تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1785 از 2550 اولاول ... 78512851685173517751781178217831784178517861787178817891795183518852285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,841 به 17,850 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه behzad-1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آخ اگه این مخابرات شما به دست من و دوستم میفتاد؟

نت رو دانلود می کردیم رو هارد.

اینم وضعیت دانلود وی آی پی ماکس که مثل گذشته ست،

اگه یه سرویس دیگه هم بذارن که 8 مگ باشه، بد جور حال میده. البته حسابگرتر از این حرفان که چنین سرویسی بدن و دانلود شبانه هم داشته باشه.
    برا منم پایدار نیست گاهی وقتا از 200 بالا نمیره سرعت

2. 2 کاربر از behzad-1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال معرفی لیچر و آپلودسنتر vahidcorleone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

برا منم پایدار نیست گاهی وقتا از 200 بالا نمیره سرعت
    اینو نگی چی بگی!

یه پینگ هم بذارم که اسپم نشه.

آی اس پی : ماکس

مرکز : فهمیده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 3 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hemai's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

\

دیگه کار نمیکنم از اردیبهشت 92 . چون واقعا بدنم داشت داغون میشد تو شیفت شبش .
    افرین خوب کاری کردی هیچی ارزش سلامتیو نداره...

============
    راستی امروز مودمم رو عوض کردم زنگ زدم همارا که مکشو درست کنه.
    یکی برداشت گفت شما اکاننتون تموم شده . گفتم خب شما مکو درست کنید من کانکت شم تمدید کنم . گفت اسمتون چیه ؟ اسممو گفتم .
    گفت نخیر شما اول باید از شماره خونه تماس بگیرید شما از گوشی موبایل تماش گرفتید !!
    گفتم چرا مگه چه فرقی داره شماره موبایل من تو سایت هم ثبت شده
    بهش گفتم اگه بخوای شماره ملی هم میدم که شر کرد با یه لحن بد صحبت میکرد میگفت : مثل اینکه شما متوجه نیستید . این شرکت یه rule هایی داره که نمیشه و چرت پرت
    خلاصه عصابم خراب شد باهاش جر و بحث کردم خودش قطع کرد

در ضمن بگم که من هزار بار با گوشی زنگ زده بودم و تا حالا به چنین مشکلی بر نخورده بودم.

6. 2 کاربر از Hemai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من 512 دارم به ما 38 35 میده یه 1024 30 میده ؟!
    اونی که شما میگی سرعت واقعیتون نیست تو اینترنت دانلود منیجر حساب نیست تست اسپید 35 میده برا من فوقش وضع خوب باشه که نیست 38 شما با این تفسیر کولاک کردید!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اونی که شما میگی سرعت واقعیتون نیست تو اینترنت دانلود منیجر حساب نیست تست اسپید 35 میده برا من فوقش وضع خوب باشه که نیست 38 شما با این تفسیر کولاک کردید!!!
    دوست عزیز کولاکی

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

الان 3 روزه سرعت دانلود شبانم از 200 بالاتر نمیره و شبی نزدیک 4.5 گیگ می تونم دانلود کنم !!! زنگ زدم به اون ÷شتیبان زبون نفهم و بهش میگم حالا که اولترا گرفتم دیگه چه مرگتونه که سرعت از 200 بالاتر نمیره !!! برگشته میگه ما برای سرعت شبانه هیچ تعهدی ندادیم و چون رایگان هستش نصف سرعت 4 مگ یعنی 250 رو میده بهتون !!!!!!! گفتم پس اون یکی زبون نفهم گفته بود که سرعت بالاتر شبانه می خواید برید الترا بگیرید چی شد !!!!!

دیدم داره زیادی زر و زر می کنه تلفن رو قطع کردم ! احتمالا بعد این دوره یه دوره دگه 1 ماه تمدید کنم ( چون می خوره به عید و فرصت جمع آوری و گرفتن سرویس جدید نیست ) بعدش برم مکس نت و سرویس وی ای پی بگیرم

یا یه سرویس 3 ماهه 128 ویژه نامحدود بگیریم

10. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تبریز مقدس

پيش فرض

الان 3 روزه سرعت دانلود شبانم از 200 بالاتر نمیره و شبی نزدیک 4.5 گیگ می تونم دانلود کنم !!! زنگ زدم به اون پشتیبان زبون نفهم و بهش میگم حالا که اولترا گرفتم دیگه چه مرگتونه که سرعت از 200 بالاتر نمیره !!! برگشته میگه ما برای سرعت شبانه هیچ تعهدی ندادیم و چون رایگان هستش نصف سرعت 4 مگ یعنی 250 رو میده بهتون !!!!!!! گفتم پس اون یکی زبون نفهم گفته بود که سرعت بالاتر شبانه می خواید برید الترا بگیرید چی شد !!!!!

