دوستان از کجا میفهمید که چند درصد سیگنال دارید ؟ از رو چراغ های روی مودم؟
بهترین آی پی چیه؟
سریع ترین راهی که میشه ای پی عوض کرد چیه ؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
دوستان از کجا میفهمید که چند درصد سیگنال دارید ؟ از رو چراغ های روی مودم؟
بهترین آی پی چیه؟
سریع ترین راهی که میشه ای پی عوض کرد چیه ؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
[QUOTE=arash59b;7876551]شما به بهترین ای پی ها وصل میشید دیگه نمی دونم چه ای پی دیگه ای می خواید پیدا کنید که بهتر باشه
اخه از اونجایی که تعریف ای پی های»178 , 131 رو زیاد شنیدم دوست دارم حداقل یکبار بهشون وصل بشم...که میدونم نمیشم![]()
[QUOTE=snsd32;7876667]دوست عزیز بحث ip مهم هست.
اما اینم باید در نظر داشته باشی که پهنای باند bts و تعداد یوزر در حال استفاده هم اهمیت داره!
بالاخره اگر همه بخوان از یه bts استفاده کنند پهنای باندی باقی نمیونه/
از توی نتظیمات مودم قسمت wimax هم می تونی مقدار و کیفیت سیگنال رو ببینی هم از همونجا برای عوض کردن ای پی دی سی و کانکت کنی
مبین نت ای پی ها رو تو مناطق مختلف پخش کرده و همه ای پی ها همه جای ایران قابل دسترسی نیستند
الان 178 و 131 بیشتر برای شهرهای نیمه شمالی ایران قابل دسترسی هست هرچند که تا قبل از عید اینجا راحت میشد به 131 وصل شد ولی الان دیگه نمیشه
به قول دوستمون داشتن ای پی خوب شرط لازم هست ولی کافی نیست به مبین نت باید مثل یه معادله n مجهولی نگاه کنی.![]()
Last edited by arash59b; 14-09-2013 at 10:48.
خیلی کلی گفتید. در تورنت مهم ترین نکته تعداد سید و لیچ هست . اگه میخواید با سرعت بالا از تورنت دانلود کنید باید اون فایل تورنت تعداد سید بالا و لیچ پایین داشته باشه.
بله درسته ولی میشه بگین bts چیه؟دوست عزیز بحث ip مهم هست.
اما اینم باید در نظر داشته باشی که پهنای باند bts و تعداد یوزر در حال استفاده هم اهمیت داره!
بالاخره اگر همه بخوان از یه bts استفاده کنند پهنای باندی باقی نمیونه
![]()
اهان پس به خاطر همینه که نمیتونم وصل بشم....ای تو روحشمبین نت ای پی ها رو تو مناطق مختلف پخش کرده و همه ای پی ها همه جای ایران قابل دسترسی نیستند
الان 178 و 131 بیشتر برای شهرهای نیمه شمالی ایران قابل دسترسی هست هرچند که تا قبل از عید اینجا راحت میشد به 131 وصل شد ولی الان دیگه نمیشه
![]()
همون دکلایی که ازش سیگنال میگیرید و به شبکه مبین نت وصل میشید.
سیدش بالاست همون تورنت رو با نامحدود روز دانلود میکنم سرعت 100 تارو میده ولی دیشب برای شبانه گذاشتم همش 200 مگ گرفته بود
سیدش بالای 1000 تاست
من اتفاقا بعضی شب ها وقتی تورنتی رو میذارم برای دانلود (علاوه بر اون همزمان سه فایل هم در idm در حال دانلوده) با سید حدود 30 و لیچ حدود 7 سرعت دانلود 350 رو میده (سرعتی که idm به ندرت میده) که همزمان با کمترین افت سرعت در idm میتونم جمعا سرعت حدود 450 رو بگیرم. (البته من خیلی کم از تورنت استفاده میکنم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)