تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1783 از 2550 اولاول ... 78312831683173317731779178017811782178317841785178617871793183318832283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,821 به 17,830 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام ذوستان . به نظر شما بهترین isp برا مرکز ولیعصر کدومه ؟ اگه اطلاع داشته باشین از همه مرکز ها user هاش بیشتره . خونمونم الهی پرست الگلیه . مسافتش فکر کنم کمتر از 1 km باشه . میخوام بالای 500-600 سرعت دانلود بگیرم رایگان شبانم داشته باشه دانلود شبام زیاد افت نکنه . پارس انلاین تو تبریزم واقعا 9 mbps میده ؟؟ بعد از 2 ماه به زور مشکل pcm بودن خطمو حل کردم میترسم برم یه isp کیفیتش پایین باشه بخوام جمع اوری کنم برم یه شرکت دیگه اون وسط باز وردارن خطو pcm کنن . ماکس نتم نباشه چون یه خطم ماکس نت . بین شاتل پارس نلاین صبا نت کدوم بهتره به نظرتون ؟؟پ

ممنون

2. 2 کاربر از tirkou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

سلام ذوستان . به نظر شما بهترین isp برا مرکز ولیعصر کدومه ؟ اگه اطلاع داشته باشین از همه مرکز ها user هاش بیشتره . خونمونم الهی پرست الگلیه . مسافتش فکر کنم کمتر از 1 km باشه . میخوام بالای 500-600 سرعت دانلود بگیرم رایگان شبانم داشته باشه دانلود شبام زیاد افت نکنه . پارس انلاین تو تبریزم واقعا 9 mbps میده ؟؟ بعد از 2 ماه به زور مشکل pcm بودن خطمو حل کردم میترسم برم یه isp کیفیتش پایین باشه بخوام جمع اوری کنم برم یه شرکت دیگه اون وسط باز وردارن خطو pcm کنن . ماکس نتم نباشه چون یه خطم ماکس نت . بین شاتل پارس نلاین صبا نت کدوم بهتره به نظرتون ؟؟پ

ممنون
    سرعت پارس بستگی به مرکز مخابراتی داره معلوم نمیشه چقد سرعت بگیرین شاید تا 900 تا هم سرعت گرفتید
    اولترا مخابرات هم همچین شرایطی داره همین صفحه قبل میبینین که یکی بالای 800 تا سرعت گرفته ولی کسی هم هست که 300 تا به زور میگیره
    الان مطمئن ترین سرعت همون VIP مکس هست که 420 تا سرعت میده

4. 4 کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سرعت پارس بستگی به مرکز مخابراتی داره معلوم نمیشه چقد سرعت بگیرین شاید تا 900 تا هم سرعت گرفتید
    اولترا مخابرات هم همچین شرایطی داره همین صفحه قبل میبینین که یکی بالای 800 تا سرعت گرفته ولی کسی هم هست که 300 تا به زور میگیره
    الان مطمئن ترین سرعت همون VIP مکس هست که 420 تا سرعت میده
    منم به خاطر همین مرکز مخابراتیو گفتم که شاید بعضی از دوستان هم خطشون از اونجا باشه تجربشونو بگن . والا الن 6 ساله که از مکس نت سرویس دارم و خودمم کارمند پشتیبانی فنیش بودم ولی به دلیل بعضی موارد میخوام کلا جمع اوری کنم . البته شاید این 128 نامحدود طلایی که تا حالا ندیدم از 30 بیشتر سرعت نده رو نگه دارم چون بقیه شرکتا ظاهرا همون نامحدودشونم محدودیت حجم ذاره تا 15-20 gb . البته دلیل اصلیم گرون بودن تعرفه های مکس نت . من حجم پایین سرعت بالا میخوام که مکس نت نداره

6. این کاربر از tirkou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

منم به خاطر همین مرکز مخابراتیو گفتم که شاید بعضی از دوستان هم خطشون از اونجا باشه تجربشونو بگن . والا الن 6 ساله که از مکس نت سرویس دارم و خودمم کارمند پشتیبانی فنیش بودم ولی به دلیل بعضی موارد میخوام کلا جمع اوری کنم . البته شاید این 128 نامحدود طلایی که تا حالا ندیدم از 30 بیشتر سرعت نده رو نگه دارم چون بقیه شرکتا ظاهرا همون نامحدودشونم محدودیت حجم ذاره تا 15-20 gb . البته دلیل اصلیم گرون بودن تعرفه های مکس نت . من حجم پایین سرعت بالا میخوام که مکس نت نداره
    تو این تاپیک از مرکز شما نداریم بهتره خودتون بین پارس و مخابرات یکیو انتخاب کنید ببینید چقد سرعت میده نتیجه رو هم بگید ما هم اطلاع داشته باشیم

8. 2 کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

13

سلام

لازم دونستم چند تا توضیح ذکر کنم .

همونطور که در صفحات قبل اشاره کرده بودم وضعیت خط من زیاد قابل قبول نیست و بنده هم به هیچ عنوان چیزی دانلود نمیکنم!(شاید عجیب به نظرتون بیاد یادم نمیاد آخرین باری رو که مدیا یا بازی و ... دانلود کرده باشم!)

اکثر دانلود های بنده نرم افزار و ... که روزا دانلود میکنم .

اینجا هم فقط این تست ها رو میذارم تا دوستان از وضعیت سرویس ها آگاه بشن.
    (تقریبا در مدت این 7 سالی که از adsl استفاده میکنم با 4 شرکت به مدت زیاد! بیش از 1 سال کار کردم و به همین دلیل لازم دونستم نظر خود و بنویسم!
    بنده الان تقریبا 14 ماه میشه که به صورت همزمان از دو شرکت مختلف (پارس و همارا!) سرویس دارم .

قبل اون هم با مکس و شاتل هم کار کرده ام که برمیگرده به خیلی وقت پیش !

در کل بخوام یه بررسی کنم شرکت هایی رو که باهاشون به مدت زیاد کار کردم :
    1-شاتل : واقعا شاید 3 سال پیش یا قبلتر (قبل خدمت مقدس سربازی و اون زمانی که وضعیت خط تلفن بنده خیلی عالی بود!) با این شرکت کار میکردم قیمت هاش حداقل 10 در 100 گرونتر از بقیه ی جاها بود ولی واقعا آدم لذت میبرد اصلا قطعی نداشت و کلا سرویسهای پایداری داشت هم از لحاظ سرعت و هم پینگ و هم قطعی شبکه که اون زمان ها زیاد بو د !!!
    2-مکس : یکی از بهترین تجربه های من بود مثل شاتل کلا سرویس های خوبی داشتن مهمتر از همه اینا پشتیبانیش بود که آدم و گاگول فرض نمیکردن و درست حسابی جواب میدادن !

حالا میریم بعد از خدمت سربازی (مرکز مخابراتیم هم عوض میشه و بدترین وضعیت خط تلفن که میشه تصور کرد!)

3-همارا : برای اولین بار با 2020 سرویس روی قبوضش و فعال کردم و تنها دلیل استفاده ام از این سرویس به عنوان نت پشتیبان بود در موارد قطعی نت اصلی خودم و این سرویس در اون زمان که من تحقیق کردم ارزونترین سرویس در بین شرکت های تبریز بود ! چند تا ایراد داره پشتیبانیش آدم و نمیدونم چی تصور میکنه(البت به استثناء چند نفر از کارمنداشون که واقعا خوبن یعنی خیلی خوبن!) در مراجعه ی حضوری چند باره به شرکت اصلا از رفتار فردی که قرار بود کار و را بندازه راضی نبودم و 3 بار رفتم اومدم تا یه مشکل کوچیک من حل بشه! در کل به نظر من شرکتی که تعداد کاربراش بره بالا دچار افت کیفیت میشه!(از لحاظ فنی و پشتیبانی و حتی برخورد کارکنانش!)

4-پارس : در کل باید بگم یه مثل داریم تو زبون خودمون میگیم یا دوندورور یا یاندیریر ! یه زمانایی بهم حال میداد در حد تیم ملی منی رو که اهل دانلود نبودم وسوسه میکرد به دانلود (رایگان های شبانه اش!) یک زمانی هم گند میزد به همه چی البته گند زدناش بیش از چند روز طول نمیکشید و زود درست میشد ! در مورد این شرکت بگم بهتر از بقیه جاهاس و سرویس های ایده الی میده از همه چیز مهمتر من که چند بار به صورت حضوری به شرکتشون رفتم اخلاق و رفتار خوبی بود که من از اونا دیدم و شاید یکی از مواردی باشه که من هر 3 ماه یکبار با شور و شوق سرویسم و تمدید میکنم !

در آخر نظرتون و به چند تا تست از سرویس اولترا جلب میکنم(با در نظر گرفتن وضعیت متوسط خط من!) :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متاسفانه چندروزی هست که کیفیت سرویس اوترا شبا اینقدر میاد پایین که حتی اجازه ی وب گردی رو هم به آدم نمیده !

با تشکر

10. 4 کاربر از VTC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

تو این تاپیک از مرکز شما نداریم بهتره خودتون بین پارس و مخابرات یکیو انتخاب کنید ببینید چقد سرعت میده نتیجه رو هم بگید ما هم اطلاع داشته باشیم
    احتمالا برم طرف پارس . میخام یدفم برم سمت شرکتی که خودش PAP باشه نه فقط ISP.مکس نت پهناش از اسیا تک . دوستانیم که از مکس نت راضی نیستن بدونن که تا پهناشو بیشتر نکنه سرعتاش بیشتر نمیشه چون USER هاش هر روز داره بیشتر میشه ولی پهناش همون مونده فکر نکنم به ای زودیا بیشترش کنن

12. این کاربر از tirkou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام

2-مکس : یکی از بهترین تجربه های من بود مثل شاتل کلا سرویس های خوبی داشتن مهمتر از همه اینا پشتیبانیش بود که آدم و گاگول فرض نمیکردن و درست حسابی جواب میدادن !

پشتیبانی مکس نت برا کاربراش خوبه ولی برا ماها که شب تا تا صبح نفری 100 تا call داشتیم جهنمی بیش نبود هیچ وقت یادم نمیره 13 بدر سال پیش بود که شیفت من بود یکی از بدترین روزای زندگیم بود

14. 2 کاربر از tirkou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

پشتیبانی مکس نت برا کاربراش خوبه ولی برا ماها که شب تا تا صبح نفری 100 تا call داشتیم جهنمی بیش نبود هیچ وقت یادم نمیره 13 بدر سال پیش بود که شیفت من بود یکی از بدترین روزای زندگیم بود
    تشکر میکنم از شما.

به نظر من یکی از بهترین پشتیبانی های فنی رو داشت(اون زمان!) الان و خبر ندارم.

16. 2 کاربر از VTC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hemai's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پشتیبانی مکس نت برا کاربراش خوبه ولی برا ماها که شب تا تا صبح نفری 100 تا call داشتیم جهنمی بیش نبود
    هیچ وقت یادم نمیره 13 بدر سال پیش بود که شیفت من بود یکی از بدترین روزای زندگیم بود
    از کی اونجا کار میکنی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hemai's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پس چی شد 20% ارزونی اینترنت ؟؟؟

19. این کاربر از Hemai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •