تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1787 از 4105 اولاول ... 787128716871737177717831784178517861787178817891790179117971837188722872787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,861 به 17,870 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4rooos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به دوستان
    سوالی داشتم.
    من دارم رو پروژه دانشگاهیم کار میکنم و احتمالا تا آخر مهر به زور بتونم تحویل بدم ! میخواستم بپرسم چقدر طول میکشه از زمان تسویه حساب دانشگاه تا انجام مراحل خدمت و اعزامش ؟! بخش دیگه ، آیا ماه های خاصی اعزام هستش ؟!
    هم الان تا تموم نکردی برو به متصدی رشتت بگو میخوام تکمیل پرونده کنم برا فارغ التحصیلی ، بهت میگه چنتا فیش واریز کنی و عکس بیاری و تاییدیه تحصیلی!!!
    تاییدیه مصیبتیه و حدود 20 روز طول میکشه تا اداره اموزش و پرورش شهرستانی که توش پیش دانشگاهی خوندی پستش کنه برای دانشگاهت ، مگه اینکه تاییدیه رو دستی بهت بدن ،البته قبلش با متصدی رشتت هماهنگ کن بگو قبول میکنه تاییدیه رو دستی ببری یا نه.
    هم الانم برو به استادت گیر بده بگو نمره پروژتو رد کنه ، یا حد اقل فایل وردش رو زود اماده کن بده بهش و بگو نمره رد کنه برات.
    تمام نمره هات که ثبت شد ، 1 تا 2 هفته بعد پروندتو میفرستن فارغ التحصیلان و میری امضاهات رو میگیری و خلاص!
    من 4شنبه گذشته نمره هام ثبت شد، امروز رفتم دانشگاه ، گفتن 4 شنبه این هفته بیا جمع کن برو

راستی من رفتم بانک سپه عابر درست کردم ، نه اسمی روش هست نه شماره حسابی نه هیچی ، از بانک ملی( اینترنتی )خواستم پول به عابر سپه بریزم ، اسممو که نمینویسه هیچی،شماره حساب رو هم یچیز دیگه میزنه!!
    کلا سیستم سپه قاطِ یا چون امروز عابر درست کردم هنوز تو سیستم مرکزیشون ثبت نشده؟
    Last edited by 4rooos; 22-09-2013 at 03:39.

2. این کاربر از 4rooos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed m2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

آموزش به نیرو ربطی نداره و بیشتر به مراکز آموزشی ربط داره.اولا باید حساب لیسانس و بالاتر رو از اون یکی جدا کرد چون تفاوت زیادی در آموزش دارن.دوما شما در سپاه نمیتونید آموزش شهدای کرمانشاه رو با گیلان غرب یکی بگیرین.و یا 01 ارتش با 03 عجبشیر ارتشو یا ولیعصر تبریز با شهید بیگلری مشکین شهر ناجادر تمامی نیروها هم مراکز سخت داریم، هم راحت.من خودم در آموزش (ولیعصر تبریز) از نظر بدنی به اندازه تکمیلی سختی نکشیدم ولی از نظر روحی کلا آموزش (و خدمت) فرسایشی هست.
    آره منم همینو میگم.نمیشه یه نسخه پیچید واسشونمثلا شهدا کرمانشاه همونطور که میدونید به هتل شهدا معروف هستخشم شب هم زدن واسشون ولی در کل راضی بود و میگفت خیلی مرتبه و فلان(یکی ازبستگان تازه اومده از آموزشی)فقط ای کاش منم میدونستم کجا میوفته آموزشیم با دیپلم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام خواهش میکنم یکی کمکم کنه من حدود یه ماه تو یگان خدمتیم بعد از آموزشی خدمت میکنم قصد گرفتن انتقالی دارم با فرماندهی پادگان هم صحبت کردم و مجوز انتقالی رو دادن و به عملیات نیروی انسانی یگان رفتم مدارک تک پسریمو با نامه امیر تحویل دادم نامه انتقالیمو زدن اما چون ما افسر وظیفه هستیم باید نامه رو به مدکا وظیفه میبردیم بردم اونجا اما گفتن 2 3 هفته دیگه میاد یگانت به نظرتون چطوری میتونم سریعتر بگیرم و اینکه واقعا حالا انتقالی میدن؟

یکی کمک کنه. چطوری میتونم امریه انتقالی رو از مدکا وظیفه سریعتر بگیرم خودشون گفتن 2 3 هفته دیگه میفرستیم یگانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بخشنامه جدید سربازان فراری: سربازانی که بدلیل فرار از خدمت (زمانی که 18 ماه و کمتر بود) و بازگشت به خدمت در سالهای 91 به بعد 21 ماه خدمت شدند می تونن برای بازگشت به 18 ماه اقدام کنند امروز یکی از هم خدمتیهامون که سال 89 اعزام بود و سال 90 فرار کرده بود و 91 برگشته بود خدمت که 21 ماه خدمت حسابش کردن اما با این بخش نامه مجددا 18 ماه خدمت شد و ترخیص شد

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

بخشنامه جدید سربازان فراری: سربازانی که بدلیل فرار از خدمت (زمانی که 18 ماه و کمتر بود) و بازگشت به خدمت در سالهای 91 به بعد 21 ماه خدمت شدند می تونن برای بازگشت به 18 ماه اقدام کنند امروز یکی از هم خدمتیهامون که سال 89 اعزام بود و سال 90 فرار کرده بود و 91 برگشته بود خدمت که 21 ماه خدمت حسابش کردن اما با این بخش نامه مجددا 18 ماه خدمت شد و ترخیص شد
    این بخشنامه مال چه تاریخیه؟
    آخرین بخشنامه ای که من دیدم میگفت که سربازان فراری که تا 91/3/3 خودشون رو معرفی کنن اضافه خدمت نمیخورن
    یه بخشنامه دیگه هم بود مربوط به کسانی که تا سال 86 از خدمت فرار کردن و تا آخر شهریور 92(یعنی امروز) خودشون رو معرفی کنن همون 18 ماه خدمت میکنن
    حالا اینی که شما میگین مربوط به فرار تا چه سالی هست؟

پ ن:
    نبـــــــــــــــــــــــ ــــــود یک سال
    از امروز دقیقا یک سال دیگه از خدمتم مونده

بالاخره بعد از 8 سال دفاع مقدس ، توی پی سی به درجه سروانی نائل شدیم
    Last edited by amin khan; 22-09-2013 at 18:15.

7. 6 کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

واقعا مملکت محشری داریم بخدا !!!! ما ها که واسه ادامه تحصیل و خوندن ارشد خدمتمونو نصف کاره ول کردیم و بیخبر از اضافه شدن مدتش اومدیم داریم درس میخونیم ، باید بعد درسمون طبق قانون جدید 21 ماه خدمت کنیم ولی کسی که فرار کرده شامل قانون جدید نمیشه ! خدا عاقلشون کنه !

9. 2 کاربر از saeed5885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

یعنی اینجا کسی نیست که در مورد انتقالی و مراحلش چیزی بدونه؟ لطفا کمک کنید

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

پارتی میخواد ، در حالت عادی دست خود شما نمیدن
    من خودم انتقالی نگرفتم ، ولی یه بار رفتم مینی سیتی دنبال کارای رفیقم که از نیرو زمینی بیاد پدافند
    توی صف که وایساده بودم هر کی اومد با سرهنگه صحبت کرد گفت بیست روز دیگه میاد یگانت و امریه رو به هیچکدوم نمیداد
    رفیقم هم یه آشنا توی مینی سیتی داشت که قرار بود باهاش هماهنگ کنه ، امریه رو بدن من که بفرستم واسش ، ولی هرچی زنگ زد به گوشیه طرف خاموش بود
    آخرش هم موافقت نشد با انتقالیش ، گفتن حداقل باید شش ماه تو یگان خودش خدمت کنه

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

انتقالی نیرو به نیرو ( دو نیروی مختلف. ینی زمینی به هوایی یا دریایی ) اینو میدونم که بسیار مشکل و در حدی غیر ممکن هست.
    ولی برای انتقالی شهر به شهر خیلی سخت نیست فقط باید شما با یکی توی اون شهر جایگزین بشین. این برنامه در صورت تایید اون مرکز ( مثل دانشگاه) ممکن هست و حدودا بین یک تا 3 ماه زمان میبره.
    در مورد مراکزی مثل تهران واصفهان و اینا یکم سخت انتقالی میدن. تفریبا میشه گفت امکانش کمتر از 50 درصد هست ! .
    من توصیه میکنم کسانی که میخوان انتقالی بگیرن بعد از دوره آموزشی با در دست داشتن برگه مرخصی و نام محل اعزام بعد از مرخصی به مرکز مورد نظرشون برن و با بخش دایره وظیفه صحبت کنن ( الان اسمش یادم نیست)
    احتمالش زیاد هست با نامه و یه سری مدرک قبل از حضور زدن در یگان خدمتی انتقالی درست بشه!
    ( خودم این کارو کردم)
    Last edited by Milad4171; 22-09-2013 at 21:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این بخشنامه مال چه تاریخیه؟
    آخرین بخشنامه ای که من دیدم میگفت که سربازان فراری که تا 91/3/3 خودشون رو معرفی کنن اضافه خدمت نمیخورن
    یه بخشنامه دیگه هم بود مربوط به کسانی که تا سال 86 از خدمت فرار کردن و تا آخر شهریور 92(یعنی امروز) خودشون رو معرفی کنن همون 18 ماه خدمت میکنن
    حالا اینی که شما میگین مربوط به فرار تا چه سالی هست؟

پ ن:
    نبـــــــــــــــــــــــ ــــــود یک سال
    از امروز دقیقا یک سال دیگه از خدمتم مونده

بالاخره بعد از 8 سال دفاع مقدس ، توی پی سی به درجه سروانی نائل شدیم
    هیچکدوم.چون تیر 91 برگشته بود خدمت و اعزام هم 89 بوده. این بخشنامه مرداد صادر شده و جدید هست که تمام سربازان فراری پایه خدمت 18 ماهه حساب میشن

واقعا مملکت محشری داریم بخدا !!!! ما ها که واسه ادامه تحصیل و خوندن ارشد خدمتمونو نصف کاره ول کردیم و بیخبر از اضافه شدن مدتش اومدیم داریم درس میخونیم ، باید بعد درسمون طبق قانون جدید 21 ماه خدمت کنیم ولی کسی که فرار کرده شامل قانون جدید نمیشه ! خدا عاقلشون کنه !
    واقعا ظلمه. تحصیلکرده حتی کسری مدرکش رو هم نداره و باید 21 ماه خدمت کنه

14. این کاربر از sajiran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •