من 1مگ نوروزی دارم روزها خوبه اما شبها یک بار روی 10یکبار 20 بعضی شبها 50 استثنا هم گاهی 100 اما نزدیک 5تا 7 صبح بهتر میشه 7ونیم تا 8 هم 200 تا 250
من 1مگ نوروزی دارم روزها خوبه اما شبها یک بار روی 10یکبار 20 بعضی شبها 50 استثنا هم گاهی 100 اما نزدیک 5تا 7 صبح بهتر میشه 7ونیم تا 8 هم 200 تا 250
هنوزم این sms های توهین آمیز ادامه داره یا نه؟
دوستان اگر کسی هست بتونه توی این دوتا مورد کمک کنه یا اطلاعی داشته باشه؟
۱. من wifi رو بین ۳ نفر شیر کردم میشه مدیریتش کرد؟ یا حداقل میشه از وضعیت مصرف یوزرها آگاهی داشت؟ فقط توی تنظیمات مودم ip ها رو دیدم.
۲. من دیشب مودم رو خاموش/روشن کردم تا قسمت آمار اترنتش صفر بشه تا اونجائی که میدونم این قسمت میزان دانلود و آپلود مودم رو با کلاینتها نشون میده. اما عددی که نشون میده خیلی کمتر از دانلود دیشب هست (مثلا من ۴ گیگ دانلود داشتم ولی ۸۰۰ مگ دانلود نشون میده) یعنی میتونه مربوط به ساعت غیررایگان باشه؟؟ اگر اینطور باشه یه کم عجیبه ۸۰۰ مگ چون درست نیم ساعت قبل از ۲ ریست کردم و ساعت ۹ هم چک کردم ۸۰۰ مگ دانلود یه کم بعیده!
واسه من که نیومده ...
واسه من 2 شبه قابل تحمل شده ...
دیشب 1.5 گیگ گرفت .
قبلش 10 بود سرعتش ؛
البته قبل از اینکه پایین بیاد شبی 3.5 گیگ میگرفنم .
با خود مودم نمیشه چک کرد باید از نرم افزار های مخصوص استفاده کرد البته بعضی از روترها این قابلیت رو دارند
تو قسمت تنظیمات wimax تمام پهنای باند مصرفی رو نشون میده که از مودم گذشته فرقی نمیکنه شبانه باشه یا روزانه احتمالا دیشب برای شما یبار خودش دیسکنکت شده دوباره وصل شده (ای پی عوض شده) یا اینکه از پروک.سی استفاده کردی در این صورت هم تا وقتی اونو
خاموش نکردی اطلاعات رفرش نمیشه
دوستان سرعت کسی مشکلی نداره ؟
واس من سرعت پیچ باز کردن دو روزه شده در حد دیال آپ :|
این نرم افزار رو سرچ کنید لینک دانلود و توضیحاتش هست نرم افزار کاربردی برای وایمکس هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من عادیه .
من دیشب یه دو ساعتی دانلود کردم. عالی نبود، ولی بدم نبود. با دو لینک همزمان دانلود میکردم. سرعت روی هم رفته بالای 100 بود و هر چه به 4 نزدیک تر میشدم به 200 نزدیک تر میشد. البته این لینکا خارج کشور بودن. لینک های داخلی مثل همیشه نهایت سرعت رو داشتن.
یه مدتیه پینگ من یه مقدار زیاد شده و مثل سابق نیست. قبلاً پینگ ایرانم حدود 70 بود، الان به 90 رسیده. پینگ انگلیس هم زیر 300 و اکثراً زیر 250 بود، الان زیر 300 نمیاد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)