الان ماله من در مرحله نتظار فعال سازي اوليه هستش ولی من زنگ زدم الان گفتن نمیتونیم بدیم
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
الان ماله من در مرحله نتظار فعال سازي اوليه هستش ولی من زنگ زدم الان گفتن نمیتونیم بدیم
عزيز اين همون مشكلي هست كه من از اولين روز داشتم چقدر هم توي اين تاپيك بازگو كردم...بايد بسازي...
بچه ها من از صبانت مودم گرفته بودم 60 هزار حالا ديدم زده 45 هزار سرم كلاه رفت هيچ وقت شانس نداشتم.
حالا اين مودم Zte Zxdsl 831 هستش تنظيمات رو انجام دادم ولي باز روشنش ميكنم اتوماتيك كانكت نميشه چي كار كنم كسي اينجا بلد نيستش كمكم كنه من كه سر در نميارم ديگه همه راه ها رو رفتم نشدش اگه ميشه با تصوير كسي توضيح بده ممنون ميشم
نه اين مشكل 2روزه اينجوري شده دائمي نه گفت پهناي باند زياد بشه مشكل حل ميشه.
راستي از كجا بدونم كي تموم ميشه اشتراكم اعلام نميكنن؟؟؟؟ بعد براي 128 بخوام پول بدم چطوري بايد پول داد بهشون به حساب بايد بريزيم؟؟؟؟
تموم بشه ديگه يوزر پسورد ميبندن...بعد زنگ ميزني ميگي اشتراكت تمديد كنن...پولشون هم ميان ميگيرن...
پستهام عددش جالبه...
سرویس دهنده هیاهو قوقایی هست من خودم گرفتم اونم سرعت 384 با ترافیک 5 گیگ قسمتش هست ماهی 15 تومن سرعتم عالیه.حالا اینو چی میگی عزیز
قیمتش خیلی خوبه.ببینم 5 گیگ کم نیست؟میخواستم آسیا تک بگیرم ولی با دیدن این نظرم عوض شد.شما چی میگید؟یه نگاه به قیمتش بندازید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sms11; 30-07-2007 at 14:43.
از دوستان گرامی کمک میخوام من یه مودم adsl asus am602 امروز خریدم
حالا در مورد نصب هم کابل lan داره و هم usb - حالا باید به کدوم وصل کنم بعد اگر به usb وصل کنم آداپتور هم میخواد
ممنون - بای
مودمlan بگیرم یا usb
lan بهتره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)