تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1788 از 2376 اولاول ... 78812881688173817781784178517861787178817891790179117921798183818882288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,871 به 17,880 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چه جالب عباس انصاریفرد برای برد تیم پیروزی مقابل استقلال 400 هزارتومن جایزه تعیین کرد

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

چه جالب عباس انصاریفرد برای برد تیم پیروزی مقابل استقلال 400 هزارتومن جایزه تعیین کرد
    فکر کنم اشتباه میکنی اونی.. آخه الآن اخبار ورزشی گفت که به خاطر برد مقابل داماش 400 هزار تومن قراره پاداش بده..
    واسه برد مقابل استقلال رقمش باید خیلی بالاتر باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فکر کنم اشتباه میکنی اونی.. آخه الآن اخبار ورزشی گفت که به خاطر برد مقابل داماش 400 هزار تومن قراره پاداش بده..
    واسه برد مقابل استقلال رقمش باید خیلی بالاتر باشه
    گفتم دوررفت پژو206 تعیین کرده بودند نبردند این دفعه اگر400هزارتومن تعیین کرده باشند که اصلا افتخارراه رفتن هم نمیدندمن آخرخبروشنیدم ازتی وی اما اولشو فقط عباس انصاری فرد واستقلالشو شنیدم. دیگه بردن داماش هم جایزه داره مگه

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تو دربی به نظر شما قلعه نویی از کوشکی استفاده می کنه و یا از شکوری؟
    به نظر من شکوری خیلی بهتر هست.

اونی این خیلی باحال بود تو امضام قرارش دادم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تو دربی به نظر شما قلعه نویی از کوشکی استفاده می کنه و یا از شکوری؟
    به نظر من شکوری خیلی بهتر هست.
    منم نظرم روشکوری هست چون بیژن (بازیکن موردعلاقه حسام) بعضی وقتها بدجورمیره رواعصاب .یعنی اشتب نمیکنه نمیکنه وقتی اشتباه میکنه بدجوراشتباه میکنه به طوری که تیمو به باد میده
    اونطرف هم سپهرحیدری خیلی باحاله .اگرتوبازی بودباید تمام حملاتمونو روی اون طراحی کنیم . ویک مهاجم بذاریم تویکی دومتریش

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

راستی الان چیزی که فکر منو به خودش مشغول کرده اینه که ممکنه جشن قهرمانیمون توتهران نیفته منظورم اینه که ممکنه سه یا چهارهفته دیگه توی قزوین یا اصفهان مجبوربشیم قهرمانی بگیریم

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

راستی الان چیزی که فکر منو به خودش مشغول کرده اینه که ممکنه جشن قهرمانیمون توتهران نیفته منظورم اینه که ممکنه سه یا چهارهفته دیگه توی قزوین یا اصفهان مجبوربشیم قهرمانی بگیریم
    اره اونی من الان دو هفتس دارم حساب می کنم اس اس چند امتیاز بگیره جشن قهرمانیش تو اصفهان می افته!
    وای پسر خدا کنه استقلال تو اصفهان قهرمانیش مسجل بشه چه حالی بکنیم!

بازی استقلال و ذوب اهن هفته 30 ام لیگ هست استقلال اگه تا قبل از اون بازی حداقل 9 امتیاز از ذوب اهن جلو بیفته و بعد در اون بازی ذوب اهن را ببره میشه گفت قهرمانیش مسجل هست و تنها با تفاضل گل ممکنه که صدر را از دست بده که اون هم بعید هست!

اما این استقلال یک کاری میکنه که جشن قهرمانیش در تهران باشه!
    سالی که قهرمان شدیم واقعا این اتفاق افتاد! استقلال اگه بازی قبل از با برق شیراز را می برد قهرمان بود اما اومد تو اصفهان یک مساوی کرد و رفت تو تهران قهرمان شد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

منم دارم حساب میکنم که ذوب آهن بازی بعدیش باسایپاست وبازی بعدازاون باراه آهن هست که اگرهمین بازی که جلوی ماکردجلوی ذوب آهن بکنه ذوب آهن نمی تونه حریفش بشه . تازه بااستقلال اهواز هم تواهواز بازی داره یعنی طی 4 هفته 4 تابازی مشکل داره بعدبازی که بااستقلال هم داره اگراستقلال ببره وحتی به نظرم مساوی هم بکنه می تونند اونجاجشن قهرمانی بگیرند اما من هم یادمه اون سالی که استقلال باذوب آهن مساوی کردتاجشنشو توتهران بگیره .من هم نظرم همینه که جشن قهرمانی توتهران میگیرند شاید هم گذاشتند اول فروردین دربازی باملوان بندرانزلی سال راباقهرمانی تحویل کردیم

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

جام "امیر بن فهد" عربستان
    /حریف استقلال حذف شد/ النصر به دیدار نهایی صعود کرد
    فکر نمیکنم الاتحاد تیم اصلیشو بذاره توزمین.چون جدیدا 4تابازیکن دیگه که سه تاشون عربستانی هستند و اون یکی هم بایانو هست ازبرزیل (صبح نوشتم توتاپیک) به تیم الاتحاد اضافه شده

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بازی پیشکسوتان استقلال وپیروزی راالان شبکه 3 با گزارش بزرگترین گزارشگرایران محمدجواد خیابانی میتونید مشاهده کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •