ایول ! حال میکنم که بچه ها خوب سیستمِ تشکرِ تیک تاکی رو یاد گرفتن ! : دی
البته جا داره از بنیان گذار این روش ، امینِ عزیز تشکر ویژه بشه ، البته جایزه مخصوصی هم برای ایشون در نظر گرفتیم که هر موقع پشت کنه جاییزه رو تقدیمش میکنیم ! : دی
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
ایول ! حال میکنم که بچه ها خوب سیستمِ تشکرِ تیک تاکی رو یاد گرفتن ! : دی
البته جا داره از بنیان گذار این روش ، امینِ عزیز تشکر ویژه بشه ، البته جایزه مخصوصی هم برای ایشون در نظر گرفتیم که هر موقع پشت کنه جاییزه رو تقدیمش میکنیم ! : دی
هیچ قانونی چیزی برای باز کردن باکس های فورت نیست؟ مثلا یه ساعت خاص بازشون کنیم چیز بهتر گیرمون بیاد؟
البته جایزه مخصوصی هم برای ایشون در نظر گرفتیم که هر موقع پشت کنه جاییزه رو تقدیمش میکنیم ! : دی
feck you![]()
Last edited by amin_fixfox; 22-07-2011 at 22:30.
من از زمانی سربازی رفتم و افتادم به کلانتری به هیچ چیزی اعتقاد ندارم !!!!!!
به چه عجب داش سعید ... کجایی ؟ نیستت؟می خواستم بهت اس ام اس بدم دیگه ... (الکی)
مثلا از چی بی اعتقاد شدی؟
راستی از دوستت بپرس کی ورلد جدید قراره بیاد
ورلد جدید تا 2-3 هفته با ورژن جدید خواهد آمد![]()
دیگه نمی تونم زیاد به حاشیه برم در مورد اعتقاد و اینا و چه چیزایی دیدم که بی اعتقاد شدم ! فقط الان دارم در به در می زنم تا از کلانتری خلاص بشم و به یک بخش دیگه برم !
ورژن جدید؟ چی قراره اضاف بشه؟ راستی کدوم کراقت بهتره؟ من که رفتم کارگره که چیز درست می کنه... شما چی؟
ورژن جدید می شه خودت برا خودت آواتر درست کنیهمه چی را می تونی تغییر دهی از ابرو گرفته تا دهان و بینی و رنگ پوست و مو و چهره و ...
سیستم جدید برا موفقیت ها ایجاد شده که شبیه همون مدال ها هست ولی بهتر از اون ! مثلا کسی که 250 K پوینت از فورت داره به یه موفقیت می رسه و ... !
چند تا RECIPE جدید هم اضافه شده !
برا ست لباس ها PANT+BELT اضافه شده مثلا برا ست جنتلمن![]()
من blacksmith چون برا فورت خوبه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)