دیدم داره زیادی زر و زر می کنه تلفن رو قطع کردم ! احتمالا بعد این دوره یه دوره دگه 1 ماه تمدید کنم ( چون می خوره به عید و فرصت جمع آوری و گرفتن سرویس جدید نیست ) بعدش برم مکس نت و سرویس وی ای پی بگیرم

یا یه سرویس 3 ماهه 128 ویژه نامحدود بگیریم
    من 3 ماه پیش رفتم طرف بلوط ، اونها هم میگفتن که ما نه محدود کردیم و نه میکنیم و به کاربرامون احترام میزاریم .

بعدش محدود کردن و 20 روز بهونشون زیر ساخت کشوری بود و بعد 20 روز هم 10 روز بهونشون زیر ساخت خودشون بود !!

بعدش هم گفتن که ما اصلا تعهدی برای دانلود شبانه نداریم و ...

بعد از چند سال استفاده هم از پورت همارا و هم مخابرات به این نتیجه رسیدم که بهترین سرویس دهنده و پشتیبانی در حال حاضر مخابرات - همارا هست و الان چند روزه که دوباره برگشتم به اولترا .

شما همین مخابرات رو بچسب دو دستی . بلوط اینجوری محاسبه میکرد * سرویست 4.5 هست و تقسیم بر 8 میکنیم سرعت دانلودت میشه 576 و ضریب یک به 8 رو هم اعمال میکنیم و سرعتت باید مینیمم بشه حدود 70 و ما همین سرعت رو تعهد داریم و بیشتر شد که چه بهتر ولی اگه نشد مسولیتی نداریم . چون رایگان هست . *

12. 3 کاربر از v-abbasi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من 3 ماه پیش رفتم طرف بلوط ، اونها هم میگفتن که ما نه محدود کردیم و نه میکنیم و به کاربرامون احترام میزاریم .

بعدش محدود کردن و 20 روز بهونشون زیر ساخت کشوری بود و بعد 20 روز هم 10 روز بهونشون زیر ساخت خودشون بود !!

بعدش هم گفتن که ما اصلا تعهدی برای دانلود شبانه نداریم و ...

بعد از چند سال استفاده هم از پورت همارا و هم مخابرات به این نتیجه رسیدم که بهترین سرویس دهنده و پشتیبانی در حال حاضر مخابرات - همارا هست و الان چند روزه که دوباره برگشتم به اولترا .

شما همین مخابرات رو بچسب دو دستی . بلوط اینجوری محاسبه میکرد * سرویست 4.5 هست و تقسیم بر 8 میکنیم سرعت دانلودت میشه 576 و ضریب یک به 8 رو هم اعمال میکنیم و سرعتت باید مینیمم بشه حدود 70 و ما همین سرعت رو تعهد داریم و بیشتر شد که چه بهتر ولی اگه نشد مسولیتی نداریم . چون رایگان هست . *
    دانلود شبانه شما هم سرعتش اومده ÷ایین ؟

سرویس شما روی 8 مگ هستش یا 4 مگ ؟

14. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تبریز مقدس

پيش فرض

دانلود شبانه شما هم سرعتش اومده پایین ؟

سرویس شما روی 8 مگ هستش یا 4 مگ ؟
    برای من شب اول 440 میداد و شب دوم حدود 70 و شب سوم هم حدود 130 ، ولی امشب درست شد .

خطم روی 8 مگ بسته شده .

16. این کاربر از v-abbasi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kv7_shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

برای من شب اول 440 میداد و شب دوم حدود 70 و شب سوم هم حدود 130 ، ولی امشب درست شد .

خطم روی 8 مگ بسته شده .
    اولتراست؟
    شبا چن میده؟
    با 4.2.2.4 پینگت چنده؟

18. این کاربر از kv7_shadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •