من پارس آنلاین دارم ولی امشب دوستم که نمایندگیشو داره می گفت قرار از 10 شب تا فردا صبح واسه شرکت پارس آنلاین تو کل ایران قطع بشه. فعلا که هنوز کانکت میشم!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من پارس آنلاین دارم ولی امشب دوستم که نمایندگیشو داره می گفت قرار از 10 شب تا فردا صبح واسه شرکت پارس آنلاین تو کل ایران قطع بشه. فعلا که هنوز کانکت میشم!
دوست عزیز یه زحمت میکشی این دستور رو به من هم یاد بدی من هنوز بلد نیستم چطوری باید ping رو اندازه گیری کنم .
من که رفتم 3 ماهم رو دباره تمدید کردم
توی run بزن cmd
بعد ping 4.2.2.4
یا هر سایتی مثله google.com
حالا مینویسه Reply...
اون عدد جلوی تایم میشه ping
دوستانی که برای اتصال مودم از LANاستفاده میکنن DNS رو روی چند گذاشتن....؟؟؟
من روی
85.15.1.10
و
85.15.1.12 گذاشتم خوبه ؟؟؟؟
من که روی حالت تنظیمه اتوماتیک گذاشتم.
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
به من زنگ زدن گفتن شما ترافیک رایگان بردید.فردا به حجمتون اضافه می شه.![]()
مگه قرعه کشیه؟!
نگفتن برای چی؟
خیلی با حالن اینا , میری توی صفحه اول سایتشون زده اسامی 400 برنده ... میری برای دانلود اسامی نوشته نزدیک به 400 نفر وقتی فایل رو دانلود میکنی کلاً 300 نفر هستن!!!!!!!!
شما ميتوانيد براي دريافت اسامي نزديك به 400 نفر برنده خوششانس جشنواره زمستاني شاتل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كليك فرماييد. ضمن تبريك به اين برندگان، از برندگان جوايز غيرنقدي درخواست ميشود با داشتن كارت شناسايي معتبر از تاريخ 15 اسفند ماه دريافت جوايز خود اقدام كنند.
اون 100 نفر چون اعتراض نکردند و حتی تیلیغ هم کردند ماشین بردند باید بروند تحویل بگیریدن اون لیست 300 نفر هم چون فقط اعتراض نکردند 5 گیگ ترافیک بردند.
این هم برای تنوع روحیه.
آقا چرا هرکی میاد می گه خوبه شما می گی کارمند شاتلی ؟؟؟!!! نکنه شما کارمند یه شرکت دیگه ای پول می گیری به ضرر شاتل صحبت کنی من خودم با 3 تا از دوستام راضی هستیم چند روز پیش پیششون بودم گفتن مشکل شبانه را اینورا حل کردن البته من که مشکل خاصی نداشتم فقط اینکه یکمی سرعتوشون کمه بیشترش کنند این پهنا باند را الآن این دومتر میگه 470 Kbps خوب کمه
هم اکنون 42 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 42 مهمان)