چرا میدونم ولی فرق پینگی که میدن خیلی کمه تو همه حالتا داغونه(البته بعضی وقتا خوب میشه)..واسه همین زیاد ریست نمیکنم
چرا میدونم ولی فرق پینگی که میدن خیلی کمه تو همه حالتا داغونه(البته بعضی وقتا خوب میشه)..واسه همین زیاد ریست نمیکنم
Last edited by amiralon; 16-11-2014 at 19:44.
فرشاد تعرفه های 2 مگ لقمان رو میدونی چنده؟
من زنگ زدم خیلی گرون بودن 2 مگش 10 تومن از 10 مگ مخابرات بیشتر بود
میدونی پینگش چطوره؟
نت و پینگ خوبی میخوای؟ خوزستانو ترک کن بدترین جایی که بری نتش بهتر از خوزستانه![]()
من رفتم دفتر پیش حسینیه ثارالله راست می گی . اکسین بود
میگم سیترا کجاست و سایتی یا چیزی داره
بعد این پینگ و ای پی و.... که چند صحفه دارین در موردش صحبت می کنید
دقیقا باعث ایجاد چه مشکلی شده. من می خوام دو هفته دیگه از پاس ماناد سرویس بگیریم. اگر اینطوریه
نگیرم. میگم دفتر مرکزی که فلکه دوم هست چطوره. اون هم مثل ماناماد و.... هست یا بهتره از نظر کیفیت سرعت و...
اگه واقعا پینگ توپ میخوای تنها شرکتی که پینگ توپ میده شرکت راصد هستش پینگش فوق العادست
من به چشم دیدم پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 رو بعضی وقت ها 90 هم شده ولی بیشتر مواقع بین 100 تا 120 هستش و از همه مهم تر تایم اوتی و پکت لاس هم نداره!
http://www.rased.ir
قیمت سرویساش خیلی بالاست سرعت اسمی میده؟!
من 128 نامحدود رو پرسیدم گفت سرعتش حداقل ترافیک نداره و همه مواقع در ماه سرعتش بین 30 تا 50 متغیره
متاسفانه شماره تلفن موردنظر که در مرکز مخابرات چمران اهواز واقع شده، به دلیل اینکه(خطای نامشخص در سامانه الکای مخابرات) قابلیت برقراری سرویس اینترنت پرسرعت را ندارد.
می توانید سرویس اینترنت پرسرعت را رزرو کرده تا به محض راه اندازی سرویس در مرکز مخابراتی موردنظر با شما تماس گرفته شود. جهت رزرو اینجا را کلیک کنید.
این یعنی چی؟
من رزرو کردم اما این ارورش یعنی چی؟
مشکل خط هست ؟
درست میشه؟
سرکاریه . منم میخواستم ثبت نام کنم از این چرت و پرتا نوشته بود دققیقا همین خطای الکا . تو کلا دلتو به رزرو خوش نکن . باید حضوری بری . اینجا تهرون نیست ....
2مگ با 1گیگ 18900تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)