ما همين هفته پيش طرح رو عوض كرديم
ده گيگ مونده بود كه جابه جا شد
به نظرم اول سوال كن
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
ما همين هفته پيش طرح رو عوض كرديم
ده گيگ مونده بود كه جابه جا شد
به نظرم اول سوال كن
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
مگر طرح رمضان 6 ماهه هم هست؟
لعنت به اینترنت مخابرات و انحصار گرایی
بیشتر از یه هفته است مرکز ما (امت) دچار مشکله (البته این مرکز در طول سال بارها دچار مشکل و قطعی می شود) و با اینکه چراغ adsl روشنه هر نیم ساعت یا یه ربع چراغ data قطع میشه بهشون زنگ میزنی می گن مشکل از مرکز مخابراتیتون هست حالا هیچ کی ام درستش نمی کنه![]()
اگه سرویس پیش پرداخت دارین که منتقل میشه.من داشتم منتقل شد درضمن من12 روز دیگه طرحم تموم میشه و6ماهه رمضان گرفتم و100گیگ رزرو و10 تا حجم دارم خبرشو بهت میدم
چیزی که نمیدونی نگو
اره هست با دو حجم40 و50 گیگ از ساعت2تا8 به صورت6ماهه که اولی محدود به1 گیگ و دومی 2گیگ در ساعت رایگان هست
قیمت اول هم54500 و دومی76300
من از سایت3132 نماینده مخابرات گرفتم ولی تو رزرو نیومد
امروز زنگ زدم گفتن چون11 روز دیگه زمان داری برات اعمال نشده و بلافاصله بعد اتمام طرح فعلیت جایگزین میشه
6 نوع حجم هست یه شرکت فقط دو تا شو میفروشه شرکت دیگه 6 تا حجم مختلف میفروشه
مثلا 70 گیگ 100 تومن
اونی که شما گفتی زرنگی کرده برای سود بیشتر حذف کرده
تا جایی که من لیست نمایندگیها رو چک کردم فقط طرح شبانه دار 2تا بود به صورت 6ماهه
حالا شما میگی 6تا حجم اسکرین ولینک بده ببینیم
باشه نخواستم تبلیغ بشه حالا که میخوای بفرما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این شبانه رایگانهایی که اومده راسته یا دروغ؟ یه سایت فروش زده 50 گیگ حجم با 370 گیگ دانلود رایگان از ساعت 2 تا 8 صبح 70 تومن تقریبا. یکی زده همین طرح رو به همون قیمت باز در مورد رایگانش زده 2 تا 8 صبح فقط دو گیگ میشه دانلود کرد.باز یه سایت همین طرح رو زده کلا گفته شبانه رایگان نداره. خدایی الان این وسط به کی باید اعتماد کرد؟خود مخابرات هم که اصلا خبری از این طرح ها نداده
فقط حجم فرق میکنه و90درصد که دنبال شبانه میگردن حجم دارن و فقط میخوان رایگان دانلود کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)