تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1784 از 2376 اولاول ... 78412841684173417741780178117821783178417851786178717881794183418842284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,831 به 17,840 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ديدار ليگ برتر با كاور تمرين!

ايران ورزشى- ديدارهاى هفته بيست و پنجم ليگ برتر با حاشيه هاى جالب توجهى روبه رو بود. مهمترين حاشيه هفته به تأخير در شروع بازى پاس مقابل ذوب آهن برمى گردد. بر اثر اشتباه مسؤولان پاس بازيكنان اين تيم بازى را با پوشيدن كاور آغاز كردند چرا كه در شروع بازى هر دو تيم با لباس سفيد در زمين حاضر شدند كه بنا به اعلام داور پاسى ها موظف شدند لباس سبز رنگ بپوشند كه به دليل نبود پيراهن دوم به همراه تيم بازيكنان پاس با كاور سبز در اين ديدار حضور يافتند. در ضمن پيش از شروع بازى بين پورحيدرى و شجاعى بر سر همين مسأله درگيرى لفظى كوچكى به وجود آمد. در بازى تيم هاى سايپا و ملوان رضا حاج اسبويى به دليل برخورد با ميرقربانى به شدت مصدوم شد تا در اواسط بازى به بيمارستان منتقل شود. گفته مى شود بينى حاج اسبويى شكسته و به جاى او رحيم زاده به عنوان دروازه بان ذخيره وظيفه حراست از سنگر ملوانى ها را برعهده داشت. همچنين در پايان ديدار تيم هاى صبا و پيام فيروز كريمى در اعتراض به شرايط مسابقه حاضر به انجام مصاحبه نشد و به جاى او رضا مهاجرى در كنفرانس مطبوعاتى حضور پيدا كرد. ظاهراً در طول مسابقه تعدادى از تماشاگران حاضر در ورزشگاه عليه كريمى شعارهاى طنزگونه اى سر داده اند كه اين موضوع ناراحتى كريمى و غيبت او در كنفرانس مطبوعاتى را به همراه داشته است. عدم پخش بازى تيم هاى مس كرمان و برق شيراز از شبكه تلويزيونى كرمان باعث ناراحتى مردم اين شهر شد. مردم كرمان كه به دليل سردى هوا و پخش مسابقه استقلال و پرسپوليس برابر حريفان شان به ورزشگاه باهنر نرفته بودند نتوانستند بازى مس را از شبكه استانى تماشا كنند. شنيده مى شود اين ديدار به دليل مشكلات فنى پخش نشده است

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برهانی : امسال همه بازیكنان دوست داشتند من گلزنی كنم

16 بهمن 1387 21:55
    مهاجم تیم فوتبال استقلال با اشاره به گل نزدن خود در فصل قبل گفت : از ابتدای فصل همه بازیكنان تیم دوست داشتند من گل بزنم و در این راه به من خیلی كمك كردند.
    به گزارش خبرنگار شبكه خبر ، آرش برهانی كه با گلزنی در دیدار امروز برابر راه آهن تعداد گل هایش را به 18 رساند ضمن بیان این مطلب افزود : پارسال مشكلات روحی و روانی اجازه نمی داد در گلزنی موفق باشم ولی امسال این روند را تغییر دادم

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اول پیروزی در دربی، بعد گل های زیاد

امیر قلعه ‌نویی در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال كه فكر نمی‌كند پیروزی با گل‌های زیاد باعث می‌شود انتظار هواداران استقلال برای پیروزی پرگل در دربی زیاد شود؛ اظهار داشت: خوشحالم كه هوادارن استقلال این توقع را از ما دارند كه در دربی گل‌های زیاد بزنیم اما افكارمن كسب 3 امتیاز است. اگر شرایط پیش آمد گل‌های زیاد هم می‌زنیم. همه دنیا فوتبال هجومی را دوست دارند و افكار من هم همین طور است.

وی درباره جریان بازی مقابل راه‌آهن عنوان كرد: خوشحالم كه هم بازی زیبا انجام دادیم و هم گل‌های زیادی به ثمر رساندیم. بازی قبل از دربی شرایط خاص خود را دارد.

قلعه‌نویی ادامه داد: بازی با راه‌آهن یكی از پازل‌های قهرمانی استقلال بود. می‌دانستم راه‌آهن یك مربی فوق‌حرفه‌ای دارد ولی ما روی نقطه ضعف آنها كار كرده بودیم.

سرمربی آبی‌پوشان تصریح كرد: در دقایقی از بازی از شاگردانم راضی نبودم به خصوص در 10 دقیقه ابتدایی نیمه اول اما بعد بازی را در دست گرفتیم و بردیم.

قلعه‌نویی درباره سوال خبرنگاران مبنی بر استفاده از داور ایرانی و نگرانی از بابت این تصمیم گفت: ما هر تصمیمی را كه فدراسیون بگیرد قبول می‌كنیم. فكر می‌كنم داوری به شرایطی رسیده كه داور ایرانی این مسابقه را سوت بزند. بنده قول می‌دهم نهایت همكاری را در این مسابقه داشته باشم. مثلا اگر در بازی‌های قبلی سر بازیكنی فریاد می‌زدیم در این بازی خود را كنترل كنیم تا حاشیه به وجود نیاید.

وی درباره اینكه گفته می‌شود سعید مظفری‌زاده شانس اول قضاوت در این مسابقه است؛ عنوان كرد: ایشان از نظر من جزء كسانی است كه می‌تواند این مسابقه را سوت بزند. البته این موضع شخصی بنده است و شاید موضع باشگاه با من فرق داشته باشد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اینو بددرست نکردند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اینوهم یکی ازبچه های کلوب استقلال نوشته چون باش موافقم میذارم اینجا

دیروز مثل همیشه تیم عالی بازی کرد و راه آهن رو محو تاکتیک تیم خودمون کرد و بازکنهای حریف رو حل کرد توی بازی فوق العاده خودش!
    آرش با اینکه 2تا گل زد اما زیاد جالب نبود. اما سیاوش دیروز واقعاً فوق العاده بود، مخصوصاً اون پاسی که به آرش داد و پنالتی شد خیـــلی خیـــلی حرفه ای بود. سیاوش داره نشون میده که به مرض پختگی داره میرسه

خسرو هم که دیگه عادت کردیم خوب که نه، عالی باشه توی هر بازی! دیروز باز هم عالی بازی کرد...
    جانواریو توی بازیسازی خیلی خوب بود اما عصبی کار کرد یه اعتراض بی مورد کرد و کارت زرد بی موردی هم گرفت اما خوب توی کار تیمی خوب بود دیروز.
    مجتبی هم بر عکس اون چیزی که انتظار میرفت خیلی زود آماده شد و تونست توی بازیها خودش رو نشون بده.
    اینجا باید از تیم بیرون زمین تشکر کرد، از پزشک تیم آقای دکتر نوروزی و بدنساز تیم آقای خداداد که خیلی توی موفقیت های تیم موثر هستن
    حسین کاظمی علاوه بر گلی که زد توی خیلی صحنه ها خوب بازی حریف رو خراب کرد و کلاً خوب بود.
    کوشکی هم کم کم داره جا کیفته توی تیم انگار، خیلی خوب کار میکنه اما من همچنان روی نظر خودم هستم که قربانی، منتظری، شکوری بهترین ترکیب واسه دفاع استقلال هستش
    اما طالب لو؛ فشار زیادی نبود روز دروازش اما توی همون صحنه هایی که فشار هم بود خوب کار کرد(مخصوصاً اون تک به تک مجتبی زارع که مثل یه دفاع آخر دوید و توپ رو به اوت زد)؛ اما خوب یه اشتباه عجیب و غریب هم داشت که خیلی هم سنگین بود اشتباهش که البته فکر میکنم هر 100سال یه بار این اشتباه از طالب لو سر بزنه، چون کلاً اهل بازی نمایشی نیست...
    تعویضها هم خوب بود، هم برای حفظ توپ و حفظ گل، هم برای حفظ بازیکنها واسه دربی.
    با این شرایط تیم واقعاً باید قهرمان شه، یه تیم رویایی که تا سالها زبانزد خاص و عام میمونه...

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان
    برادران
    خواهران

قهرمان شدن سخت نيست!
    قهرمان موندن سخته!

غرور آفت بزرگ و ريشه همه ناكامي هاست.
    درسته تيم در بهترين فرم خودش حتي بهتر از اون فصلي كه قهرمان شد قرار داره اما اين دليل نميشه كه ما كار رو تموم شده بدونيم!

يادتون باشه ما با حوصله و خون دل خوردن اين تيم رو بدست آوورديم!
    فصل قبل مگه از يادتون رفته؟

بهتره اينجور بحثها كه 6 تا مي زنيم و 7 تا ميزنيم و... رو بزاريم كنار!
    استقلال ديگه توي جاده قهرماني افتاده خودمون با دست هاي خودمون منحرفش نكنيم!
    موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

غلامرضا رضائی دعوت نشده.
    غلامرضا رضائی دواخطاره است ومقابل کره جنوبی نمیتونه بازی کنه .البته امیدوارم سال بعد برای تیم بگیریمش

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بچه ها الان تیم الاتحاد عربستانو دیدم یه بازیکن برزیلی به تیمشون اضافه شده .کسی خبری چیزی ازشون داره؟

البته سه بازیکن عربستانی دیگه هم هستند بدون شماره آخرلیست اضافه شدند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آره درست دیدم بازیکنشون جدیده وتوتیم پونته پرادای برزیل بوده وتو39 تابازی 14 تاگل هم براشون زده اسمش هم رناتوست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

منیعی: نیکبخت آدرس بدهد، خودمان «می رویم»!

میثم منیعی پیستون چپ استقلال به دنبال حضوری ثابت در ترکیب تیمش است. مصدومیت هاشم بیک زاده بهانه ای شد تا میثم منیعی دوباره به دنبال جایگاه سابقش در استقلال باشد. او می خواهد توانایی هایش را ثابت کند.
    • شرایط تو چطور است؟
    - خدا را شکر در بهترین شرایط به سر می برم. به هر حال بعد از پیروزی خوب و دلچسبی که استقلال در اهواز کسب کرد انگیزه من هم دوبرابر شده تا من هم به عنوان بازیکن استقلال به دنبال اثبات توانایی هایم باشم.
    • اینکه می گویند منیعی بعد از نیمکت نشینی هایش خیلی زود ناامید می شود و انگیزه خود را از دست می دهد درست است؟
    - نه من با انگیزه زنده هستم. اگر انگیزه نداشتم هیچ وقت در استقلال فیکس نمی شدم. بارها توانسته ام خود را در تیم نشان بدهم. بازیکن بی تجربه ای نیستم که به راحتی خودم را از ترکیب دور کنم.
    • می توانی دوباره فیکس استقلال شوی؟
    - هدفم بزرگ تر از اینهاست. من یک بار در استقلال فیکس شدم و تا نزدیکی تیم ملی هم رفتم. الان هم فقط به دنبال گرفتن حقم هستم، اینکه خودم را نشان بدهم.
    • مصدومیت بیک زاده چقدر می تواند در برگشت تو به جایگاه ثابت در استقلال تاثیرگذار باشد؟
    -زمانی که مصدوم شدم بیک زاده بازی کرد و حالا نوبت من است که فیکس استقلال شوم، البته از مصدومیت هاشم خیلی ناراحت شدم. او رفیق من است اما باید بپذیریم که مصدومیت برای هر فوتبالیستی پیش می آید. در استقلال با این همه مهره آماده خیلی سخت است که پس از مصدومیت بتوانی خودت را دوباره فیکس کنی.
    • دلیل اصلی نرفتنت به اهواز چه بود؟
    - به دلیل دعوایی که فصل گذشته در اهواز کرده بودم همراه تیم به این شهر نرفتم. اگر به اهواز می رفتم ممکن بود برایم مشکل ایجاد شود. امیرخان خیلی اصرار داشتند که همراه تیم بروم اما خودم برای دوری از حاشیه به اهواز نرفتم.
    • این پرونده بالاخره کی تمام می شود؟
    - آن آقا به دنبال مسائل دیگری است. اوایل می گفت خبرنگار هستم بعد مشخص شد که آقا کارمند لوله آب است. به هر حال من درصدد هستم تا در اسرع وقت به اهواز بروم و با حضور در دادسرای این شهر، غائله را تمام کنم.
    • دربی نزدیک است. استقلال می تواند پرسپولیس را شکست دهد؟
    - قضیه دربی با همه بازی ها فرق می کند. اگر پرسپولیس در ۱۰ بازی قبلش هم بازنده باشد، نمی توانیم بگوییم در دربی می بازد. اصولاً در این بازی هر ۲ تیم پایاپای هم حرکت می کنند، بنابراین از پیش نمی توان گفت که کدام تیم برنده است.
    • اما نیکبخت گفته بود به راحتی استقلال را می بریم .
    - نیکبخت آدرس بدهد، ما خودمان می رویم.
    • اصلاً نظرت در مورد حضور نیکبخت در بازی دربی چیست؟ از اینکه او دربی را از دست نداد چه احساسی داری؟
    - خیلی خوب شد. خوشحالم از اینکه هر ۲ تیم با تمام قوا به مصاف هم می آیند. با حضور نیکبخت در دربی پرسپولیسی ها دیگر بهانه ای برای شکست ندارند. تمام برنامه های ما روی نیکبخت است تا با حضور این بازیکن در زمین قرمزها را شکست دهیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •