آره راضیم تفکیک صدا و بیس(به نسبت خودش)خوبی داره.
اتفاقا خودمم توی همین فکر بودم که فعلا آمپ بزارم ببینم چطور میشه و بعد به فکر باندای جلو بیافتم.
منتظر جواب آقا حمید هم هستم.
آره راضیم تفکیک صدا و بیس(به نسبت خودش)خوبی داره.
اتفاقا خودمم توی همین فکر بودم که فعلا آمپ بزارم ببینم چطور میشه و بعد به فکر باندای جلو بیافتم.
منتظر جواب آقا حمید هم هستم.
سلام دوستان ببخشید من یه سوال داشتم و اونم در مورد آمپ کن وود 8400 هست که قدرت خروجیش روی 2 اهم 90 و روی 4 اهم 60 وات هست. ولی خیلی از دوستان میگن که با این آمپ میشه به راحتی ساب های سنگین رو راه انداخت (به همراه یه جفت کواک). حالا من موندم قضیه این چیه اگه کسی توضیح بده ممنون میشم.
اینم یه امپی شده که بعضی سایتا بزرگش کردن...
سلام
به طور کلی عرض میکنم اسپیکرهای بیضی روی خودروهای هاچ بک که صندوق ندارن صدای خوب و بازده خوبی نداره.
بهترین کار کمی هزینه بیشتر و نصب کامپوننت تو کیک پنل و ساب ووفر هست.
E69X قبلا 290 رسیده بود.احتمالا ارزونتر خواهد شد تو بار جدیدشون.
کرمان نمایندگی نداره اگر خواستین میتونم براتون تهیه و با تی پاکس ارسال کنم.
سلام
کلا بدون ساب نمیتونید به اون صدای بیس مورد نظرتون برسید.
برای جلو بهتره کامپوننت نصب کنید اون قطعه پلاستیکی مشکی رنگ رو خارج نمائید و راحت هر نوع بسگت 16cm رو میتونید نصب نمائید.
اگر حتما بنا به نصب کواکسیال هست از همون 1675V2 برای جلو میتونید استفاده نمائید.
علیک سلام آقا
مگه میشه.یه جای کار که قطعا نصب یا تنظیمات هست میلنگه.نمیشه که همه راضی باشن و شما مشکل داشته باشی؟!!شاید هم جزو دسته خاص هستی و از جنس صدای تیز و پایونری خوشتون میاد. که احتمالا همینطور هست. ولی 3750 هم به دردتون نمیخوره.
چه لوازمی داری الان؟ریزش رو بنویس.
سلام
باید ببینید این دوستان کیا هستن.چه قدر صدا شناسن.اصلا ساب سنگین چیه؟چه پارامترهائی داره؟ فقط از روی وزنش میشناسند یا با توانش میسنجن و یا....
وقتی به یه ساب 200واتRMS که استاندارد CEA 2031 هم داره 450 وات ورودی سالم دادم اما باز هم وات میطلبه یعنی چی؟این ساب سنگینه؟
زیاد به نظرات کارشناسانه این دسته از دوستان توجه نکنید.![]()
پخش x400
آمپ:mb9600
کواک:6995کنوود.6995پایونیر 7158جی وی سی
حمید جان من این سه تا باندو تست کردم روش فک کنم یادت باشه قبلا بهتون گفته بودم.
مطمئنم هستم به آمپ ربط نداره چون با آمپ کنودم تست کردم وحتی آمپ خودم ورویه سیستم دیگه بستم خیلی صداش عالی بود.
ضمن اینکه من اصلا از صدای تیز خوشم نمیاد ولی نه دیگه درحدx400که اصلا هیچی صدای تریبل نداره صفر صفره میدرنجم تعطیله![]()
کنوود صداش یجورایی طبیعی هست ، که یک ذره بم بودن هم شاملش میشه ، اگه صدای تیز و پر رنگ و لعاب پایونییر هم دوست نداری و دنبال یک صدای کریستالی هستی ، آلپاین 151 رو بخر .
اما حالا یکم با تنظیمات پخش بازی کن .
اکولایزر :
Band 1 : -3
Band 2 : 0
Band 3 : +3
Band 4 : +5
Band 5 : +8
Loudness : Off
BaseBoost : OFF
Sound Retriver : On
ضمنا پخشتو آپدیت کن .
از روی آمپ هم اگه مقدوره HPF را روی 50-80 تنظیم کن .
BASE BOOST AMP = OFF
همینطور با این تنظیمات گین رو دوباره تنظیم کن ، جوری که صدات بهم نریزه .
اگه از صدا رازی نبودی ، برو آلپاین 151 بخر ، قبلشم برو صداشو بشنو ، ولی فکر میکنم همونه که میخوای ...
Last edited by r0ss0neri; 21-05-2015 at 09:26.
این تنظیماتم انجام دادم خیلی با اکولیزرهاش ور رفتم صداش درست نشد.با این تنظیمات کلا فقط صدای بیس گرفته میشه به صدای زیر یا تریبل چیزی اضافه نمیشه .
من باند 6995کنودمو وهمچنین پایونیرمو رو ماشین دوستم بستم
البته اینو بگم پخشش پایونیر بود صدای تیوترهاش وحشتناک بود
سر درد میگرفتی ولی با پخش خودم انگار تیوترهای باندا سوخته که اولشم من همین شک و کردم بخاطر همین بستم رو ماشین دوستم دیدم نه سالمه اگه قرارباشه پخشهای کنووداصلا هیچی صدای تریبل نداشته باشن دیگه اینهمه تیوترای کواک واسه چیه
من خودم x400 دارم + 7158 ، البته بدون آمپ یک ششم صداش در میاد ، ولی هرکی صداشو گوش داده میگه صداش زنده و واقعی هست ! حالا این صدا باب میلت نیست و صدا پایونری دوست داری که تیز باشه و رو اعصاب و بعد 10 دیقه موزیک بلند گوش دادن سرت درد بگیره ، خوب باید بری سمت پایونییر ، صدای کریستالی بخوای باید بری سمت آلپاین .
دیگه انتخاب با خودته .
سری x پخش های کنوود فوق العاده عالی و با کیفیت هستن با تکنولوژی های جدید
حیف که دموهای زیبایی ندارن و پخش های پاییونیر فقط رنگ و لعاب دارن
خوب امروز رفتم نمایشگاه و عوامل گرند زیرو که یکیشون از دوستانم بود ، حضور داشتن . (اصفهان)
با دو تا سیستم SPL و یک سیستم SQ . (این نمایشگاه قطعات یدکی خودرو بوده و این دوستان با ذوق و سلیقه و هزینه خودشون ، خواستن که غرفه ای بیرون سالن داشته باشن که برای کسب اطلاعات و تماشا هم نیازی به بلیط نداشت.)
ایشالا عکساشو و البته اگه تونستم فیلماشو براتون میزارم .
تا بعضی دوستان هم بی مورد نگن نصاب حرفه ای تو اصفهان نیست
موفق باشید .
+-+ تونستم مشخصات سیستم ها هم ذکر میکنم همراه با عکس ها .
Last edited by r0ss0neri; 21-05-2015 at 23:56.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)