سلام
اين كار راحته دوست عزيز
كافيه روي نمودار كليك كني و از سربرگ Layout مسير زير رو بري
Layout --> axis --> Primary horizontal axis --> show left to right axis
سلام
اين كار راحته دوست عزيز
كافيه روي نمودار كليك كني و از سربرگ Layout مسير زير رو بري
Layout --> axis --> Primary horizontal axis --> show left to right axis
با سلام.
من تو اکسل یه فرم آماری ایجاد کردم. تو این فرم آمار اعضا بر حسب سه شاخص متفاوت جمع آوری میشه. یعنی یکبار آمار کل اعضا بر حسب جنسیت، یکبار آمار اعضا بر حسب تحصیلات و یکبار بر حسب وضعیت شغلی. بنابراین در این فرم من سه تا سلول مجموع دارم که باید مقادیر این سه سلول با هم برابر باشند.
حالا میخوام بدونم راهی هست که اگر در ورود آمار اشتباه صورت گرفت و مقدار این سه تا سلول با هم برابر نبود، پیغام خطایی با متن دلخواه نمایش داده بشه؟
سلام
راهنمايي در مورد نوشتن فرمول مي خواستم ممنون مي شم اگه راهنمايي بفرماييد
شرايط:
اگر A بين 0 تا 3 و D بين 0.2- درصد تا 0.2+درصد بود پيغام OK با رنگ سبز و Buld شده وگرنه پيغام ERROR با رنگ قرمز و Buld شده
و اگر A بين 3 تا 10 و D بين 2-درصد تا 2+درصد بود پيغام مشابه قبلي
و اگر A بين 10 تا 800 و D بين 5-درصد تا 5+درصد بود پيغام مشابه قبلي بدهد
سلام به دوستان عزیز
میخواستم بدونم چطور میشه محتوای یک سلول به طور اتوماتیک توی یک یا چند تا سلول یک شیت دیگه کپی بشه
یعنی توی هر شیت یه جدول داریم که یه سری دیتای مشترک دارند می خوام با وارد کردن اون دیتا توی اولین جدول توی بقیه جداول هم کپی بشه.
ممنون
با سلام
چه جوری میشه یک جدول ضرب درست کردی توی اکسل
که فقط یک ردیف یک ستون اعداد 1تا 9 رو بنویسی
بعد فقط و فقط توی یک خونه فرمول بنویسی و بعد با درگ کردن یعنی auto fill برای همه خونها که درگ کردی ضربشو نشون بده؟ ممنون.منظورم فقط همون فرمول هست که چه جوری باید باشه.
برای این کار باید از آدرس دهی مرکب استفاده کنی
از A2 تا A10 اعداد 2 تا 10 رو وارد کن
از B1 تا J1 هم 2 تا 10 رو وارد کن
فرمول زیر رو تو سلول B2 وارد کن
B2 رو در محدوده B2:J10 کپی کن
جدول ضرب آماده است![]()
مثل اینکه فرمول وارد نشده دوباره می نویسمش
=$A2*B$1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرمول زیر؟؟؟؟؟
من نمیبینم فرمول زیر رو!!!!!!!!!!
نمیدونم واسه چی بهم می ریزه فرمول رو که مینویسم
امیدوارم ایندفعه دیگه درست نوشته بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرمول زیر رو توی سلول مورد نظرت بنویس:
که به جای A1 و B1 و C1 میتونی آدرس سلولهای مد نظرتو بنویسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جای کلمه FALSE پیام اخطار مد نظرتو بنویس
اگه خواستی برای صحیح بودن مقادیرت هم تاییدیه بده به جای کلمه TRUE متن مورد نظرتو بنویس اگر هم نخواستی پیامی بده کلمه TRUE رو پاک کن دقت داشته باش که کوتیشن ها("") رو پاک نکنی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)