چه جالب عباس انصاریفرد برای برد تیم پیروزی مقابل استقلال 400 هزارتومن جایزه تعیین کرد![]()
چه جالب عباس انصاریفرد برای برد تیم پیروزی مقابل استقلال 400 هزارتومن جایزه تعیین کرد![]()
فکر کنم اشتباه میکنی اونی.. آخه الآن اخبار ورزشی گفت که به خاطر برد مقابل داماش 400 هزار تومن قراره پاداش بده..
واسه برد مقابل استقلال رقمش باید خیلی بالاتر باشه![]()
گفتم دوررفت پژو206 تعیین کرده بودند نبردند این دفعه اگر400هزارتومن تعیین کرده باشند که اصلا افتخارراه رفتن هم نمیدندمن آخرخبروشنیدم ازتی وی اما اولشو فقط عباس انصاری فرد واستقلالشو شنیدم. دیگه بردن داماش هم جایزه داره مگه
![]()
تو دربی به نظر شما قلعه نویی از کوشکی استفاده می کنه و یا از شکوری؟
به نظر من شکوری خیلی بهتر هست.
اونی این خیلی باحال بود تو امضام قرارش دادم.![]()
منم نظرم روشکوری هست چون بیژن (بازیکن موردعلاقه حسام) بعضی وقتها بدجورمیره رواعصاب .یعنی اشتب نمیکنه نمیکنه وقتی اشتباه میکنه بدجوراشتباه میکنه به طوری که تیمو به باد میده
اونطرف هم سپهرحیدری خیلی باحاله .اگرتوبازی بودباید تمام حملاتمونو روی اون طراحی کنیم . ویک مهاجم بذاریم تویکی دومتریش![]()
راستی الان چیزی که فکر منو به خودش مشغول کرده اینه که ممکنه جشن قهرمانیمون توتهران نیفته منظورم اینه که ممکنه سه یا چهارهفته دیگه توی قزوین یا اصفهان مجبوربشیم قهرمانی بگیریم![]()
اره اونی من الان دو هفتس دارم حساب می کنم اس اس چند امتیاز بگیره جشن قهرمانیش تو اصفهان می افته!
وای پسر خدا کنه استقلال تو اصفهان قهرمانیش مسجل بشه چه حالی بکنیم!
بازی استقلال و ذوب اهن هفته 30 ام لیگ هست استقلال اگه تا قبل از اون بازی حداقل 9 امتیاز از ذوب اهن جلو بیفته و بعد در اون بازی ذوب اهن را ببره میشه گفت قهرمانیش مسجل هست و تنها با تفاضل گل ممکنه که صدر را از دست بده که اون هم بعید هست!
اما این استقلال یک کاری میکنه که جشن قهرمانیش در تهران باشه!
سالی که قهرمان شدیم واقعا این اتفاق افتاد! استقلال اگه بازی قبل از با برق شیراز را می برد قهرمان بود اما اومد تو اصفهان یک مساوی کرد و رفت تو تهران قهرمان شد.
منم دارم حساب میکنم که ذوب آهن بازی بعدیش باسایپاست وبازی بعدازاون باراه آهن هست که اگرهمین بازی که جلوی ماکردجلوی ذوب آهن بکنه ذوب آهن نمی تونه حریفش بشه . تازه بااستقلال اهواز هم تواهواز بازی داره یعنی طی 4 هفته 4 تابازی مشکل داره بعدبازی که بااستقلال هم داره اگراستقلال ببره وحتی به نظرم مساوی هم بکنه می تونند اونجاجشن قهرمانی بگیرند اما من هم یادمه اون سالی که استقلال باذوب آهن مساوی کردتاجشنشو توتهران بگیره .من هم نظرم همینه که جشن قهرمانی توتهران میگیرند شاید هم گذاشتند اول فروردین دربازی باملوان بندرانزلی سال راباقهرمانی تحویل کردیم![]()
فکر نمیکنم الاتحاد تیم اصلیشو بذاره توزمین.چون جدیدا 4تابازیکن دیگه که سه تاشون عربستانی هستند و اون یکی هم بایانو هست ازبرزیل (صبح نوشتم توتاپیک) به تیم الاتحاد اضافه شده
بازی پیشکسوتان استقلال وپیروزی راالان شبکه 3 با گزارش بزرگترین گزارشگرایران محمدجواد خیابانی میتونید مشاهده کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)