنم، چون يه رم 1 gig ديگه بزارم. راستي CPU من 3.6 فول هست و دو هسته اي نيست. از نظر CPU مشكلي نيست؟
    دوست عزیز! نسخه نهایی بازی دقیقا 2 DVD میشه. برای اطلاع عنوان میکنم که ظرفیت DVD اول برابر 3.93 GB و ظرفیت DVD دوم برابر 2.60 GB است.
    درسته که CPU شما طبق تست (در پایان نصب بازی) با حداقل امکانات نمیخونه و ضعیفه ولی امکان اجرای بازی در حد مطلوب (نه عالی) وجود داره.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

هوس جون ميبينم كه اين تاپيك را خودت اداره ميكني البته ايول ياشا مرسي
    حالا من كه نميتونم به اورشليم برم اون پچ غير رسمي مشكلو حل ميكنه ؟
    اگه اره سايزش چقدره ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

هوس جون ميبينم كه اين تاپيك را خودت اداره ميكني البته ايول ياشا مرسي
    حالا من كه نميتونم به اورشليم برم اون پچ غير رسمي مشكلو حل ميكنه ؟
    اگه اره سايزش چقدره ؟
    دوست عزیز! فقط انجام وظیفه میکنم... شما هم موفق باشید.
    پچ 900 مگ که برای رفع ایراد نسخه دزدی بازی (ورود به اورشلیم) منتشر شده که بعد از نصب اون زبان بازی روسی میشه.
    به هیچ وجه نصب این پچ رو به شما توصیه نمیکنم وقتی که نسخه نهایی در بازار موجوده.
    Last edited by havas_1980; 19-05-2008 at 00:04.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

دوست عزیز! فقط انجام وظیفه میکنم... شما هم موفق باشید.
    پچ 900 مگ که برای رفع ایراد نسخه دزدی بازی (ورود به اورشلیم) منتشر شده که بعد از نصب اون زبان بازی روسی میشه.
    به هیچ نصب این پچ رو به شما توصیه نمیکنم وقتی که نسخه نهایی در بازار موجوده.
    اره بهتره بخرم
    900 مگ زياديه
    منم اينرنتم با محدوديت حجمي هست و نميصرفه

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

سلام
    ببخشید که دوباره مزاحم شدم
    1 _ نهصد مگ رو بخواییم دانلود کنیم چیه مخصوصا که سرعت من 24 هستش! اخر متوجه نشدم نسخه نهایی کودومه ؟ ببین اسم پچ چیه شاید توی سی دی باشه چیجوری میتونم بفهمم که پچ رو دارم یا نه؟
    2 _ چرا توی بازی موس رو بالا میزنم پایین میره و پایین میزنم بالا میره؟
    3 _ من رفتم مغازه همون کسی که ازش بازیو خردیم گفت برو توی اپشن سایز تصویرو عوض کن میشه منظورشو باز کنی گفت سایز تصویرو کم کن یعنی رو چند بزار؟
    4 _ خب اینجا همه چی خیلی کند هستش توی همین مرحله اول یکم رفتم جلو رفت مرحله بعد و بعدش گیر کردش یعنی هنگ!!!
    5 _ چیجوری سی پی یو و چیزای دیگه بازیو کم کنم
    6 _ ببین سی پیوم اینه خوبه؟

7 _ اورشلیم کودوم مرحلست؟
    8 _ این بازی چند تا مرحله داره؟
    9 _ کاری میشه کرد که این مشکلی که من دارم درست بشه؟
    10 _ این ادما کین اول بازی که هی به تن ادم چسبیدن؟
    11 _ اگه بازی همش این حالت تار رو داشته باشه پس این حرفا چیه که میگن الطیر پرواز میکنه!!!
    ممنون هوس جون
    کارت خیلی خوبه
    محمد...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام مجدد
    شرمنده هو.س جون دو سه روزی نبودم نتونستم بیام الان که اومدم دیدم لطف کردین و جواب دادین
    راستیاتش می خواستم ازتون بپرسم کانتر اتک فکر کنم اول باید کلیک راست کرد و وقتی حریف داره حمله میکنه باید کلیک چپ زد درسته ؟
    اما نمیدونم اون یکی ترفند که باعث میشه حریف که یقه شما رو گرفته چه جوری باید خودم رو از اون جدا کنم برای همین می خواستم اگه میشه لطف کنین و کامل بهم بگین که برای کانتراتک و جدا شدن از دشمن باید چه دکمه هایی رو بزنم
    با تشکر از شما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

راستی 2 تا سوال دیگه
    1 - نمی دونید چه طور میشه فیلمهای طولانی این بازی رو ندید ؟ اخه خیلی بلندن و حوصله ادم رو سر می برن
    2 - چه طور میشه هر جایی که هستی همون جا رو سیو کنی ؟ اخه توی همین مرحله من بعد از کشتن کلی ادم وقتی به رئیسشون میرسم و فیلم اون هم تموم میشه باز هم سیو اتوماتیک نمیشه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    ببخشید که دوباره مزاحم شدم
    1 _ نهصد مگ رو بخواییم دانلود کنیم چیه مخصوصا که سرعت من 24 هستش! اخر متوجه نشدم نسخه نهایی کودومه ؟ ببین اسم پچ چیه شاید توی سی دی باشه چیجوری میتونم بفهمم که پچ رو دارم یا نه؟
    2 _ چرا توی بازی موس رو بالا میزنم پایین میره و پایین میزنم بالا میره؟
    3 _ من رفتم مغازه همون کسی که ازش بازیو خردیم گفت برو توی اپشن سایز تصویرو عوض کن میشه منظورشو باز کنی گفت سایز تصویرو کم کن یعنی رو چند بزار؟
    4 _ خب اینجا همه چی خیلی کند هستش توی همین مرحله اول یکم رفتم جلو رفت مرحله بعد و بعدش گیر کردش یعنی هنگ!!!
    5 _ چیجوری سی پی یو و چیزای دیگه بازیو کم کنم
    6 _ ببین سی پیوم اینه خوبه؟

