من برادرم سپاه خدمت کرده یکی از دوستان هم سپاه بوده
کلا سپاه به سخت بودن اموزشی معروفه مثلا خشم شبی که تو سپاه هست
سالهاست تو ناجا و ارتش ممنوع شده
ولی اموزشی هرچی باشه 2 هفته اولش سخته بعدا عادی میشه
TAPATALK
من برادرم سپاه خدمت کرده یکی از دوستان هم سپاه بوده
کلا سپاه به سخت بودن اموزشی معروفه مثلا خشم شبی که تو سپاه هست
سالهاست تو ناجا و ارتش ممنوع شده
ولی اموزشی هرچی باشه 2 هفته اولش سخته بعدا عادی میشه
TAPATALK
سلام داداش آقا این بخشنامه رو کجا دیدی و از کجا میشه صحتشو مطمين شد
سلام خواهش میکنم یکی کمکم کنه من حدود یه ماه تو یگان خدمتیم بعد از آموزشی خدمت میکنم قصد گرفتن انتقالی دارم با فرماندهی پادگان هم صحبت کردم و مجوز انتقالی رو دادن و به عملیات نیروی انسانی یگان رفتم مدارک تک پسریمو با نامه امیر تحویل دادم نامه انتقالیمو زدن اما چون ما افسر وظیفه هستیم باید نامه رو به مدکا وظیفه میبردیم بردم اونجا اما گفتن 2 3 هفته دیگه میاد یگانت به نظرتون چطوری میتونم سریعتر بگیرم و اینکه واقعا حالا انتقالی میدن؟
درسته , پسرخالم که واسه تکمیلی رفت پادگان سپاه بعد از 40 روز تئوری میگه خیلی سخت گذشت تو 5 روزه پادگان به خاطر همین خشم شب و مزخرفات دیگش!
دوستان من مجموع نمره چشمام 10 به بالا هستش و وزنمم 45 کیلو هستش .به نظرتون معاف از رزم خوبه بگیرم؟آخه بعضیا میگن یه وقت برا کارت مشکل ساز میشه؟
اون تکمیلی که پسر خاله شما رفته نسبت سختیش به خدمت اصلی 1 به هزاره........
من افرادی رو میشناسم که تو آموزشی که تو یکی از پادگا های سپاه داشتن 3 روز براشون خشم شب زدن در صورتی که در نیروی انتظامی و ارتش فقط یک شب خشم شب دارن......
سلام به دوستان
سوالی داشتم.
من دارم رو پروژه دانشگاهیم کار میکنم و احتمالا تا آخر مهر به زور بتونم تحویل بدم ! میخواستم بپرسم چقدر طول میکشه از زمان تسویه حساب دانشگاه تا انجام مراحل خدمت و اعزامش ؟! بخش دیگه ، آیا ماه های خاصی اعزام هستش ؟!
سلام پدر من 6 ماه حضور در جبهه داره و 25% جانبازی منتها کارت جانبازی نداره حضور در جبهه هم از طریق جهاد سازندگی داره و برگه هاش فقط از طرف جهاد هست کلا دنبال کارهای جانبازیو حضور در جبهه نرفته یه برادر بزگتر هم دارم که با تنگی دریچه قلب معاف شد خودمم الان 21 سالمه خیلی وقته تحصیل نمیکنم و دنبال کارهای سربازی هم کلا نرفتم حالا میخوام ببینم میشه با این مدارک معاف شد؟
من رفتم به یک آموزشکده فنی به معاون آموزشیش گفتم راسته بعد بخشنامشو بهم نشون داد!!!!
البته اونایی که معافیت تحصیلی ندارن میتونن انصراف بدن ولی اونایی که معافیت دارن نمیتونن!!!باید برن سربازی!!!!![]()
آموزش به نیرو ربطی نداره و بیشتر به مراکز آموزشی ربط داره.
اولا باید حساب لیسانس و بالاتر رو از اون یکی جدا کرد چون تفاوت زیادی در آموزش دارن.
دوما شما در سپاه نمیتونید آموزش شهدای کرمانشاه رو با گیلان غرب یکی بگیرین.
و یا 01 ارتش با 03 عجبشیر ارتش
و یا ولیعصر تبریز با شهید بیگلری مشکین شهر ناجا
در تمامی نیروها هم مراکز سخت داریم، هم راحت.
من خودم در آموزش (ولیعصر تبریز) از نظر بدنی به اندازه تکمیلی سختی نکشیدم ولی از نظر روحی کلا آموزش (و خدمت) فرسایشی هست.
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)