تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1786 از 3745 اولاول ... 786128616861736177617821783178417851786178717881789179017961836188622862786 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,851 به 17,860 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

-----Original Message-----
    From: SalehiNezhad, Mohammad
    Sent: Monday, August 12, 2013 10:54 AM
    To: Riazi, Abbas
    Subject: FW: افت شديد آسياتک

با سلام مجدد
    نتیجه پیگیری شکایت مشترک را به اطلاع می رساند. مشکل ناشی از Shaping می باشد که تا انتهای ماه Shape ارائه خدمات جدید ارائه می شود. برای مشترک ذیل ایمیل ، اصلاح rate limit بصورت اختصاصی انجام می شود.
    با تشکر

From: Ababaei, Pedram
    Sent: Monday, August 12, 2013 9:18 AM
    To: SalehiNezhad, Mohammad
    Subject: RE: افت شديد آسياتک

باسلام و احترام
    این شکایت در تاریخ 16/5/92 ثبت شده و همچنین با مشترک تماس گرقته شده است. با توجه به اینکه سرویس ایشان 256 نامحدود برنزی است که براساس استاندارد 1 به 8 باید بین 4 تا 32 کیلوبایت نرخ دانلود داشته باشد. از آنجاییکه سرویس 256 نامحدود برنزی روی 192 بسته شده است، در نتیجه نرخ دانلود بین 3 تا 24 می باشد که براساس گفته مشترک ( 16 تا 22 ) منطقی به نظر می رسد. با این وجود مساله جهت حل به اکانتینگ ارجاع شده است.

پیروز باشید
    پدرام آبابایی
    مدیر ارتباط با مشتریان

تلفن: 82144550
    ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
     لطفا" برای جلوگیری از قطع درختان، به جز موارد بسیار ضروری، از چاپ این ایمیل بر روی کاغذ خودداری فرمایید

From: SalehiNezhad, Mohammad
    Sent: Monday, August 12, 2013 8:29 AM
    To: Ababaei, Pedram
    Cc: Riazi, Abbas
    Subject: RE: افت شديد آسياتک

سلام
    لطفا موضوع شکایت را بررسی نمایید و نتیجه را برای اینجانب و آقای مهندس ریاضی ( رییس محترم هیئت مدیره ) ارسال نمایید.
    با تشکر

From: Riazi, Abbas
    Sent: Sunday, August 11, 2013 8:18 PM
    To: SalehiNezhad, Mohammad
    Subject: FW: افت
    Last edited by ShadowDragon; 27-03-2014 at 12:37.

2. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان این نتیجه شکایت من ، بعد از اولین دوره کاهش سرعت (خرداد 92) بود... که 256 برنزی رو 192 کردن!
    سری دوم کاهش سرعتا ک شهریور 92 بود 256 برنزی روی 96 بسته شد که دیگه هیچی!

فقط میخواستم بگم ک اطلاع داشته باشید! اینا لیمیت میکنن و هیئت میدیره به شدت بیسواد، نامه بین اداری رو به من داد! البته شاید نیتش خوبه و خودش خبر نداره دارن دزدی میکنن! به هر حال به ما میگن share اما limit !

در مورد قسمت بولد.... شکایت مرداد جواب داده شد و کاربرا یادشون هست از 5 شهریور ، این طرح مسخره اجرا شد! به هر حال من اولین نفری بودم ک به این بدبختی دچار شدم!
    Last edited by ShadowDragon; 27-03-2014 at 12:39.

4. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان این نتیجه شکایت من ، بعد از اولین دوره کاهش سرعت (خرداد 92) بود... که 256 برنزی رو 192 کردن!
    سری دوم کاهش سرعتا ک شهریور 92 بود 256 برنزی روی 96 بسته شد که دیگه هیچی!

فقط میخواستم بگم ک اطلاع داشته باشید! اینا لیمیت میکنن و هیئت میدیره به شدت بیسواد، نامه بین اداری رو به من داد! البته شاید نیتش خوبه و خودش خبر نداره دارن دزدی میکنن! به هر حال به ما میگن share اما limit !

در مورد قسمت بولد.... شکایت مرداد جواب داده شد و کاربرا یادشون هست از 5 شهریور ، این طرح مسخره اجرا شد! به هر حال من اولین نفری بودم ک به این بدبختی دچار شدم!

البته مشكل اينجاست كه سرويس4 مگ نامحدود برنزي يك ساله چون تخفيف 36 درصد داشت من خريدم نميدونستم 5 روز بعد از خريدنم از 1700 مگ حجم روزانه فقط 900 مگ ميتونم سرعت بالا دانلود كنم و سرعتم هم بجاي 512 حدود 370 تا هست البته نميدونم كاربر ديگه اي هم همينطور كم شده يا فقط من اينطورم اصلا آيا كاري هم ميتونم بكنم ؟ يه سيستمي دارن كه به مسئولين بالا دستيش نميتوني دسترسي داشته باشي تا مشكل رو مطرح كني اصلا يه وضعيه داغون چه كنم.

