دیگه قید 5و10مگو بزنید مخابرات گفته دیگه شبانشون برنمیگرده چون همه هجوم برده بودن سمتشون![]()
دیگه قید 5و10مگو بزنید مخابرات گفته دیگه شبانشون برنمیگرده چون همه هجوم برده بودن سمتشون![]()
بهت گفتم که دانلود شبانه تعطیله
با بعضی از لینکا خوبه 230-250ولی همین سرعت هم خیلی پایینه واسم سر درد گرفتم با این سرعت
خب بهشون بگو بزارید همه 5و10مگ بگیرن برا چی شبانشو حذف میکنید شما که اینترنتو نامحدود میخرید فرقی براتون نداره
فرشاد میگم چرا اکسپرس لیچ شده 4upload؟
من وقتی میخوام ازش لینک بگیرم واسه دانلود اون مرحله اخرش کل لپتاپم هنگ میکنه مجبور میشم باطریشو دربیارم!![]()
نمیدونم
به نظرت میشه یه اکانت 10مگ وارد مودمم کنم بعد به پشتیبانی بگم دان استریممو زیاد کنه؟
فکر کنم بفهمن
چون شماره رو چک میکنن و اکانت رو فقط روی خود شماره تلفن تاثیر میدن
ولی یه کار دیگه میتونی بکنی اول برو یه اکانت 10 مگ بخر بعد به پشتیبانی بگو دان استریمت رو زیاد کنه بعد برو از پرتاک یه 2 مگ تمدید کن و سوزاندن روزهای باقی مانده بزن اینجوری فقط 4 تومن ضرر میکنی چون جدیدا ترافیک دوره قبل به دوره بعد منتقل میشه![]()
بهش میگم اکانت فامیلمونه به نظرت میشه؟
خب اگه 10مگ بگیرم باید 22500بدم وقتی دوباره خواستم 2مگ بگیرم باید پول 2مگ هم کامل بدم اونوقت میشه 45000تومن
نه ببین مثلا 10 مگ 8 گیگ 36 تومنه
2 مگ 8 گیگ 32 تومنه
تو میری یه 10 مگ میخری 36 تومن بعد میسوزونیش ولی فقط روزاش میسوزه و 8 گیگت که خودش 32 تومنه واست میمونه که با 8 گیگ 2 مگ میشه 16 گیگ
اینجوری کلا 4 تومن ضرر میکنی
اگر هم 8 گیگ زیادته میتونی اول 10 مگ 4 گیگ بخری و بعد 2 مگ 4 گیگ
نه این روش خیلی دنگ و فنگش زیاده حوصلشو ندارم
یه اکانت دارم مال مارمالاده 5مگ هم هست نمیدونم با اون تست کنم یا نه؟
تست کن ولی پشتیبانی مچتو میگیره
چون اول میپرسه شمارت چنده بعد میزنه تو سیستمش اکانتت میاد وقتی دید 5 مگه میاد خطت رو که همون شمارت باشه رو 5 مگ میبنده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)