باید زنگ بزنم بگم بزارن روی مُد ؟
چون الان نگاه کردم گویا این مد فعال هست
با این شرایط یعنی میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید زنگ بزنم بگم بزارن روی مُد ؟
چون الان نگاه کردم گویا این مد فعال هست
با این شرایط یعنی میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله فعال هست زنگ بزن یا با پشتیبانی اینترنتی انلاین بگو که اپلود رو برات بالاتر ببندن
تا دو مگ جا داری
اگه سرعتت هم الان فیکس تو دانلود منیجر دو مگابایت میده میتونی بگی برات 18 مگ هم دانلود رو ببندن
بله کارشناس اومد و هشت مگ رو بدون نویز میگرفت
آپاذتمانی هست و سیم کشی ساختمون احتمال زیاد مشکل داره و اسپلیتر رو تلفن هم وصله
دیشب که شات دادم فکر کنم حدود ده ساعتی مودم روشن بود
اگر گیم هم انجام میدی بگو کانال مود رو بزارن رو fast که پینگت 30-40 میلی پایین تر میاد. خط با کیفیتی هم داره و فک نمیکنم رو down stream تاثیری بزاره
پس اگه از سر خط 8 مگ رو گرفته یعنی مشکل از سیم داخل کاره یه سیم تک زوج بگیر مستقیم بکش تا سر مودم میخوای بهتر نتیجه بگیری اسپلیتر رو بذار سر خط یعنی از همونجا خروجی تلفن و مودم رو جدا کن
Last edited by amirniack; 09-09-2019 at 23:28.
انجام نمیدن از interleve به fast تغییر نمیدن هر هم بگی یارو خودش رو به خریت میزنه.
دوست عزیز بی زحمت یه سوال ، چطوری باید سر خط امتحان کرد؟ این یه مورد رو من تا حالا انجام ندادم لطف میکنید بگید ممنون میشم
شما باید اول یه سر کابل RJ11 یا همون تلفن رو لخت کنید اگه تک زوج بود که هیچی اگه دو زوج بود ما اون زوج وسطی رو میخوایم رشته های کناری رو میتونین کوتاه کنید
بعد باید بدونید سیم تلفن ورودی که معمولا کنار کنتور برقه کدومش مال شماس واسه اینم میتونید سیمی که لخت کردید رو یه سرشو بزنید به تلفن سر دیگرو بپیچید به دوتا رشته سیم مسی بوق که خورد یعنی اتصال داره تلفن بعد تماس بگیرید با شماره موبایلتون تا بفهمید خططون کدومه سیم رو به اون وصل میکنیم
اینجا بهتره اتصال کابل ورودی به خونه رو قطع کنید تا اگه نویزی از طرف سیم کشی خونه هست قطع شه
حالا که پیدا کردید کابل تلفن رو وصل میکنید به مودم و با لپ تاپ یا موبایل وارد پنل مودم شید و کیفیت رو تست کنید
Last edited by amirniack; 10-09-2019 at 01:57.
چقدر دردسر داره پس D: خوب اگر کیفیت فرقی نکرد همون بود ، شرکت باید چیکار کنه؟ پورت رو تغییر بدن؟
سلام
همانطور که دوستان گفتن هر شرکتی نویز متفاوتی میده ولی برای 8 مگ فکر نکنم مشکلی داشته باشه
سلام
طرح های استاندارد مخابرات افزایش سرعت ندارن ولی بعضی طرح ها هستن که افزایش سرعت دارن حجم خوری هم نداره ولی خارجی رو 4 برابر حساب میکنه..
Last edited by mehryar1973; 10-09-2019 at 07:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)