6. این کاربر از mahdirezaiyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دقیقا باید همینجوری باشه.دوبارهم میگم به احتمال زیاد مشکل از مرکز مخابرات است توسط سیستم سرعتی بالاتر از 350 کیلوبایت نمیده!و مشکل بزرگتر هم پشتیبانی خیلی خیلی ضعیف اسیاتک است .اینا به جای اینکه کارشناس بفرستن تا سیستم مرکز مخابرات را چک کنن و علت رابیابن میگن مرکز مخابرات شما پهنای باندش کمه!اصلا دنبال حل مشکلات نیستن و پیگیری نمیکنن مخصوصا پشتیبانی خانومها به طور افتضاحی هیچی حالیشون نیست(مدیرای اسیاتک دارن پول مفت به پشتیبانهای خانوم میده ).الان شرکتای دیگه با کمترین هزینه به کاربراشون سرعت 8 تا 9مگ میده اما کاربرای بیچاره اسیاتک باید هزینه بالایی مثه سرویس 4مگ که ماهی 110 تومن است را بپردازند ولی سرعت2مگ دریافت میکنن.!!!!اینجاست که باعث میشه به این شرکت بگین درپیته که واقعا همینجوریه .بزرگترین معضل آسیاتک پشتیبانی خیلی خیلی ضعیفش است یه مشت آدم بیسواد مخصوصا خانومها را جمع کرده بعنوان پشتیبان!!!!!!!!!!
    پیشنهاد من به شما اینه ماه بعد سرویس 4 مگ محدود با حجم 1 گیگ بگیرید ببینید چه سرعتی بهتون میده اگه دیدید سرعت باز تغییری نکرد به راحتی تغییر سرویس بدید تا ضرر نکنید.
    البته مشكل اينجاست كه سرويس4 مگ نامحدود برنزي يك ساله چون تخفيف 36 درصد داشت من خريدم نميدونستم 5 روز بعد از خريدنم از 1700 مگ حجم روزانه فقط 900 مگ ميتونم سرعت بالا دانلود كنم و سرعتم هم بجاي 512 حدود 370 تا هست البته نميدونم كاربر ديگه اي هم همينطور كم شده يا فقط من اينطورم اصلا آيا كاري هم ميتونم بكنم ؟ يه سيستمي دارن كه به مسئولين بالا دستيش نميتوني دسترسي داشته باشي تا مشكل رو مطرح كني اصلا يه وضعيه داغون چه كنم.

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

اشتباه بزرگی مرتکب شدید.هیچ وقت سرویستون را یکساله تمدید نکنید حتی از بهترین آی اس پی !دیگه چه برسه به اسیاتک که به بدی و کلاهبرداری معروفه!دوستم سرعتش شبانه روزی روی 64 ثابته.دقیقاساعت 12 شب به بعد که سهمیه جدیدش به اصطلاح فعال میشه بعد از900مگ قطع میشه و دوباره باهامون سرعت وصل میشه>با این حساب تنها در روز بیشتر از 900مگه با سرعت 4 مگ دانلود نمیکنید!!!اینم یکی از کلاهبرداریهای این شرکته.دوستانی که خطشون مسی واقعا اشتباه میکنند از این شرکت نت میگرن
    Last edited by dvd2010; 27-03-2014 at 17:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اشتباه بزرگی مرتکب شدید.هیچ وقت سرویستون را یکساله تمدید نکنید حتی از بهترین آی اس پی !دیگه چه برسه به اسیاتک که به بدی و کلاهبرداری معروفه!دوستم سرعتش شبانه روزی روی 64 ثابته.دقیقاساعت 12 شب به بعد که سهمیه جدیدش به اصطلاح فعال میشه بعد از900مگ قطع میشه و دوباره باهامون سرعت وصل میشه>با این حساب تنها در روز بیشتر از 900مگه با سرعت 4 مگ دانلود نمیکنید!!!اینم یکی از کلاهبرداریهای این شرکته.دوستانی که خطشون مسی واقعا اشتباه میکنند از این شرکت نت میگرن

سلام
    تماس گرفتم با شركت بررسي كرد گفتش كم شدن حجمت درسته مشكل داره بايد تا شنبه صبر كنيد تيم فني بررسي كنه و براي سرعت هم با نماينده فروش صحبت كردم گفتش شنبه بياين تا سرعت رو بررسي كنم البته اگه پيگير باشيم حقمون رو مي گيريم حتي ممكنه در حالت ايده آل نامحدود ها رو كه در حقشون ظلم شد به حالت اول برگردونيم فقط بايد با هم متحد شن همه .

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

اینجا یه فرومه! خیالت راحت ههیچ اتفاقی نمیافته! ماهم روزای اول شوق زیادی داشتیم، اما دیدیم هیچ کاری نمیکنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اینجا یه فرومه! خیالت راحت ههیچ اتفاقی نمیافته! ماهم روزای اول شوق زیادی داشتیم، اما دیدیم هیچ کاری نمیکنن
    يه مركز بالاتر از خودشون واسه شكايت پيدا كنيد همه با هم شكايت كنن بايد اين كار رو اصولي انجام داد و از كانال خودش تا نتيجه بده وقتي همه به يه كارمند تو خود آسياتك كه خودش هم قدرتي نداره شكايت ميكنيم همينه و نتيجه نميده بايد به يه مرجع بالا تر از آسياتك همه شكايتت ببرن تا اين قضيه ادامه پيدا نكنه بطور مثال وزير مخابرات شركت سامسونگ رو تهديد كرد كه فروشگاه سامسونگ اپز رو تا بعد از عيد باز كنه و امروز خبرش رسيد كه سامسونگ فروشگاه خودشو براي ايراني ها باز كرده بايد يه گزارش دقيقي از عملكرد اين شركت ارائه بشه تا ما نجنبيم كسي دلش به حالمون نسوخته و فقط از اين شرك به اون شركت رفتن راه حل نيست بايد از حقوقمون دفاع كنيم .

12. این کاربر از mahdirezaiyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سرعت که خیلی خوبه!!! شماها از چی شاکی هستید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سرعت که خیلی خوبه!!! شماها از چی شاکی هستید؟
    تو سرويسهاي محدود خوبه براي اينكه زود زود شارژ تموم كنين و برين شارژ بخرين ولي تو نامحدودها چون به صرفش نيست شخصيت واقعيش رو اونجا نشون ميده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •