تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 870 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279679 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

خواهش میکنم الیا جان!!ما این اخلاق خدمات کمتر از 5 دقیقه رو از شرکت الجی به ارث بردیم چون همونطور که میدونی الجی خدمات کمتر از 2 ساعت داره!!ما هنوز خون الجی تو رگامونه!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

14

بیایین در مورد رموز مخفی 5700 صحبت فوکولیم!!mr.k2 جان شما 5700 رو بالاخره خریدی؟؟؟بچه ها اصلا بیایین راه حل برای خراب کردن قسمت چرخان 5700 ارائه بدید!!!؟؟؟؟من امروز 20000 بار چرخوندمش!!!بیچاره گوشی همینجوری دینگ و دال میکرد و هی میرفت توی موزیک پلیر و بعدش میرفت توی دوربین و دوباره میومد توی صفحه ی اصلی!!!به نظرتون میشه اون اهنگ زیبایی رو که موقع چرخیدن قسمت پایین گوشی نواخته میشه قطع کرد!!!؟؟؟در جاهای حساس اگر بخواهیم فیلم برداری کنیم صدای اهنگی که هنگام رفتن به قسمت دوربین زده میشه ممکنه کار رو تابلو کنه!!!؟؟؟
    آره عزیز میتونی اون آهنگ که موقع چرخیدن قسمت پایین نواخته میشه رو قطع کنی....
    برو اینجا:
    menu > personalis. > themes > audio themes > phone handling events
    بعد option رو بزن و بعد هم deactivate sounds رو بزن تمام آهنگ ها که برای ایونت های مختلف پخش می کرد غیر فعال میشه... در ضمن میتونی هر کدوم رو جدا جدا تغییر بدی...
    البته این رو هم بگم که اگه بخوای که هیچکدوم از پیام های هشدار دهنده پخش نشه میتونی بری warning tones رو off کنی و خیال خودت رو راحت کنی...
    Menu > Setting > Phone Sett. > General > Personalisation > Tones > Warning Tones
    اینو اگه غیر فعال کنی حتی اگه تو آدیو ستینگ هم صدا ها فعال باشه باز پخششون نمی کنه...
    Last edited by hamid_1367; 11-09-2007 at 12:46.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نه منظورم اینه که بگیم چه چیزایی داشته باشه خوبه...چجوری آپدیتش کنیم ؟!
    در مورد اینکه چجوری باید آپگرید کنیم باید این نکته رو بگم که جدیدا ممل خان یه تاپیک زده به نام "آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیا" بهتره بریم اونجا یاد بگیریم... توضیح داده مشکلامون هم بهتره اونجا بگیم...
    اینم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

14

یک ترفند برای 5700
    برید توی پوشه گالری وبا چرخوندن صفحه کلید دوربین ظاهر کنید حالا بدون چرخوندن صفحه کلید گوشی رو از حالت عکاسی خارج کنید حالا برید یک فایل تصویری رو اجرا کنید وقتی که اجرا شد صفحه کلید رو به حالت اول برگردونید وبهد حالشو ببرید
    برای از بین بردن این حالت می تونید تو گالری یک بار نرم افزار دوربین ظاهر و از بین ببرید

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    بازهم همون Update Error
    ببین این ارور که میگی واسه من هم رو نصب چند تا تم می داد بعد از کلی دنگ و فنگ و اینور اونور زدن فهمیدم که این تم با یکی از برنامه هایی که نصب کرده بودم ساز گار نیست... و وقتی من اونو پاک می کردم دوباره می تونستم اون تم رو بریزم... حالا واسه شما هم همین فکر رو می کنم... شاید این برنامه با یکی از برنامه های قبی شما سازگار نیست...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALIA2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا اشكال بلوتوث با فرمت و مستر ريست حل نشد .پيشنهاد ديگري داريد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

alia جان اگه با نرم افزار xplore که لینکشو در صفحه ی قبل قرار دادم موفق شدید فایل سند کنید مطمئن باشید مشکل سخت افزاری نخواهد اما اگه با نرم افزار xplore نیز نتونستید فایل سند کنید مطمئنا مشکل سخت افزاری خواهد بود!در ضمن مموری گوشی رو در بیارید و بدون مموری گوشی رو روشن کنید سپس یک فایل با بلوتوث سند کنید ممکنه مشکل از مموری باشه چون احتمال بوجود امدن مشکل سخت افزاری 1 درصد هم نیست!مشکل حل خواهد شد!!تمام نرم افزارها و بازیهایی رو که نصب کرده پاک کنید!!اصلا مموری رو تعطیل کنید!!گوشی رو هم مستر ریست دوباره کنید!!

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا اشكال بلوتوث با فرمت و مستر ريست حل نشد .پيشنهاد ديگري داريد؟
    بچه ها ما برگشتيم ، 7-8 روزي رفتيم مسافرت اونم با 5700 ، واقعا بيش از يك همراه كه ميگن اينه

مشكل بلوتوث : اصلا نگران نباش . اين مشكل براي من پيش اومده بود كه امين خان بهش اشاره كرد كه من تو PT گفته بودم

اصلا هم ربطي به سخت افزار نداره ، ماله من طوري بود كه حتي با Xplore هم نمي تونستم سند كنم ( قابل توجه امين )

پس راه حل : اولا گوشي بايد 75 درصد حداقل شارژ رو داشته باشه ، كه براي اطمينان 100 درصد پر كن بعد اين كار رو بكن

گوشي رو خاموش كن ، حالا 3 دكمه سبز ، ستاره و 3 رو خيلي نرم نگه دار نه محكم بعد در حالي كه اين 3 دكمه رو

نگه داشتي گوشي رو روشن كن و اون 3 دكمه رو ول نكن تا select country مشاهده مي شه و فرمت كامل انجام

شده و انگار گوشي رو براي اولين بار روشن كرده باشي و مشكل صد در صد حل مي شه . فقط اين كار يه كم بد

قلقه بايد چند بار سعي كني تا بشه . كشف مشكل : من قبل از اين كه اين طوري بشه با يه سامسونگ بلوتوث

كرده بودم كه فهميدم ماله اون بوده ، گوشي هاي سامسونگ قابليت هك بلوتوث داره ، كه اينو يه بار هم گفتم پس

مواظب سامسونگ ها باشين .
    Last edited by Ebrahim202003; 11-09-2007 at 14:19.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

در مورد اینکه چجوری باید آپگرید کنیم باید این نکته رو بگم که جدیدا ممل خان یه تاپیک زده به نام "آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیا" بهتره بریم اونجا یاد بگیریم... توضیح داده مشکلامون هم بهتره اونجا بگیم...
    اینم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون
    خیلی لازم هست...
    البته اگر آپدیت بیاد...
    من که دوستم کافی نت داره میرم پیشش...اگر از خونه میخواستم برم که هیچی دیگه عمرم تموم میشد !!!

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

استاد ممنون
    اين فروم خيلي باحاله.خدمات 24ساعته داره وكمتر از 5دقيقه آدم جوابشو ميگيره.
    باز هم دستتون درد نكنه.فردا ميگم تست كنه انشا... نتيجه ميده.
    موفق و مويد باشيد.
    تازه کجاشو دیدید....
    اگه همه همکاری کنن باهالتر هم میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •