راه آهن پازل قهرمانى ما بود
قلعه نویى:چهارشنبه همه استقلالى ها به كمك تیم ملى مى روند
ایران ورزشى- امیر قلعه نویى پس از برترى مقابل راه آهن با چهره اى شادمان مقابل خبرنگاران قرار گرفت و گفت: ما با تیم بسیار خوب راه آهن و سرمربى فوق حرفه اى آن روبه رو بودیم. برترى مقابل راه آهن یكى از پازل هاى قهرمانى استقلال بود. خوشبختانه بازیكنان توانستند فرامین تاكتیكى را به خوبى اجرا كنند البته من از شیوه كار آنها در ابتداى بازى كمى ناراحت بودم اما به مرور توانستیم فشار به دروازه راه آهن را بیشتر كنیم و در نهایت پیروز شویم. از اینكه انتظارها از استقلال افزایش یافته است، بسیار خوشحالم اما تفكر من و كادر فنى در هر بازى مخصوص به همان بازى است و طبیعى است كه در ابتدا به دنبال سه امتیاز خواهیم بود و پس از آن به دنبال افزایش تعداد گل ها البته طبیعى است كه تماشاگران از دیدن گل هاى زیاد لذت مى برند اما براى ما اولویت سه امتیاز است و در تمامى دیدارها از جمله بازى دربى براى سه امتیاز به میدان مى رویم. قلعه نویى به شیوه خاصى از پاسخ دادن به سؤال هاى مربوط به دربى طفره رفت: ما هنوز در استرس بازى راه آهن هستیم و اگر بخواهم راجع به دربى صحبت كنم چندان كارشناسى نخواهد بود و دو سه روز قبل از بازى با پرسپولیس درباره دربى صحبت مى كنم. قلعه نویى از ایرانى بودن داور دربى هم حمایت مى كند: هر تصمیمى كه فدراسیون فوتبال بگیرد ما قبول مى كنیم. معتقدم داورى ما به بلوغى رسیده است كه بتواند دربى را سوت بزند اما فدراسیون در این باره تصمیم مى گیرد و بى تردید اگر داور دربى ایرانى باشد من در همین جا قول مى دهم كه نهایت همكارى را با او انجام دهم و حتى اگر در بازى هاى دیگر اعتراضى مى كردم در بازى دربى از داور حمایت مى كنم. سرمربى استقلال به گل باورنكردنى راه آهن هم اشاره اى دارد: از لحظه اى كه گل دریافت كردیم به وحید روحیه دادم و در بین دو نیمه نیز به او گفتم تو آن قدر براى استقلال بازى هاى خوب كرده و پنالتى هاى مهم گرفته اى كه اگر ۱۰ بار دیگر نیز اشتباه كنى كسى از تو ناراحت نمى شود. قلعه نویى به بازى با كره و حضور تماشاگران هم اشاره دارد: زمانى كه من سرمربى تیم ایران بودم در ورزشگاه آزادى این تیم را صفر-۲ بردیم اما همان زمان نیز ما را بسیار اذیت كرد ضمن اینكه كره با تمام لژیونرها و پس از گذراندن یك اردوى بسیار خوب در دبى به ایران مى آید و مى تواند تیم بسیار خطرناكى باشد. از تمامى طرفداران استقلال مى خواهم روز چهارشنبه به ورزشگاه بیایند و با همان تعصبى كه استقلال را تشویق مى كنند تیم ملى را حمایت كنند. اگر ایران سه امتیاز بازى مقابل كره را بگیرد ۵۰ درصد راه صعود را طى كرده است اما در غیر این صورت با توجه به دو بازى خارج از خانه مقابل دو كره جنوبى و شمالى و به خصوص بازى در سئول آن هم در شرایطى كه مهندسى ورزشگاه سئول به گونه اى است كه تماشاگران كاملاً بر تیم میهمان مسلط هستند كار دشوارى خواهد بود. اگر كره را شكست دهیم ۵۰ درصد راه صعود به جام جهانى را طى كرده ایم. قلعه نویى درباره فاصله كوتاه بازى ایران و كره جنوبى و همچنین بازى دربى گفت: بى تردید این موضوع در كار ما تأثیر زیادى مى گذارد چرا كه تیم استقلال اكنون به هارمونى كامل رسیده و اى كاش مى شد بین بازى كره و دربى فاصله بیشترى قرار مى گرفت تا بازى در سطح بالاترى برگزار شود.
