تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 312 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

داره خودمونی میشه shahram02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

[quote=darkstreet;1941219]جالبه...
    یک بنده خدایی اومده بود می گفت من به متافیزیک علاقه مندم ولی هیچی در موردش نمی دونم!!!
    متافیزیک دامنه بسیار بزرگی داره و ارواح فقط جزئی از اونو تشکیل میدن متاسفانه در ایران هیچ اهمیتی بهش داده نمیشه یعنی نه شما می تونید رشته متافیزیک برید و نه دانشجوی متافیزیک پیدا کنید ولی اساتیدی هستند که در دانشگاه های خارج کشور درس خوانده اند و بعضی ها هم اطلاعاتشان را توسط تحقیق و پرس و جو کسب کرده اند، بهرحال این تاپیک می تونه به تمام علاقه مندان به متافیزیک در این عرصه کمک کنه
    قابل توجه دوستانی که در زمینه جن گیری و رهایی از ارواح شرور به همنوعان خود کمک می کنند:
    فکر کنم اعدام اون جنگیر قمی درس عبرت خوبی برای هممون شده باشه بهتره اگه کسی می خواد خدمتی بکنه زیاد سروصدا بلند نکنه چون ممکنه به سرنوشت اون بیچاره دچار بشه!!![/quot

سلام عزیزم..
    ارواح سرگردون با انتقال انرژی هر چند از راه دور میرن به حایی که باید برن . فکر نمیکنم کسی هم سر و صدا بلند کرده باشه . شما نگران نباش .
    بابای.
    Last edited by shahram02; 29-12-2007 at 01:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

سلام
    عید غدیر را بهتون تبریک می گم.
    سلام به همه دوستام دوستای گلی که توی این تاپیک پیدا کردم و ممنون ازراهنماییهایی که ازشون داشتم از همه که اطلاعات زیادی را صمیمانه در دسترس بقیه قرار دادند. راستش اومدم توی این تاپیک که در کنار سوشیانت ادامه بدم وم طلب بذارم اما دیگه خودش نبود . بگذریم انگار تازه صفحه 60 بود که اومده بودم چقدر سریع گذشت امیدوارم این تاپیک مثل قبل با قدرت و سرعت و اطلاعات مفید مثل همیشه به دوستان جدید و قدیمی کمک کنه. از این که این مدت در کنار دوستای عزیزی مثل شما ها بودم واقعا خوشبختم واقعا روزای زیبایی بود. امیدوارم اگه چیزی گفتم کسی رنجیده منا ببخشه. ببخشید بیشتر از این نشد کمک کنم.
    خب دیگه خدانگهدار همه باشه ما که رفتیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

به نکته جالبی اشاره شد...
    با ارسال انرژی میشه ارواح سرگردان رو به سوی نور راهنمایی کرد...
    جدا ممکنه؟؟؟
    افراد زیادی هستن که به کمک شما احتیاج دارن سعی کنید قدرتی که خداوند به شما ارزانی داشته را در راه خدمت به همنوعان خود ( انان که لایق ان هستند ) استفاده کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دیدی
    اینجا گفتی که استاد داری.
    بله استاد داشتم ولی متاسفانه .....

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    عید غدیر را بهتون تبریک می گم.
    سلام به همه دوستام دوستای گلی که توی این تاپیک پیدا کردم و ممنون ازراهنماییهایی که ازشون داشتم از همه که اطلاعات زیادی را صمیمانه در دسترس بقیه قرار دادند. راستش اومدم توی این تاپیک که در کنار سوشیانت ادامه بدم وم طلب بذارم اما دیگه خودش نبود . بگذریم انگار تازه صفحه 60 بود که اومده بودم چقدر سریع گذشت امیدوارم این تاپیک مثل قبل با قدرت و سرعت و اطلاعات مفید مثل همیشه به دوستان جدید و قدیمی کمک کنه. از این که این مدت در کنار دوستای عزیزی مثل شما ها بودم واقعا خوشبختم واقعا روزای زیبایی بود. امیدوارم اگه چیزی گفتم کسی رنجیده منا ببخشه. ببخشید بیشتر از این نشد کمک کنم.
    خب دیگه خدانگهدار همه باشه ما که رفتیم.
    دوست عزیز زمان همیشه همین طور می گذرد

اشکمون را که در اوردید حالا به سلامتی کجا می روید؟
    Last edited by deer; 29-12-2007 at 17:49.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

بله استاد داشتم ولی متاسفانه .....
    شما گفتید که استاد داشتید
    استاد چی؟

ببخشید من این همه سوال میکنما آخه وقتی میبینم که کسی این مباحث رو تجربه کرده نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

راستی عیدتون مبارک

داره خودمونی میشه shahram02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نکته جالبی اشاره شد...
    با ارسال انرژی میشه ارواح سرگردان رو به سوی نور راهنمایی کرد...
    جدا ممکنه؟؟؟
    افراد زیادی هستن که به کمک شما احتیاج دارن سعی کنید قدرتی که خداوند به شما ارزانی داشته را در راه خدمت به همنوعان خود ( انان که لایق ان هستند ) استفاده کنید

سلام عزیزم.
    بله خیلی راحت با انتقال انرژی راهشون رو پیدا میکنن .من از خدامه که به کسی خدمتی بکنم . لا یق یا نالایق هم وجود نداره .اگر در توانم باشه باید کمک کنم و هیچ تبعیضی هم نباید قائل شم . مگه انرژی ماله منه ؟ ما فقط وسیله ایم .مگه من کیم که بخوام در مورد هر کسی قضاوت کنم . این انرژی پاک الهیست که تو وجود انسانها جاریه . از شما توقع ندارم که کسی رو لایق یا نالایق بدونید.
    تا حالا به خورشید فکر کردید ؟ میبینید چقدر عاشقانه از بدو طلوع تا غروب بطور یکسان به تمام موجودات زمین میتابه و برای هیچ کس تبعیض قائل نمیشه ؟

دوستون دارم . موید باشید.

داره خودمونی میشه Nina.S.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    خودم هم نمی دونم . شاید یه جایی که خیلی دوره

پيش فرض

Ramin.badboy
    مرسی عزیزم از اینکه بالاخره یکی جواب سوال منو داد .
    من تو مشهد زندگی می کنم تو اینجا یه آدرسی بدی ممنون میشم

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من دیشب برای دومین بار حس کردم که از بدنم جدا میشم اما لطفا یکی کمکم کنه که چطور به احساساتم و وحشتم غلبه کنم من آدم وحشتناک ترسویی هستم همین دیشب جای اینکه ذوق کنم به محظ دیدن جسمم با سرعت وحشتناکی پرت شدم رو جسمم طوری که تا صبح از ترس خوابم نبرددیشب کلی برنامه داشتم میخواستم حد اقل تو اتاقم هم که شده بچرخم نمیدونم شایدم خوابه و از استرسه که دوشب پشت هم اینطور میشه هر چند از ترس دیگه نمیتونم بخوابم یکی بگه چیکار کنم دیگه نترسم نمیدونم چرا تا جسمم رو میبینم قبل از اینکه بخوام کاری کنم تو یه ثانیه پرت میشم و از خواب میپرم من باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟ لطفا کمک کنید من دیگه میخوام واقعا بخوابم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •