تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1783 از 4105 اولاول ... 783128316831733177317791780178117821783178417851786178717931833188322832783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,821 به 17,830 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت 1897-31's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من خودم الان دارم تو این ارگان خدمت میکنم
    یه توصیه برادرانه : به هیچ عنوان سمت این ارگان نیا که بدجور پشیمون میشی ، در مورد پذیرش هم بالای چیتگر اونجا فرماندهی ستاد کل نیرو هواییه (هوافضا) ، همه اکثرا از اونجا پذیرش میشن اما موقع تقسیم یه چیزایی میبینی که شاید فکرشم نکنی ، مخصوصا اگه موقع تقسیم نامه ات پدافند بخوره. خیلی راحت بهت بگم اگه میتونی برو نیرو زمینی پذیرش بگیر چون نیرو هوایی حساب و کتاب درست و درمون نداره!
    در مورد آموزشی هم دوست عزیزم امین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه توضیحاتی داده ، البته بستگی به دوره هم داره که تا چقدر سرباز رو مورد عنایت قرار بدن
    من خودم به شخصه الان آرزو میکردم با این مدرک ارتش باشم چون اونجا حداقل یه احترامی به واسطه اون درجه ات بهت میذارن
    امیدوارم یه جای خوب بیوفتی و اصلا متوجه نشی کِی این خدمت وامونده تموم میشه
    موفق و پیروز باشی
    آقا ممنون که وقت میزاری جواب میدی

اگه از جای دیگه نتونم پذیرش بگیرم چی بازم نیرو هوایی نرم؟

این رفیق ما میگه تو همون فرماندهی ستاد کل نیرو هوایی میتونم بفرستمت قسمت نیرو انسانی ، میگه جای خوبیه!

یکی از دوستان هم میگه شاید بتونم نیروی زمینی (پادگانش جاده مخصوص ، سه راه ارجه) واست پذیرش بگیرم.

واقعا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم
    Last edited by 1897-31; 20-09-2013 at 15:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من خودم الان دارم تو این ارگان خدمت میکنم
    یه توصیه برادرانه : به هیچ عنوان سمت این ارگان نیا که بدجور پشیمون میشی ، در مورد پذیرش هم بالای چیتگر اونجا فرماندهی ستاد کل نیرو هواییه (هوافضا) ، همه اکثرا از اونجا پذیرش میشن اما موقع تقسیم یه چیزایی میبینی که شاید فکرشم نکنی ، مخصوصا اگه موقع تقسیم نامه ات پدافند بخوره. خیلی راحت بهت بگم اگه میتونی برو نیرو زمینی پذیرش بگیر چون نیرو هوایی حساب و کتاب درست و درمون نداره!
    در مورد آموزشی هم دوست عزیزم امین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه توضیحاتی داده ، البته بستگی به دوره هم داره که تا چقدر سرباز رو مورد عنایت قرار بدن
    من خودم به شخصه الان آرزو میکردم با این مدرک ارتش باشم چون اونجا حداقل یه احترامی به واسطه اون درجه ات بهت میذارن
    امیدوارم یه جای خوب بیوفتی و اصلا متوجه نشی کِی این خدمت وامونده تموم میشه
    موفق و پیروز باشی
    سلام
    وقتی آشنا داشته باشه جای بسیار خوبی هم هست
    مطمئن باش بهتر از شانسی هست که احتمال داره بره سر 4 راه یا اینکه ...
    یکی از دوستان من اعزامش 1 تیر بود افتاده بود 06 نزاجا برگه تکمیلی بسیج داشت رفت عوض کرد کدش رو با پارتی بازی افتاد حوزه بسیج خیلی هم شنگول بود از این حرکتی که زده بود
    الان هر روز داره با مدرک لیسانس توالت تمیز میکنه و زمین تی میکشه هر 3 روز یکبار هم پست میده تازه راننده هم هست هر وقت هم منو میبینه سخت پشیمونه از ارتش رفت سپاه

نتیجه گیری اخلاقی : قدر داشته هاتون رو بدونید
    نتیجه گیری فلسفی : غازه همسایه گاهی وقتا واقعا مرغ میشه !
    نتیجه گیری حرفه ای : با دست خودتون داستان درست نکنید !!
    حوزه بسیج مزخرف ترین جای ممکن هست حتی از جزیره ها مگر یه شرط ! اونم راننده حوزه بسیج خواهران !
    پ.ن : دوستم سرباز حوزه بوده ، منزلشون 1 کوچه دورتر بود ، 1 ماه بود ندیده بود اعضای خانوادشو !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یک نکته هم بابت مدت زمان خدمت بگم ، به هیچ عنوان حتی 1 درصد خدمت بیشتر از 21 ماه نخواهد شد ! حتی 1 روز اضافه
    چون همین الان به شدت با کمبود سرباز مواجه هستند ! سرباز خیلی کم اوردن ، یکی هم دلیلش 21 ماه شدن و نرفتن خدمت خیلی از جوان ها هست
    حتی فکر هایی هم هست یه سری معافیت ها رو برگردونن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    وقتی آشنا داشته باشه جای بسیار خوبی هم هست
    مطمئن باش بهتر از شانسی هست که احتمال داره بره سر 4 راه یا اینکه ...
    سلام
    دوست عزیز تا اونجا که یادم میاد من حرف از تقسیم شانسی نزدم! فقط با شرایطی که دارم تو اکثر جاهای نیرو هوایی میبینم گفتم ترجیح میدادم با مدرک لیسانس تو ارتش خدمت کنم!
    در ضمن تمام دانشگاهی ها تو سپاه باید با معرف (پارتی-آشنا) وارد بشن امـــــــــــا آشنا داریم تا آشنا!
    بله تو تمام همدوره ای های آموزشیم از بین 70 نفر فقط 4 نفر جای خوب افتادن و به معنای واقعی دارن اداری میرن و اداری میان و یه کـــــــــــم احترامشون حفظ میشه!

5. این کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا ممنون که وقت میزاری جواب میدی

اگه از جای دیگه نتونم پذیرش بگیرم چی بازم نیرو هوایی نرم؟

این رفیق ما میگه تو همون فرماندهی ستاد کل نیرو هوایی میتونم بفرستمت قسمت نیرو انسانی ، میگه جای خوبیه!

یکی از دوستان هم میگه شاید بتونم نیروی زمینی (پادگانش جاده مخصوص ، سه راه ارجه) واست پذیرش بگیرم.

واقعا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم
    خواهش میکنم
    اگه از جای دیگه نتونستی پذیرش بگیری مسئله ای نیست بیا نیرو هوایی، باز بهتر از اینه بری کلانتری یا سر چهارراه قدم بزنی
    من و خیلی از رفیقام چندین ماهه داریم 24-24 شیفت میزنیم ، اینا رو بهت گفتم که یه وقت اگه شیفتی شدی و اداری نرفتی جا نخوری ، قصدم هم به هیچ عنوان خالی کردن دل کسی نیست چون قبلا هم گفتم تو همین نیرو هوایی خیلی ها اداری میرن و هیچ مشکلی هم براشون پیش نمیاد (اینشالا که شما هم جزء همین گروه بشی)
    من خودم پادگان سه راه ارجم (پدافند 63) ، پادگان کناریمون هم مهندسی هوافضا هستش، اونجا پادگان نیرو زمینی نداریم! البته پادگان ما تا همین 5-6 سال پیش برای نیرو زمینی بوده (ترابری سنگین و لجستیکی) شاید منظورش اینجا بوده!
    نگران نباش اینشالا یه جای خوب میوفتی و راحت خدمت میکنی

7. این کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه فارغ التحصیل شدم از دوره کارشناسی و دارم واسه ارشد میخونم . میشه یکی بگه واسه گرفتن معافیت پزشکی چه کار باید بکنم ؟ از یه دکتری پرسیدم گفت باید دفترچه رو که گرفتی بعد بری واسه ازمایش تا معلوم بشه اون بیماری رو داری یا نه . با این حساب چون تا تیر سال بعد وقت دارم واسه دفترچه همون موقع باید اقدام کنم ؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه فارغ التحصیل شدم از دوره کارشناسی و دارم واسه ارشد میخونم . میشه یکی بگه واسه گرفتن معافیت پزشکی چه کار باید بکنم ؟ از یه دکتری پرسیدم گفت باید دفترچه رو که گرفتی بعد بری واسه ازمایش تا معلوم بشه اون بیماری رو داری یا نه . با این حساب چون تا تیر سال بعد وقت دارم واسه دفترچه همون موقع باید اقدام کنم ؟
    بله شما باید دفترچه رو پست کنید بعد درخواست کمیسیون پزشکی بدید و با توجه به فرجه ۱ ساله از زمان فارغ التحصیلی در تیر سال بعد اقرام کنید.

10. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یک نکته هم بابت مدت زمان خدمت بگم ، به هیچ عنوان حتی 1 درصد خدمت بیشتر از 21 ماه نخواهد شد ! حتی 1 روز اضافه
    چون همین الان به شدت با کمبود سرباز مواجه هستند ! سرباز خیلی کم اوردن ، یکی هم دلیلش 21 ماه شدن و نرفتن خدمت خیلی از جوان ها هست
    حتی فکر هایی هم هست یه سری معافیت ها رو برگردونن
    نمی دونم شما در کدام سازمان یا ارگان خدمت می کنید اما من در این ۱۴ ماه که از خدمتم در نیرو زمینی ارتش گذشته نه تنها سرباز( افسر-گروهبان و سرباز صفر) کم نشده بلکه زیاد هم شده همین ماه پیش کلی افسر و گروهبان وارد پادگان شده. به حدی که کار های معمولی که گروهبان ها انجام میدادن دادن افسر ها .هیچ تصمیمی هم مبنی بر برگشتن کسری وجود ندارد و این ها فقط شایعه ی است که بیشتر جنگ روانی دارد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed m2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

باسلام
    من دیپلم ریاضی دارم
    میخوام فردا دفترچه پست کنم
    توی شهر خودم آشنا دارم و قول 100%بهم داده که سپاه توی شهر خودمم و تیم اداری
    ولی معلوم نیست آموزشی کجا و به چه صورت هستش
    میخواستم مطلع بشم از وضعیتم توی آموزشی با توجه به مدرکم و سپاه بودن
    اونایی که تجربه دارن یا میدونن بگن
    چاکریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام
    آیا درسته که میگن 70% سربازهای نزاجا بعد از تقسیمات میوفتن تهران.(حتی شهرستانیها) یعنی تهران انقدر سرباز ارتش نیاز داره؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •