تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1788 از 2605 اولاول ... 78812881688173817781784178517861787178817891790179117921798183818882288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,871 به 17,880 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    قبول دارم که اگه 7*24 بزاریم رو دانلود انموقع خیلی بصرفه اس ولی خوب استهلاک سیستم چی؟پول برق چی؟
    یهو میبینی پاور سوخت خودم تا حالا دو بار برام پیش اومده حالا اگه این وسط یه ولتاژ ناجور هم رد کنه که یا مین بورد آسیب میبینه یا رم ها

2. این کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من اگه بخوام شاتل بگیرم که سر ماه قبل میلیونی برام میاد
    من با 1 مگ مخابرات ماهی 350 الی 400 گیگ دانلود دارم و ماهی 32 تومن میدم
    کدوم سرویس دهنده ای با 32 تومن 400 گیگ ترافیک میده ؟؟؟

- - - Updated - - -

بازی جدیدشونه احتمالا
    من شبی 30 گیگ دتلود شبانه دارم با سرعت بالا بدون محدودیت چون تو جشنواره خریدم + تخفیف وحشتناک عالی میزاره برای خرید گیگ مثلا از 25 مرداد تا 10 شهریور تخفیف گذاشته بود بسته 100 گیگی 100 روزه فقط 50 هزار تومن 2 بسته خریدم 110 تومن یعنی گیگی 500 تومن .
    بعد میتونی با 10 تومن اکانت سایت شاتل لند رو بخری تمام محتواش رو دانلود کنی یا لینک رو از سایت های دیگه ریموت کنی 5000 گیگ حجم داره یه ماهه ..
    سرعت 16 مگ نه اینکه مثل مخابرات 2 مگ و 4 مگ از این حرفا ....
    پینگ پایین صبح تا شب ...
    اینکه 400 گیگ دانلود کنی در ماه افتخار نیست مهم مصرف درست اینترنت هست اونم روزانه من واسه بازی و دانلود موزیک و یوتیوب میخوام نه اینکه بزارم صبح تا شب فیلم دانلود کنم ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان كس ديگه اى اين سرويس اينترنت خوب با طعم تابستانه رو گرفته؟ شبانه مجانيتون فعاله؟ من يه هفته س پيگيرى مى كنم هنوز شبانه م حساب ميشه..

اگه نباشه جاش خالی می مونه djkavehtnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من شبی 30 گیگ دتلود شبانه دارم با سرعت بالا بدون محدودیت چون تو جشنواره خریدم + تخفیف وحشتناک عالی میزاره برای خرید گیگ مثلا از 25 مرداد تا 10 شهریور تخفیف گذاشته بود بسته 100 گیگی 100 روزه فقط 50 هزار تومن 2 بسته خریدم 110 تومن یعنی گیگی 500 تومن .
    بعد میتونی با 10 تومن اکانت سایت شاتل لند رو بخری تمام محتواش رو دانلود کنی یا لینک رو از سایت های دیگه ریموت کنی 5000 گیگ حجم داره یه ماهه ..
    سرعت 16 مگ نه اینکه مثل مخابرات 2 مگ و 4 مگ از این حرفا ....
    پینگ پایین صبح تا شب ...
    اینکه 400 گیگ دانلود کنی در ماه افتخار نیست مهم مصرف درست اینترنت هست اونم روزانه من واسه بازی و دانلود موزیک و یوتیوب میخوام نه اینکه بزارم صبح تا شب فیلم دانلود کنم ...
    حالا این که هیچ
    بدبختی دوم اینه که خط فیبر نوری هست و شاتل نمی تونه به من اینترنت بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

حالا این که هیچ
    بدبختی دوم اینه که خط فیبر نوری هست و شاتل نمی تونه به من اینترنت بده
    منم خطم فيبر نورى شده ولى جالبش اينه من قبلا كه از پارس سرويس داشتم خطم نهايت پنج مگابيت مى كشيد ولى الان از مخابرات گرفتم خطم تا بيست و سه مگابيت مى كشه!!! سرويس ٢ تا ١٦ مگ گرفتم كه برام رو ١٨/٣ آپ كردن سرعت دانلودم ٢ مگابايت بر ثانيه س!!! كيفيت هم خوب بوده اين يه هفته اى فقط مشكل اينه كه شبانه م فعال نيست هنوز غير از اون همه چى اوكيه. ترافيك هم كه صد گيگ رو تا اول آبان ميدن نود تومن كه قيمت مناسبيه! تا به اينجا من راضى بودم كه خودمم هم فكر نمى كردم حالا ببينيم همين طور ميمونه يا نه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من خونه ی یکی از دوستان از شاتل استفاده میکردم. دیروز برای خودم هم سفارش دادم. اتفاقا برای اینکه بدونم باید منتظر پورت بمونم یا پورت خالی دارن زنگ زدم به خود شاتل، بعد از 2 بار تماس که بهم گفتن منطقه ی شما پوشش دهی نداریم بالاخره نفر سوم گفت که نه هیچ مشکلی نیست و برام ثبت نام کرد! الان به مرحله ی رانژه رسیده و زده رانژه ناموفق (فیبر نوری رانژه ناموفق است). در حالی که قبلا روی همین خط که میگن فیبر نوریه آسیاتک داشتم و مشکلی نبود.
    حالا سوالم اینه که هیچ راهی نداره فیبر نوری رو تغییر بدن به عادی؟ که بتونم از شاتل یا هر شرکت دیگه ای سرویس بگیرم؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    منم دقيقا مثل شمام! گفتم من سرويس داشتم! زنگ زدم مخابرات گفتن همه همينن نميتونيم بخاطر يه نفر كارى كنيم كه! ولى بنظر من اين سرويس اينترنت خوب با طعم تابستانه رو امتحان كنيد من خيلى راضيم قيمتش هم مناسبه شبانه رايگان هم داره يك روزه هم راه اندازى ميشه! البته كه شايد مركز مخابراتى با مركز مخابراتى فرق كنه ولى با كمال تعجب من تو اين يه هفته اى واقعا از سرويسم راضى بودم سرعت هم عاليه!

8. 2 کاربر از a66sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثلا شما بازی میکنی نوع مصرفت خیلی افتخار امیز هست! هر کسی یک سلیقه ای داره .کلا تمام این دانلودها هم به نوعی سرگرمی هست وگرنه چقدر از اون فیلمها یا موزیکهایی که دانلود کردید رو دیدید یا گوش کردید.اصلا گیریم یک نفر از اینترنت برای iptv استفاده کرد ، حالا مثلا این خیلی افتخار امیز هست استفاده اش!

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم خطم فيبر نورى شده ولى جالبش اينه من قبلا كه از پارس سرويس داشتم خطم نهايت پنج مگابيت مى كشيد ولى الان از مخابرات گرفتم خطم تا بيست و سه مگابيت مى كشه!!! سرويس ٢ تا ١٦ مگ گرفتم كه برام رو ١٨/٣ آپ كردن سرعت دانلودم ٢ مگابايت بر ثانيه س!!! كيفيت هم خوب بوده اين يه هفته اى فقط مشكل اينه كه شبانه م فعال نيست هنوز غير از اون همه چى اوكيه. ترافيك هم كه صد گيگ رو تا اول آبان ميدن نود تومن كه قيمت مناسبيه! تا به اينجا من راضى بودم كه خودمم هم فكر نمى كردم حالا ببينيم همين طور ميمونه يا نه!
    شما پیش پرداخت گرفتید یا پس پرداخت؟ اگر پس پرداخت گرفتید تو این حالت میشه حجم اضافه خرید؟ چون قبلا نمیشد. اگر پیش پرداخت گرفتید حجم سالیانش ۲گیگه یا ماهی ۲گیگه؟

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شما پیش پرداخت گرفتید یا پس پرداخت؟ اگر پس پرداخت گرفتید تو این حالت میشه حجم اضافه خرید؟ چون قبلا نمیشد. اگر پیش پرداخت گرفتید حجم سالیانش ۲گیگه یا ماهی ۲گیگه؟

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
    من پيش پرداخت گرفتم، پس پرداخت ظاهرا حجم اضافه مياد رو قبض ولى مطمئن نيستم و حجم ماهيانه دو گيگ هست كه سالش ميشه ٢٤ گيگ و ماهانه ٢ گيگ مياد تو حساب.

12. این کاربر از a66sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI V8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من باغستان كرجم يه هفته است نتِ گوشي قطعه كسي از دوستان اونطرفا هست همين مشكل رو داشته باشه؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •