الان با صرفه ترین و بهترین سرویس مبین نت کدومه برای کسانی که دانلود زیادی دارند ؟
الان با صرفه ترین و بهترین سرویس مبین نت کدومه برای کسانی که دانلود زیادی دارند ؟
چیزی به اسم به صرفه که وجود نداره، اما به نظر من 1 مگابیت نامحدود اداری (58 تومن در ماه) و 1 مگابیت 8 گیگ ماهانه (اونم همین حدود قیمت) بهترین طرح های موجود هستند.
ممنون
راستش برا داداشم میخوام که الان تلفن خونشون نداره و مستاجر هم هست.تلفن هم داشته باشه به این دلیل که هر سال باید نقل مکان کنه جایی دیگه و هی باید بره شرکت و کارهای انتقال و اینا رو انجام بده که نمیصرفه بخاد adsl بگیره
وگرنه من خودم adsl شاتل دارم
پس رایتل رو کلا بیخیال میشم و میرم دنبال وایمکس.
حالا که میشه مالکیت رو انتقال داد پس میگردم دنبال مودم دست دوم
بازم ممنون برا راهنماییتون
نیازی نیست از شرکت دیگه ای بگیرید!
اگر همون شرکت در منزل جدید سرویس میده کافیه بگید سرویس رو در خط قدیم جمع و در خط جدید راه اندازی کنه...
تنها هزینه ای که میدید بابت رانژه کردن خط جدید هست.(بین 10 تا 15ت)
دوست عزیز
پینگ من الان با سرور های کانتر از آسیاتک و خود مخابرات روی 50 هستش
از سرور های کال آف آلمان 100 هستش
و از سرور های معمولی آلمانی هم 150
فک نمیکنم هیچ شرکتی همچین پینگی داشته باشه
در صورتی که با مبین نت از سرور های ایران پینگم 150 بود
حالا اونای دیگه بماند
با سلام.
واقعاٌ مبین نت لعنتی دیگه شورشو در آورده با این سرعت نامطلوب و عذاب آور. ناسلامتی سرعت 1024 به قیمت پول خون گرفتیم اما با دایل آپ برابری میکند.
خدا ریشه این خونخوارهای بی مروت را از بیخ و بن بر کند که فقط چاپیتن جیب مشتری برایشان اهمیت دارد.
به قرآن اصلا بد وضعی شده.
512 رو همین الان تمدید کردم همش تایم اوت داره یا سرعتش در حد دایل آپه.کوفتشون شه 19 تومنی که دادم
این مبین نت مسخره می دونه اگه سرعت دانلود شبانه اینترنت ۲ مگ رو بیاره رو ۵۱۲ درجا عوضش می کنم؟؟؟؟!!!
این ایمیل چرت و پرت چیه فرستاده ؟؟؟؟؟
خر که نیستم گیگ ۱۲ تومن بخرم
من سرویس ۲ مگ دارم اما الان چند شبه اوضاع دانلود شبانه تقریبا ۴۰ تا ۵۰ درصد افت کرده دوستان هم همین وضعیتو دارند؟
چه عرض کنم! شاید جدیداً بهتر شده. البته من فقط با سرویس های نامحدودش تست کردم، شما هم نامحدودی؟
من چند روزه دانلود نکردم. شاید امشب یه توری بندازم. بعداً نتیجه رو اطلاع میدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)