نه فقط شما دیدی!
می گم حیف که دوئلر نیستم و دارم اسکیل هارو می دم به باز کردن کار ها وگرنه حاله این دشمنارو می گرفتم.ولی عوضش الان خیلی کار باز کردم![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
نه فقط شما دیدی!
می گم حیف که دوئلر نیستم و دارم اسکیل هارو می دم به باز کردن کار ها وگرنه حاله این دشمنارو می گرفتم.ولی عوضش الان خیلی کار باز کردم![]()
بهترین لباس دوئل چه خصوصیاتی داره؟؟
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
بالاخره من چه کنم؟؟؟؟میخوام فورت بتلر شم.اون چیزی که آقا رضا گفتن دوئلره؟؟؟؟نه بیشتر برای دوئل خوبه اون.
فورت اصلا shooting و vigor نیاز نداره.
ضمنا رضا گفت تا لول 15؛ نه اینکه 15 تا اسکیل. یعنی تا لول 15 اسکیل هاتو بده به شوتینگ یا ویگور (که اگه بخوای همه رو بدی میشه 45 تا)
aim, dodge, appearance
اگه سلاح گرم داری shooting
اگه سلاح سرد داری vigor
اگه طرف سلاح گرم داره reflex
اگه طرف سلاح سرد داره toughness
اسکیل های فورت یکم پیچیده هست. ضمن اینکه اگه اسکیل هات رو فقط برای فورت خرج کنی با توجه به اینکه لولت پایینه کارهای زیادی برات باز نمیشه.
اما بهرحال برای فورت این اسکیل ها رو لازم داری:
aim برای شلیک، dodge برای جاخالی، leadership برای هر دو! کلا هم ضربدر 2 حساب میشه. کاراکتر سرباز توی فورت بتل 25% بیشتر لیدرشیپ داره.
برای حمله به یه فورت stamina ضربدر 2
برای دفاع hiding ضربدر 2
Last edited by amin_fixfox; 21-07-2011 at 15:39.
ساده تر میگی؟؟؟آخه من که نمی تونم هی پوینتارو عوض کنم.یه بار ممکنه گرم داشته باشه یه بار سرد!!
با یک نفر که نیست.
اینا فورت بودن دیگه؟؟؟؟اینا رو تا چند بگیرم؟؟؟aim dodge appearance vigor رو میگم هر کدومو تا چند برم؟؟؟
نه اونایی که نقل قول کردی اسکیل های دوئل بودن برای لباس دوئل.
توی فورت سلاح گرم و سرد فرقی ندارن
آها.
خوب برای فورت بتلر شدن چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
اسکیل های فورت یکم پیچیده هست. ضمن اینکه اگه اسکیل هات رو فقط برای فورت خرج کنی با توجه به اینکه لولت پایینه کارهای زیادی برات باز نمیشه.
اما بهرحال برای فورت این اسکیل ها رو لازم داری:
aim برای شلیک، dodge برای جاخالی، leadership برای هر دو! کلا هم ضربدر 2 حساب میشه. کاراکتر سرباز توی فورت بتل 25% بیشتر لیدرشیپ داره.
برای حمله به یه فورت stamina ضربدر 2
برای دفاع hiding ضربدر 2
فکر نمی کنم تا حالا کسی خواسته باشه از اول بازی اسکیل هاش رو بر اساس فورت بچینه.
به نظر من طبق همون چیزی که رضا گفت روی شوتینگ و دکس بزار (و سلاح دوئل گرم استفاده کن). اینجور کارهای خوبی باز میشه و میتونی پول جمع کنی تا بعد که لولت رفت بالا ری اسکیل کنی
ضمنا برای فورت فایتر شدن توی لولهای بالا باید ری اسکیل اساسی کنی! (چون نیاز به گلدن گان داری و گلدن گان هم گرفتنش بدبختی داره!)
چرا سلاح گرم؟؟؟سرد مگه چشه؟![]()
خب چون شوتینگ و دکس هستن که کارهای خوبی باز میکنن. شوتینگ هم اسکیل سلاح های سرد نیست. برای همین بهتره با این اسکیل ها از سلاح های شوتکی استفاده کنی![]()
خوب حالا سلاح گرم از کجام؟!؟!من یه سرد ضایع دارم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)