استقلال روبهروي جايگاه را ميخواهد
درخواست ميزبان داربي از سازمان ليگ
داربي 66 پايتخت در راه است و طبق روال هميشگياش حاشيهها و خبرهاي داغ و جنجالياش هم زودتر از خود بازي در ميان مطبوعات و رسانههاي ورزشي دست به دست ميشود. پس از بحث دائمي داور ايراني يا خارجي براي قضاوت و نحوه بليتفروشي پيشفروش يا روز بازي و احتياط دو اخطارهها خبر ميرسد كه مسئولان باشگاه استقلال با توجه به ميزباني، خواهان افزايش حق بليتفروشي به 50 درصد شدهاند و مذاكراتي را با سازمان ليگ و سازمان تربيتبدني شروع كردهاند تا شايد جايگاه اصلي ورزشگاه آزادي هم در اختيار تماشاگران خودي قرار بگيرد. در حال حاضر ظرفيت ورزشگاه آزادي بدون هيچ نوع خطكشي خاصي از سوي مسئولان سازمان ليگ و فدراسيون 60 درصد براي هواداران پرسپوليس و 40 درصد براي هواداران استقلال است و باتوجه به محل قرار گرفتن دوربينهاي تلويزيوني در ورزشگاه حضور قرمزها بيشتر به رخ كشيده شده و تمام قاب تلويزيوني را ميپوشاند. مطمئنا اگر يك دوربين ديگر در روبهروي اين دوربينها جايگاه اصلي را پوشش دهد شايد توازن تصويري برقرار شود؛ چرا كه بيشتر آبيها در جايگاه اصلي و جايگاه شماره هشت و كنار تونل قرار ميگيرند كه دوربينها تسلط كمتري به آن منطقه دارند. بابت همين مسائل استقلاليها تصميم گرفتهاند تكليف ميزباني و ميهماني اين بازيها را معلوم كنند و آن جايگاهها تقسيم شود؛ مسئلهاي كه امروز در همه جاي دنيا و ليگهاي معتبر رعايت ميشود.
نوريفر: امكان ندارد
محمد نوريفر مسئول روابطعمومي باشگاه استقلال در اين مورد معتقد است: «بحث جايگاهها و اينكه ما ميزبان هستيم و بايد سهم بيشتري ببريم، حرف درستي است كه توسط روزنامه استقلالجوان مطرح شده و خود من هم مصر بودم كه اين اتفاق بيفتد. باشگاه در اينباره هنوز درخواست رسمي نكرده و فكر ميكنم بابت يكسري اولويتهاي امنيتي چنين چيزي امكانپذير نباشد ولي در كل يك درخواست منطقي است و در آينده اين بحث را در سايت باشگاه استقلال دنبال ميكنيم تا به نتيجه برسيم.»
عزيزمحمدي: امكان ندارد!
بعد از شنيدن مواضع استقلاليها نوبت به مسئولان سازمان ليگ ميرسد تا در اينباره توضيح بدهند. عزيزمحمدي با شنيدن ماجرا اشاره ميكند كه چنين درخواستي مبني بر در اختيار داشتن ظرفيت بيشتر باتوجه به ميزباني به دست ما نرسيده است و فكر نميكنم اصلا چنين چيزي امكانپذير باشد. ما طبق معمول از صبح بازي بليتفروشي ميكنيم. تماشاگر آزاد است بليت خريده و هرجا كه دوست دارد بنشيند؛ شايد اگر اول فصل و بازي رفت چنين درخواستي ميكردند، ميشد كاري كرد ولي الان نميشود.
بليت كارت، بهزودي
عزيزمحمدي پس از اين توضيحات خبر جديدي را هم در اختيار ما ميگذارد. قرار شده باتوجه به حرفهايشدن ليگ، برنامه بليتفروشي را هم حرفهاي كنيم. دنبال بليت كارت هستيم. هواداران هر باشگاه ثبتنام ميشوند و بابت آن بليت كارت صادر ميشود. كانون هواداران بايد براي اين بليت كارت سازماندهي كند و به فكر درخواستها باشد تا اين برنامه ظرفيت را آنجا جبران كند. طبقه پايين را شمارهبندي ميكنيم و طبقه بالا را بهصورت شارژي براي هر بازي كارت ميدهيم. اين همان سيستم ديجيتالي است كه در حال بررسي و برنامهريزي هستيم، هنوز كار دارد و تكميل نشده. دنبال نقايص آنيم تا با كمترين عيب و ايراد به مرحله اجرا در بياوريم. از اين حرفها گذشته، باور كنيد قرار گرفتن يك دوربين تلويزيوني در روبهروي جايگاه اصلي و جايگاه آتشي استقلاليها (جايگاه 8) تمام اين بحثها را پايان داده و توازن را برقرار ميكند. ميگوييد نه، آزمايش كنيد!
خداییش کاش می شد یه جوری این مسئله رو پیگیری میکردیم..!!
ولی افسوس...
چیزی به ذهنتون نمیرسه ؟
باید یه کاری کرد خداییش ظلمه
باشگاه که اگه میخواست کاری کنه تا حالا باید میکرد...
باید هوادارا یه کاری کنن
خوب حالا که نمیشه ورزشگاه رو 50، 50 کرد، همون 60 به 40 باشه. 60% هوادارای تیم میزبان، 40% هوادارای تیم میهمان..
این که میشه !
راستی بچه ها، من یادم رفت برد دیروز رو تبریک بگم
تبریک میگم
واقعاً تیم عالی بود. وقتی طالب لو اون گل رو خورد، انگار نه انگار که بازی مساوی شده. رفت با همه دست داد و از همه عذر خواهی کرد. بعد تیم دوباره بازی خودش و از سر گرفت و طبق معمول بازی روون و پرگلی رو به نمایش گذاشت. این یعنی نهایت روحیه. اگه استقلال همیشه اینجوری باشه، هیچ تیمی نمیتونه جلودارش باشه..
با رضا هم موافقم. ما خون دل خوردیم تا تیممون اینجوری شده و بازیهاش رو راحت میبره. ما فصل قبل رو از یاد نمیبریم. پس الآن هم مقرور نمیشیم. بازی دربی هر نتیجه ای که داشته باشه، 3 امتیاز بیشتر نداره. نباید این بازی رو فدای قهرمانیمون کنیم..
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)