بابای یکی از دوستام سرهنگه گفتم بپرسه که پرسید و گفت معافی اما برای اقدام در حیت تحصیل بعد از گرفتن دفترچه فقط به برگه معافیت تحصیلی نیاز هست؟؟؟
بابای یکی از دوستام سرهنگه گفتم بپرسه که پرسید و گفت معافی اما برای اقدام در حیت تحصیل بعد از گرفتن دفترچه فقط به برگه معافیت تحصیلی نیاز هست؟؟؟
آقا من میخوام برم واسه معافت پزشکی اقدام کنم
واسه واکسن و ویزیت اولیه پزشک کجا باید برم؟
دوستان سلام
والا شهر ما که نیرو انتظامی یه درمانگاهی برای سرباز ها توی سطح شهر داشت که باید اونجا میرفتیمآقا من میخوام برم واسه معافت پزشکی اقدام کنم
واسه واکسن و ویزیت اولیه پزشک کجا باید برم؟
واکسن هم خودشون میگن کجاها میشه رفت
کلا از نظام وظیف بپرسی راحت تری
علی علی
اولین قدیم اینه که بری به یکی از دفاتر پلیس +10 یا پستخونه و دفترچه آماده به خد مت را بگیری بعد باید فرماشو پرکنی یه قسمت داره برای معافیت پزشکی که باید اونو پر کین بعد خودشون بهت میگن که کدوم بهداری باید آمپول بزنی
تو یکی از فرمها هست که باید مورد پزشکی را ذکر کنی برای مثال عرق کف دست بعد بهت میگن که باید بری فلان بهداری وظیفه عمومی و معاینه اولیه بکنی
دکتر میبیندت و مهر و امضا می کنه
این قسمت فرمالیته هست بعد فرم ها را دوباره می بری پلیس +10 یا پستخونه پستش کنی بعد از 15 یه بسته میاد خونت که باید فلان روز بری بیمارستان امام سجاد تهران برای معاینه
تا اینجا 45 روز طول میکشه
بهدش هم که داستان داری
فعلا این مرحله را رد کن
من کمکت می کنم
راستی اگه مایلی مشکلی که می خوای براش معافیت پزشکی بگیری را پ . خ کن تا من بگم احتمالش چقدره ؟
.
کسی از دوستان می تونه در مورد معافیت کفالت توضیح کاملی بده ...
من پسر سوم خانواده هستم ، دو تا برادرهام سربازی رفتن و ازدواج هم کردن ، پدر من هم فرض کنید سنش بالای 60 سال هست ، آیا من می تونم معافیت کفالت بگیرم ؟
یک خواهر هم دارم که سنش از من بیشتره ولی ازدواج نکرده ...
اگر یکی از دوستان توضیح کاملی بده ممنون میشم ...
سوال دوستمون محمود، سوال منم هست.
آیا امیدی هست که برادر سوم معاف بشه؟(با در نظر گرفتن شرایط پست قبلی)
فکر کنم می تونید. تا اون جایی که می دونم با این شرایط شما اگه پدر بالای 60 سال باشه معاف میشین.
دوست عزیز تو 2 تا برادر داری، تحت هیچ شرایطی نمیتوانی کفالت پدر و خواهر را بگیری
Last edited by rozbeh85; 14-07-2010 at 11:55.
ولی برادرهام ازدواج کردن و مستقل هستن !! ، مطمئنی ؟دوست عزیز تو 2 تا برادر داری، تحت هیچ شرایطی نمیتوانی کفالت پدر و خواهر را بگیری
برگه معافیت تحصیلی برای چی؟ اگه مطمئنی معافی اقدام کن و برگه معافیت تحصیلی بگیر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)