به طور کلی هر نوع سلاح (گرم/سرد/فورت) رو از gunsmith میتونی بخری. برو توی شهر میبینیش!
آرههمه ات ها رو به دکس بدم؟؟
![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
به طور کلی هر نوع سلاح (گرم/سرد/فورت) رو از gunsmith میتونی بخری. برو توی شهر میبینیش!
آرههمه ات ها رو به دکس بدم؟؟
![]()
Last edited by amin_fixfox; 21-07-2011 at 16:14.
همه ات ها رو به دکس بدم؟؟
بچه ها هنوز تاثیر کلیسا ثابت نشده؟
چند نفر از بچه های بریسکو گفتن قبل از grave robber (داشتیم درباره این شغل حرف میزدیم منظورشون کار پرلاک بود) برم کلیسا شانس پیدا کردن آیتم و قیمت اون آیتم بیشتر میشه.
درسته ؟
Last edited by amin_fixfox; 21-07-2011 at 18:53.
امیر چقدر سوال می پرسی شانس اوردی این امین حال جواب دادن داره
کلیسا به نظرم شانس پیدا کردن ایتم رو زیاد می کنه و همچنین Builder ها قبل ساخت چیزی یه سر کلیسا می رن چون ایتم های اون مغازه ای که میسازن بهتر میشه اگه نخونن معمولا اسلحه ها rusty میشن.
آره دیگه فهمیدم یه با حوصله گیرم اومده دارم کمال استفاده رو میبرم!!!
یادم نیست ورلد چند بودم ولی زمانی که کارگر بودم و خدای کانستراکشن؛ توی یکی از شهرها قبل از هر بار ساخت میرفتم کلیسا ولی باز هم آیتم های مغازه ها خوب نمیشد.
چندین نفر هم عقیده داشتن کلیسا تاثیری نداره
فکر میکنم/فکر میکنم/فکر میکنم سعید هم به کلیسا اعتقاد نداره!
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
آرش امروز به من پیشنهاد بیشرمانه داد![]()
سعید به خیلی چیزا اعتقاد نداره
ولی تاثیر داره روی ایتم های مغازه حالا 2 بار دعا میکردی![]()
اگه می خوای توی فورت هم قوی باشی دو راه ست یا str.char که یکی میدی به ابی یکی به زرد و skill هاتو میدی به dodge و stamina و hiden
راه دوم یکی به سبز یکی به قزمز و skill هاتو می دی به aim و ledearship
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
توب روش اول کارهای بهتری برات باز میشه تو حالت دوم خون بیشتری داری
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
اکانت من reza.e دعوتم کنید شهرتون
رضا جان حوصله حساب کردن ندارماگه می خوای توی فورت هم قوی باشی دو راه ست یا str.char که یکی میدی به ابی یکی به زرد و skill هاتو میدی به dodge و stamina و hiden
راه دوم یکی به سبز یکی به قزمز و skill هاتو می دی به aim و ledearship، کار خوب هم باز میشه؟
خصوصا سیلور ماینینگ؛ ارادت زیادی بهش دارم![]()
من دیگه همه اسکیلا رو تو دکس گرفتم!!(ات ها منظورمه!!)
اسکیل ها رم همه تو شوتینگ تا لول 15 که بشم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)