سلام
یکی از رفقام شهریور ماه مدت معافیت تحصیلیش تموم شده و دانشگاه هم چون واحد کم داره براش افزایش سنوات نمی زنه این بنده خدا باید چیکار کنه؟
در ضمن تا کی وقت داره بره دفترچه بگیره؟
سلام
یکی از رفقام شهریور ماه مدت معافیت تحصیلیش تموم شده و دانشگاه هم چون واحد کم داره براش افزایش سنوات نمی زنه این بنده خدا باید چیکار کنه؟
در ضمن تا کی وقت داره بره دفترچه بگیره؟
نه فقط برای ارگانهای دولتی هست نه نظامی
اگر ایشون از یک سال افزایش سنواتش استفاده کرده ..طبق قانون جدید نظام وظیفه 1 سال دیگ هم پس از پابان معافیت تحصیلی داره فرصت داره خودش رو معرفی کنه پس از یک سال وارد غیبت میشه ..تو این مدت متونه به عهده ی خودش و با قبول دانشگاه به درسش ادامه بده ..داشنگاه ازاد که اجازه میده باقی دانشگاه ها رو نمیدونم
سلام
من کاردانی بودم رشته برق دانشگاه آزاد 6 ترم درس خودنم بعد از 6 ترم 30 واحد دیگه هنوز داشتم که پاس کنم فرستادنم کمیسیون آموزشی کمیسیون هم به خاطر مشمول بودنم با ادامه تحصیلم مخالفت کرد...کارنامه کل و یه نامه مبنی بر اینکه نظام وظیفه با ادامه نحصیل من مشکل نداره یا نه از دانشگاه گرفتم رفتم نظام وظیفه اونجا هم بخش تحصیل برام حساب کتاب کردن دیدن کار من با یه ترم مرخصی راه نمیفته خلاصه مخالفت کردن منم اخراج شدم از دانشگاه همون روز هم دفترچه آماده به خدمت رو پست کردم رفتم سربازی...
الانم 3 هفته اس سربازیم تموم شده رفتم دوباره دانشگاه قبلیم ثبت نام کردم واحد هایی که قبلن پاس کردمو برام معادل سازی کردن
راستی از موقعی که از دانشگاه اخراج بشه 1 سال وقت داره نره خدمت...
بهش بگو بره از اول بره دانشگاه ثبت نام کنه این کارو الان میتونه انجام بده
Last edited by Mohammad King; 24-09-2013 at 20:40.
6ترم معمول + 2 ترم سنوات اضافی از طرف نظام وظیفه = 8 ترم
بعد از 8 ترم شما یک سال فرصت داری خودت رو به نظام وظیفه معرفی کنی برای اعزام اگر معرفی نکنی تو یک سال بعدش میری تو غیبت
قانون جدید این رو میگه سوال کردم این رو من ... برای ادامه تحصیل تو این یک سال بعد از 8 ترم باید داشنگاه اجازه بده شما دیگه با نظام وظیفه کاری نداری
الان دیگه بعید میدونم بتونم بره دوباره ثبت نام کنه اگر ترم اول یا دوم بود میتونست ولی الان فکر نکنم بتونه الان بره انصراف بده و دوباره همون رشته رو ادامه بده ....رشته ی دیگه ای رو شاید شاید
Last edited by TATU_TATY; 24-09-2013 at 21:20.
اگه معافیتش تموم شده که دیگه نمی تونه بره جایی دیگه ثبت نام کنه ؟؟
ایشون دانشگاه پیام نور تشریف دارند وعلی الضاهر اگر بتونند تمام واحد های باقی مانده رو تو یه ترم تموم کنند براش سنوات اضافی می زندد که برای ایشون محاله بتونه توم کنه!
پس اینطور نتیجه می گیریم که ایشون عملا از دانشگاه جدا شدند و فقط یه سال وقت دارند تا دفترچه رو بفرستند ؟
این حرفت یعنی چی؟ یعنی می تونه درسشو تو داشگاه بخونه ولی از معافیت استفاده نکنه؟خب اگر نظام وظیفه به این آدم یه سال وقت میده که خودش رو معرفی کنه چرا نمیذاره همین یه سال رو که میشه دو ترم رو تو دانشگاه درس بخونه بلکم درسش تموم شد؟
سلام من دانشگاه را در 6 ترم تموم كردم و تاريخ خروج 91/11/30 است من تا چه زمان فرصت دارم دفترچه را پست كنم و در مورد فزایش سنوات توضيح بديد ودر مورد وضعيت من چه طور است ممنون. راهنمايي كنيد
خیر سپاه در شهر تهران پادگان آموزشی نداره، البته در جاده کرج پادگان مدرس رو داره که در واقع بهترین پادگان سپاه واسه آموزشی هست
اگر الان ایشون ترم 6 هست که مشکلی نداره برای ادامه تحصیل ...
اگر در ترم 8 هست مشکل کمی پیدا میکنه ... من با مسول سنوات یا معافیت های تحصیلی شهر خودمون که صحبت کردم ..گفت اگر در 8 ترم گرفتی که هیچ یعنی از نطر اونا اگر شما در 8 ترم نتونی مدرک رو بگیری اخراجی تلقی و باید خودت رو معرفی کنی ولی ایشون به من گفت شما میتونی بری مثلا توی ترم 9 اگر داشنگاهت اجازه داد بعدش که مدرکت رو گرفتی سریع بیای خودت رو معرفی کنی
اگر در 8 ترم نتونستی مدرکت رو بگیری وارد ترم 9 شدی و در ترم 9 تموم کردی مثلا اگر سریعا بعدش کارشناسی قبول یا ارشد دیگه حق رفتن به مقطع بالاتر رو نداری و باید با همون اخرین مدرکت بری خدمت
این چیزی بود که مسول معافیت تحصیلی های نظام وظیفه شهرمون بهم گفت ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)