آخه 4 شنبه که فکس کردم سرعت دانلود 10 کیلوبایت بود . ضمنا پرداخت ماهی 50 تومن روی قبض تلفن هم برای ما سنگینه چون + هزینه تلفن حدود 80 تومن درماه میشه!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آخه 4 شنبه که فکس کردم سرعت دانلود 10 کیلوبایت بود . ضمنا پرداخت ماهی 50 تومن روی قبض تلفن هم برای ما سنگینه چون + هزینه تلفن حدود 80 تومن درماه میشه!!
512 نامحدود که هزینش 25 تومنه.
هزینش روی قبض تلفن میاد دیگه.قبض تلفنم هردوماه یکباره. ماهی 25 تومن. دوماه 50 تومن . هزینه های خود تلفن هم حداقل 30 تومنه برای ما . پس حداقل میشه 80 . اگه ماهیانه بردارن اشکالی نداره ولی دوماهه برمیدارن.ضمنا من دارم میرم خدمت و دیگه در خونه ما نیازی به نامحدود ندارن![]()
همون 256 نامحدود هست ؟
خیر 1024 هست
adsl نیست .
اندیشه - رشت - مرکز 4 - پورت مخابرات - 512 محدود
.
.
یه چیزی اونور تر از افتضاحه !! هیچ صفحه ای کامل لود نمیشهسرعت دانلود روز و شب = زیر 40 کیلوبایت حتی از بهترین سرور ها
از دوستان کسی اطلاع نداره چه غلطی باز دارن میکنن ؟!
سلام....آقا کسی این سرویس 4 و 6 و 8 مگ شاتل رو داره؟؟؟ سرعت ها چجوریه؟؟؟؟
راستی من 2مگش رو دوباره گرفتم...قبلا حدود یک سال پیش که داشتم نزدکی های آخر ماه Fair use policy شده بودم...الانم همونجوریه هنوز؟؟؟
واسه ما که مخابرات 2020 بوده درست شده - البته قبل از درست شدن همین مشکلات شمارو داشتیم![]()
مگه 4 و 6 و 8 مگ نمایندگی شاتل رشت آورده؟ این که art1 نامحدود رو حداقل تبادل اطلاعات 9گیگ نوشته یعنی چی شما میدونی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)