اگه همیشه اینجور بمونه بشه از هر اکانتی استفاده کرد خیلی خوبه تا یه راهی برای ترکیب سرعت هم پیدا کنیم
نمیدونم چرا آپ استریمم رو 1مگه ولی اسپید تست از 0.6مگ بالاتر نمیره!
اگه همیشه اینجور بمونه بشه از هر اکانتی استفاده کرد خیلی خوبه تا یه راهی برای ترکیب سرعت هم پیدا کنیم
نمیدونم چرا آپ استریمم رو 1مگه ولی اسپید تست از 0.6مگ بالاتر نمیره!
Last edited by farshad0123; 16-11-2014 at 22:57.
حامد تو که 5مگ داشتی؟پس چی شد؟سوزوندیش
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
1مگ
![]()
Last edited by farshad0123; 16-11-2014 at 23:00.
چرا 2020مشغولی میزنه؟
سیترا جا و مکان نداره , سامانه پرداخت انلاین مخابرات بود که منقضی شد رفت پی کارش الان هم پرتاک جاشو گرفته
ایپی دقیقا باعث همه مشکلات شده اگر ایپیمون درست بشه همه مشکلات حل میشن
همه نمایندگی ها ظاهرا مشکل دارن فرقی هم نداره از کجا بخرید به احتمال زیاد میندازنتون روی همین 2.189
مطمئنی؟
من زنگ زدم دو مگ 8 گیگ رو گفت 46 تومن
گفت تعرفه هامون همون تعرفه های فن اواست
ولی فن اوا شبانه نداره نمیدونم اینا چطور شبانه میدن
هر گیگ که اضافه بخوای بگیری 4500تومن میاد روی 18900تومن
اینا پهنای باندشون از مخابرات میخرن همون پردیس رایان جنوب اپراتور چهارم مخابراته ولی فرقشون با بقیه نمایندگی های مخابرات اینه که اکانتینگشون (ibs) دست خودشونه یعنی پهنای باندشو از مخابرات میخره و هر طوری که خواست به مردم میفروشه میخواد با شبانه بفروشه یا بدون شبانه دست خودشه
Last edited by farshad0123; 16-11-2014 at 23:41.
اره به منم گفت که هم تعرفه مخابرات داریم هم تعرفه فن اوا
یعنی اگر ازشون نت مخابرات بگیری شبانش 1 تا 7 ؟
نه فکر کنم فنآواشو باید بگیری مخابرات که اکانتینگش دست خود مخابراته
فرشاد چیکار کردی؟
الان ازکجا نت داری؟
الان یه سوال دارم این شرکتهای خصوصی هستند که میگن باهمکاری مخابرات نت میدیم اینا خوبن؟ یا بهتره ازخود مخابرات بگیریم؟کدوم بهتره؟
دوستان من دزفول هستم و از اکسین سرویس مخابرات میگیرم(فکر کنم اسمش این بود)قبلا ضحی کیش بودم،اکسین نه نامحدود داره نه شبانه رایگان داره سرویس بالای 512 هم برام بسته یک ماهه بالاتر از 5گیگ هم نداره کلا الان من ماهی مجبورم 50تومن پول ترافیک اضافه بدم.
خواستم ببینم از دوستان کسی سرویس شبانه رایگان ندارن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)