باز هم کرم بستن gmail از مخابرات:(... انقدر ببندین تا...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوب همچنان اینورا اینترنت سرعتش خوبه جی میل هم با اینکه کاری باهاش ندارم با سرعت عالی باز می شه دیشبم یک گیگ دانلود داشتم البته من تا دو شب بیشتر می چرخم تا دانلود
اگه عید رایگان بشه که با این سرعتا توپه حالا چی دانلود کنیم ؟؟؟؟ شان د شیپ هم که فقط یه فصلش مونده
سرویستون چیه و تو کدام شهر هستید؟
Gmail رو با این برنامه باز کنید،
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای من که راحت باز میشه
اره منم چند شبه که میذارم برای دانلود , راحت 1200-1300 را میگیرم![]()
سلام دوستان
من باز یکم به مشکل پینگ تایم خوردم که نوسان زیادی داره و خیلی دیشب بحث کردم جوری که داد و بیداد میکردم و خلاصه یک گزارش نوشت طرف و گفت صبح با سئول صحبت کنید . امروز زنگ زدم چک کرد گفت از مودمت هست . زیر 10 دقیقه یک مودم جور کردم و گفتم باز مشکل هست و حالا قرار شده چک کنه و زنگ بزنه . بدجوری بهشون گیر دادم . البته مشکل سرعت ندارم و فیکس روی 60 هست حداقل ولی پینگ یکم اذیت میکنه و گاهاً توی دانلود مشکل ایجاد میکنه .
در مورد gmail گور بابای مخابرات هم کرده شما Mozilla Thunderbird دانلود کنید و هیچ جوری نمیتونن جلوی این رو بگیرن و من خود روز 22 بهمن هم رفتم تو جیمیل
حتی فایل های فلش هم با برنامه باز میکردم. ما ایرانی هستیم اینا هرکاری کنن خودشون هم میدونن کار یک روز هست نهایتش عبور ازش
![]()
سلام دوستان
من از شاتل تو شیراز استفاده میکنم.
یه مشکل دارم.
سرعتم دانلودم معمولا خوبه ولی وقتی رایگان شروع میشه ساعت 1 سرعت بد میشه.
بعد مودم رو که خاموش روشن میکنم دوباره خوب میشه سرعت دانلود اما باز که دانلود تموم میشه میخوام چیزه دیگه ای دانلود کنم دوباره سرعتم بد میشهباید باز یه خاموش روشن کنم.
میخوام ببینم راهی نداره نخواد هی خاموش روشن کنم؟
راستی سرویسم اکو 128 هست.
ببين من چه كردم!
ايول به خودم!
فكر كنم شما هيچ كدوم از صفحات تايپيكو حتي نگاه هم نكردي
چون همه دارن از همين مشكل ناله ميكنن
یکدفعه به شاتل نگی دزد به اونی که سرویس شاتل هنوز نداره بر می خوره آخه هنوز مشکلش حل نشده. می خوای از مشکلش فیلم بگیرم براتون بگذارم.
پس فکر کردی من چرا به این شاتل می گم دزد برای اینکه اگر مشکل پهنای باند داشت با این روش سرعت شما نباید می یومد بالا . کلی هم منت میگذارند که شما 128 دارید ما لطف کردیم به شما بالاتر دانلود می کنید.
پس صبانت چی که همه یوزرهاش با یک اکانت کانکت میشوند و همه با یه سرعت تو شب دانلود می کنند .
Last edited by Mahdi.p30; 03-03-2010 at 17:08.
هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)