7 _ اورشلیم کودوم مرحلست؟
    8 _ این بازی چند تا مرحله داره؟
    9 _ کاری میشه کرد که این مشکلی که من دارم درست بشه؟
    10 _ این ادما کین اول بازی که هی به تن ادم چسبیدن؟
    11 _ اگه بازی همش این حالت تار رو داشته باشه پس این حرفا چیه که میگن الطیر پرواز میکنه!!!
    ممنون هوس جون
    کارت خیلی خوبه
    محمد...
    جواب سوال 1 - نسخه دزدی (ناقص) نسخه ای هست که هنگام ورود به شهر اورشلیم با مشکل روبه رو میشید و احتیاج به پچ 900 مگ دارید (همچنین نسخه 3 DVD = نسخه ناقص + پچ 900 مگ) ولی نسخه کامل برعکس... (نسخه نهای 2 DVD)
    جواب سوال 2 - مشخصه که تنظیمات دوربین بازی رو دستکاری کردید ... برای حل این مشکل حین بازی کلید Esc رو بزنید, بر روی Options و سپس Camera کلیک کنید, Inver Y Lock و Invert X Lock رو در حالت Off قرار دهید.
    جواب سوال 3 - حداقل سایز تصویر 640x480 میشه.
    جواب سوال 4 - جزییات گرافیکی رو کاهش بدید تا حدی که مناسب باشه.
    جواب سوال 5 - لطفا سوال رو دقیق و کامل مطرح کنید.
    جواب سوال 6 - با این CPU میتونید بازی رو انجام بدین ولی افت سرعت خواهید داشت.
    جواب سوال 7 - در Memory Block 3 برای اولین بار راه ورود به شهر اورشلیم باز میشه.
    جواب سوال 8 - این بازی دارای هفت Memory Block میشه.
    جواب سوال 9 - اگه جزییات گرافیکی حداقل باشه و بازی بیرون بپره (ورود به شهر اورشلیم رو عرض نمیکنم) نتیجه اش اینه که سیستمتون برای بازی مناسب نیست.
    جواب سوال 10 - اون افراد گداهای سمج هستند... در بازی با اونها برخورد خواهید کرد.
    جواب سوال 11 - فقط صحنه اول بازی به این صورته... چون دستگاه Animus در حال شبیه سازی محیط است. (داستان بازی در پست اول) Altair پرواز نمیکنه بلکه از بلندی اقدام به سقوط میکنه.
    سلام مجدد
    شرمنده هو.س جون دو سه روزی نبودم نتونستم بیام الان که اومدم دیدم لطف کردین و جواب دادین
    راستیاتش می خواستم ازتون بپرسم کانتر اتک فکر کنم اول باید کلیک راست کرد و وقتی حریف داره حمله میکنه باید کلیک چپ زد درسته ؟
    اما نمیدونم اون یکی ترفند که باعث میشه حریف که یقه شما رو گرفته چه جوری باید خودم رو از اون جدا کنم برای همین می خواستم اگه میشه لطف کنین و کامل بهم بگین که برای کانتراتک و جدا شدن از دشمن باید چه دکمه هایی رو بزنم
    با تشکر از شما
    جواب سوال 1 - تکنیک Counter Attack (ضد حمله) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید, وقتی دشمن قصد حمله داشت دکمه چپ ماوس رو بزنید.
    جواب سوال 2 - تکنیک Grab Break - دکمه راست ماوس رو نگه دارید, وقتی دشمن قصد گرفتن شما رو داشت کلید Shift رو بزنید.
    راستی 2 تا سوال دیگه
    1 - نمی دونید چه طور میشه فیلمهای طولانی این بازی رو ندید ؟ اخه خیلی بلندن و حوصله ادم رو سر می برن
    2 - چه طور میشه هر جایی که هستی همون جا رو سیو کنی ؟ اخه توی همین مرحله من بعد از کشتن کلی ادم وقتی به رئیسشون میرسم و فیلم اون هم تموم میشه باز هم سیو اتوماتیک نمیشه.
    جواب سوال 1 - خیر - فیلمهای بازی غیر قابل رد کردن هستند.
    جواب سوال 2 - Save بازی به این صورت نیست که هرجا ما اراده کنیم بازی Save بشه. بلکه Save بازی به صورت Check Point هست. در صورت خروج از بازی و شروع مجدد, بازی از آخرین Check Point قبل ادامه است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

هو.س جون بابت جوابهاتون خیلی ازتون ممنونم
    واقعا لطف می کنین
    دستتون درد نکنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان نسخه اصلي بازي را از كجا ميشه خريد...

خواهش ميكنم دوستاني كه خريدند ونسخه اصلي بوده بگن از كجا خريدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •