تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1787 از 2365 اولاول ... 78712871687173717771783178417851786178717881789179017911797183718872287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,861 به 17,870 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

الان از صدای 1675 راضی هستی ؟
    چون 1675 به نسبت خوب بیس میزنه ، البته باید با آمپ خودشو نشون بده .
    من میگم اگه یک صدای تمیز تر توی استیج جلو میخوای ، کواک e6x رو بخر ، بیسش قوی نیست اما صداش تمیزتره .
    بنظر من اول یک آمپ 4 کانال مثل همون 847 تهیه کنید ، فعلا آمپ رو راه اندازی کنید ، ببینید صدا چطور میشه .
    بعدم در مورد کواک گرد با بیس خوب ، صبر کنید تا آقا حمید نظرشونو بگن .
    آره راضیم تفکیک صدا و بیس(به نسبت خودش)خوبی داره.
    اتفاقا خودمم توی همین فکر بودم که فعلا آمپ بزارم ببینم چطور میشه و بعد به فکر باندای جلو بیافتم.
    منتظر جواب آقا حمید هم هستم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید من یه سوال داشتم و اونم در مورد آمپ کن وود 8400 هست که قدرت خروجیش روی 2 اهم 90 و روی 4 اهم 60 وات هست. ولی خیلی از دوستان میگن که با این آمپ میشه به راحتی ساب های سنگین رو راه انداخت (به همراه یه جفت کواک). حالا من موندم قضیه این چیه اگه کسی توضیح بده ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید من یه سوال داشتم و اونم در مورد آمپ کن وود 8400 هست که قدرت خروجیش روی 2 اهم 90 و روی 4 اهم 60 وات هست. ولی خیلی از دوستان میگن که با این آمپ میشه به راحتی ساب های سنگین رو راه انداخت (به همراه یه جفت کواک). حالا من موندم قضیه این چیه اگه کسی توضیح بده ممنون میشم.
    اینم یه امپی شده که بعضی سایتا بزرگش کردن...

4. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از جواب شما . ماشین 111 است نمی دونم کامپوننت 16cm جا میشه یا نه ؟

E69X قیمتش چه حدودی است بنده کرمان هستم از کجا می تونم تهیه کنم ؟

ممنون .
    سلام
    به طور کلی عرض میکنم اسپیکرهای بیضی روی خودروهای هاچ بک که صندوق ندارن صدای خوب و بازده خوبی نداره.
    بهترین کار کمی هزینه بیشتر و نصب کامپوننت تو کیک پنل و ساب ووفر هست.
    E69X قبلا 290 رسیده بود.احتمالا ارزونتر خواهد شد تو بار جدیدشون.
    کرمان نمایندگی نداره اگر خواستین میتونم براتون تهیه و با تی پاکس ارسال کنم.
    سلام دوستان
    من روی ال 90 یک پخش پایونر5850 دارم با یک جفت باند گرد pioneer TS-1675 V2 که روی تاقچه عقب هست...حالا اگه برای درهای جلو یک جفت pioneer 1675(لینک زیر) بزارم با آمپلی Kenwood KAC-PS847F(لینک زیر) آیا کیفیت و بیس خوبی میتونم بگیرم؟(بدون ساب)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    کلا بدون ساب نمیتونید به اون صدای بیس مورد نظرتون برسید.
    برای جلو بهتره کامپوننت نصب کنید اون قطعه پلاستیکی مشکی رنگ رو خارج نمائید و راحت هر نوع بسگت 16cm رو میتونید نصب نمائید.
    اگر حتما بنا به نصب کواکسیال هست از همون 1675V2 برای جلو میتونید استفاده نمائید.
    حمید جان من پخشمX400ولی اصلا کیفیت نداره نه میدرنج نه تریبل درصورتی که همه جا ازش تعریف شنیدم دوسه تا باندم عوض کردم فرقی نکرد مگه میشه انقدر بی کیفیت باشه.
    تصمیم گرفتم با3750پایونیر عوضش کنم نظرت چیه .یه مشکلی که هست 3750خروجی ساب ووفر نداره این خیلی واسم دردسر ساز میشه به نظرت
    یا ازهمون خروجی میشه واسه ساب استفاده کرد؟
    علیک سلام آقا
    مگه میشه.یه جای کار که قطعا نصب یا تنظیمات هست میلنگه.نمیشه که همه راضی باشن و شما مشکل داشته باشی؟!!شاید هم جزو دسته خاص هستی و از جنس صدای تیز و پایونری خوشتون میاد. که احتمالا همینطور هست. ولی 3750 هم به دردتون نمیخوره.
    چه لوازمی داری الان؟ریزش رو بنویس.
    سلام
    باید ببینید این دوستان کیا هستن.چه قدر صدا شناسن.اصلا ساب سنگین چیه؟چه پارامترهائی داره؟ فقط از روی وزنش میشناسند یا با توانش میسنجن و یا....
    وقتی به یه ساب 200واتRMS که استاندارد CEA 2031 هم داره 450 وات ورودی سالم دادم اما باز هم وات میطلبه یعنی چی؟این ساب سنگینه؟
    زیاد به نظرات کارشناسانه این دسته از دوستان توجه نکنید.

6. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پخش x400
    آمپ:mb9600
    کواک:6995کنوود.6995پایونیر 7158جی وی سی
    حمید جان من این سه تا باندو تست کردم روش فک کنم یادت باشه قبلا بهتون گفته بودم.
    مطمئنم هستم به آمپ ربط نداره چون با آمپ کنودم تست کردم وحتی آمپ خودم ورویه سیستم دیگه بستم خیلی صداش عالی بود.
    ضمن اینکه من اصلا از صدای تیز خوشم نمیاد ولی نه دیگه درحدx400که اصلا هیچی صدای تریبل نداره صفر صفره میدرنجم تعطیله

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پخش x400
    آمپ:mb9600
    کواک:6995کنوود.6995پایونیر 7158جی وی سی
    حمید جان من این سه تا باندو تست کردم روش فک کنم یادت باشه قبلا بهتون گفته بودم.
    مطمئنم هستم به آمپ ربط نداره چون با آمپ کنودم تست کردم وحتی آمپ خودم ورویه سیستم دیگه بستم خیلی صداش عالی بود.
    ضمن اینکه من اصلا از صدای تیز خوشم نمیاد ولی نه دیگه درحدx400که اصلا هیچی صدای تریبل نداره صفر صفره میدرنجم تعطیله
    کنوود صداش یجورایی طبیعی هست ، که یک ذره بم بودن هم شاملش میشه ، اگه صدای تیز و پر رنگ و لعاب پایونییر هم دوست نداری و دنبال یک صدای کریستالی هستی ، آلپاین 151 رو بخر .
    اما حالا یکم با تنظیمات پخش بازی کن .
    اکولایزر :
    Band 1 : -3
    Band 2 : 0
    Band 3 : +3
    Band 4 : +5
    Band 5 : +8

Loudness : Off
    BaseBoost : OFF
    Sound Retriver : On

ضمنا پخشتو آپدیت کن .
    از روی آمپ هم اگه مقدوره HPF را روی 50-80 تنظیم کن .
    BASE BOOST AMP = OFF
    همینطور با این تنظیمات گین رو دوباره تنظیم کن ، جوری که صدات بهم نریزه .

اگه از صدا رازی نبودی ، برو آلپاین 151 بخر ، قبلشم برو صداشو بشنو ، ولی فکر میکنم همونه که میخوای ...
    Last edited by r0ss0neri; 21-05-2015 at 09:26.

9. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کنوود صداش یجورایی طبیعی هست ، که یک ذره بم بودن هم شاملش میشه ، اگه صدای تیز و پر رنگ و لعاب پایونییر هم دوست نداری و دنبال یک صدای کریستالی هستی ، آلپاین 151 رو بخر .
    اما حالا یکم با تنظیمات پخش بازی کن .
    اکولایزر :
    Band 1 : -3
    Band 2 : 0
    Band 3 : +3
    Band 4 : +5
    Band 5 : +8

Loudness : Off
    BaseBoost : OFF
    Sound Retriver : On

ضمنا پخشتو آپدیت کن .
    از روی آمپ هم اگه مقدوره HPF را روی 50-80 تنظیم کن .
    BASE BOOST AMP = OFF
    همینطور با این تنظیمات گین رو دوباره تنظیم کن ، جوری که صدات بهم نریزه .

اگه از صدا رازی نبودی ، برو آلپاین 151 بخر ، قبلشم برو صداشو بشنو ، ولی فکر میکنم همونه که میخوای ...
    این تنظیماتم انجام دادم خیلی با اکولیزرهاش ور رفتم صداش درست نشد.با این تنظیمات کلا فقط صدای بیس گرفته میشه به صدای زیر یا تریبل چیزی اضافه نمیشه .
    من باند 6995کنودمو وهمچنین پایونیرمو رو ماشین دوستم بستم
    البته اینو بگم پخشش پایونیر بود صدای تیوترهاش وحشتناک بود
    سر درد میگرفتی ولی با پخش خودم انگار تیوترهای باندا سوخته که اولشم من همین شک و کردم بخاطر همین بستم رو ماشین دوستم دیدم نه سالمه اگه قرارباشه پخشهای کنووداصلا هیچی صدای تریبل نداشته باشن دیگه اینهمه تیوترای کواک واسه چیه

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این تنظیماتم انجام دادم خیلی با اکولیزرهاش ور رفتم صداش درست نشد.با این تنظیمات کلا فقط صدای بیس گرفته میشه به صدای زیر یا تریبل چیزی اضافه نمیشه .
    من باند 6995کنودمو وهمچنین پایونیرمو رو ماشین دوستم بستم
    البته اینو بگم پخشش پایونیر بود صدای تیوترهاش وحشتناک بود
    سر درد میگرفتی ولی با پخش خودم انگار تیوترهای باندا سوخته که اولشم من همین شک و کردم بخاطر همین بستم رو ماشین دوستم دیدم نه سالمه اگه قرارباشه پخشهای کنووداصلا هیچی صدای تریبل نداشته باشن دیگه اینهمه تیوترای کواک واسه چیه
    من خودم x400 دارم + 7158 ، البته بدون آمپ یک ششم صداش در میاد ، ولی هرکی صداشو گوش داده میگه صداش زنده و واقعی هست ! حالا این صدا باب میلت نیست و صدا پایونری دوست داری که تیز باشه و رو اعصاب و بعد 10 دیقه موزیک بلند گوش دادن سرت درد بگیره ، خوب باید بری سمت پایونییر ، صدای کریستالی بخوای باید بری سمت آلپاین .
    دیگه انتخاب با خودته .

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmail194's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    توی رویاهام

پيش فرض

سری x پخش های کنوود فوق العاده عالی و با کیفیت هستن با تکنولوژی های جدید
    حیف که دموهای زیبایی ندارن و پخش های پاییونیر فقط رنگ و لعاب دارن

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب امروز رفتم نمایشگاه و عوامل گرند زیرو که یکیشون از دوستانم بود ، حضور داشتن . (اصفهان)
    با دو تا سیستم SPL و یک سیستم SQ . (این نمایشگاه قطعات یدکی خودرو بوده و این دوستان با ذوق و سلیقه و هزینه خودشون ، خواستن که غرفه ای بیرون سالن داشته باشن که برای کسب اطلاعات و تماشا هم نیازی به بلیط نداشت.)
    ایشالا عکساشو و البته اگه تونستم فیلماشو براتون میزارم .
    تا بعضی دوستان هم بی مورد نگن نصاب حرفه ای تو اصفهان نیست
    موفق باشید .

+-+ تونستم مشخصات سیستم ها هم ذکر میکنم همراه با عکس ها .
    Last edited by r0ss0neri; 21-05-2015 at 23:56.

14. 2 کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •