سلام
3 و 4 روزی هست سرعت بدجوری افت کرده. برای همه اینطوریه یا فقط برای من اینطوری شده؟باز کابل کجاشون پاره شده؟!
سلام
3 و 4 روزی هست سرعت بدجوری افت کرده. برای همه اینطوریه یا فقط برای من اینطوری شده؟باز کابل کجاشون پاره شده؟!
دوستان هیچکس در مورد این اینترنت مجانی چیزی نمیدونه؟
12.30 تا 1 با یکجوری مجانی بود با سرعت بالا ولی انقدر گفته شد که به گوش پارس آنلاین رسید و دیگه مجانی نیست.
من از نمایندگی شهرمون اینجور شنیدم که کسانی که اولین بارشونه که میخوان پارس آنلاین بگیرن بهشون یک ماه سرویس رایگان میدن تا به قول خودشون تفاوتها رو احساس کنن.
این موضوع هنوز در حد شایعس و تو سایتشون تایید نشده (یا من ندیدم که تایید بشه) اما با این حال اگه چنین چیزی وجود داشته باشه فقط مخصوص مشترکین جدیدشونه و بعید میدونم بیشتر از یک گیگ برای یک ماه بهشون بدن.
ولی من توی سایتشون خپر رو دیدم. اینم آدرسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من مصرقم بالاست دیگه برام صرف نمی کنم با حجم محدود بخرم .
می خوام 512 نامحدود بگیرم اما خود اپراتورش می گه نگیر !!!
من الان سرویس 128 kbps چهار گیگ رو استفاده می کنم که این ماه 7 گیگ مصرف داشتم و مصرفم در ماه بعد مطمئناً بیشتر از اینهاست .
شما چی پیشنهاد می کنید ؟
512 نامحدود رو بگیرم ؟؟ این رو هم در نظر بگیرید که می خوام سرویس رو بین 2 تا سیستم شیر کنم . نصف نصف !
از همه چیز مهمتر هم برام سرعت وبگردی هست و دانلود سنگین ندارم ! (این 7 گیگ این ماه هم صرفاً فقط وبگردی بوده ! )
چه قدر سرعت داغون شده :|||
دیگه شبانه به زور به 1 گیگ برسه![]()
باز هم دزد ترافیک ، پارس آفلاین ، دزد آنلاین![]()
همونطور که معلومه فقط برای کاربرای جدیدشونه.
متاسفانه پارس آنلاین برای مشترکین قدیمیش خیلی ارزش قایل نیست و به جای حفظ مشترکین قدیمیش همش زور میزنه که مشترک تازه جذب کنه.
دوستان من برای این اینترنت یک ماه ی مجانی به پارس آنلاین ایمیل دادم و اینم جواب ایمیلشون:
مشترک گرامیبا سلامدر رابطه با پرسش شما، طرح یک ماه رایگان برای مشترکین جدیدی است که به خانواده بزرگ پارس آنلاین می پیوندند. در آینده برای مشترکین قدیمی و همیار خود نیز طرح های تخفیفی خواهیم داشت که متعاقبا اعلام خواهد شد.با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)