تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1783 از 2376 اولاول ... 78312831683173317731779178017811782178317841785178617871793183318832283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,821 به 17,830 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

راه آهن پازل قهرمانى ما بود

قلعه نويى:
    چهارشنبه همه استقلالى ها به كمك تيم ملى مى روند

ايران ورزشى- امير قلعه نويى پس از برترى مقابل راه آهن با چهره اى شادمان مقابل خبرنگاران قرار گرفت و گفت: ما با تيم بسيار خوب راه آهن و سرمربى فوق حرفه اى آن روبه رو بوديم. برترى مقابل راه آهن يكى از پازل هاى قهرمانى استقلال بود. خوشبختانه بازيكنان توانستند فرامين تاكتيكى را به خوبى اجرا كنند البته من از شيوه كار آنها در ابتداى بازى كمى ناراحت بودم اما به مرور توانستيم فشار به دروازه راه آهن را بيشتر كنيم و در نهايت پيروز شويم. از اينكه انتظارها از استقلال افزايش يافته است، بسيار خوشحالم اما تفكر من و كادر فنى در هر بازى مخصوص به همان بازى است و طبيعى است كه در ابتدا به دنبال سه امتياز خواهيم بود و پس از آن به دنبال افزايش تعداد گل ها البته طبيعى است كه تماشاگران از ديدن گل هاى زياد لذت مى برند اما براى ما اولويت سه امتياز است و در تمامى ديدارها از جمله بازى دربى براى سه امتياز به ميدان مى رويم. قلعه نويى به شيوه خاصى از پاسخ دادن به سؤال هاى مربوط به دربى طفره رفت: ما هنوز در استرس بازى راه آهن هستيم و اگر بخواهم راجع به دربى صحبت كنم چندان كارشناسى نخواهد بود و دو سه روز قبل از بازى با پرسپوليس درباره دربى صحبت مى كنم. قلعه نويى از ايرانى بودن داور دربى هم حمايت مى كند: هر تصميمى كه فدراسيون فوتبال بگيرد ما قبول مى كنيم. معتقدم داورى ما به بلوغى رسيده است كه بتواند دربى را سوت بزند اما فدراسيون در اين باره تصميم مى گيرد و بى ترديد اگر داور دربى ايرانى باشد من در همين جا قول مى دهم كه نهايت همكارى را با او انجام دهم و حتى اگر در بازى هاى ديگر اعتراضى مى كردم در بازى دربى از داور حمايت مى كنم. سرمربى استقلال به گل باورنكردنى راه آهن هم اشاره اى دارد: از لحظه اى كه گل دريافت كرديم به وحيد روحيه دادم و در بين دو نيمه نيز به او گفتم تو آن قدر براى استقلال بازى هاى خوب كرده و پنالتى هاى مهم گرفته اى كه اگر ۱۰ بار ديگر نيز اشتباه كنى كسى از تو ناراحت نمى شود. قلعه نويى به بازى با كره و حضور تماشاگران هم اشاره دارد: زمانى كه من سرمربى تيم ايران بودم در ورزشگاه آزادى اين تيم را صفر-۲ برديم اما همان زمان نيز ما را بسيار اذيت كرد ضمن اينكه كره با تمام لژيونرها و پس از گذراندن يك اردوى بسيار خوب در دبى به ايران مى آيد و مى تواند تيم بسيار خطرناكى باشد. از تمامى طرفداران استقلال مى خواهم روز چهارشنبه به ورزشگاه بيايند و با همان تعصبى كه استقلال را تشويق مى كنند تيم ملى را حمايت كنند. اگر ايران سه امتياز بازى مقابل كره را بگيرد ۵۰ درصد راه صعود را طى كرده است اما در غير اين صورت با توجه به دو بازى خارج از خانه مقابل دو كره جنوبى و شمالى و به خصوص بازى در سئول آن هم در شرايطى كه مهندسى ورزشگاه سئول به گونه اى است كه تماشاگران كاملاً بر تيم ميهمان مسلط هستند كار دشوارى خواهد بود. اگر كره را شكست دهيم ۵۰ درصد راه صعود به جام جهانى را طى كرده ايم. قلعه نويى درباره فاصله كوتاه بازى ايران و كره جنوبى و همچنين بازى دربى گفت: بى ترديد اين موضوع در كار ما تأثير زيادى مى گذارد چرا كه تيم استقلال اكنون به هارمونى كامل رسيده و اى كاش مى شد بين بازى كره و دربى فاصله بيشترى قرار مى گرفت تا بازى در سطح بالاترى برگزار شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پيروز قربانى:

در دربى از داور خارجى استفاده كنيد

ايران ورزشى- پيروز قربانى پس از بازى با راه آهن مقابل خبرنگاران قرار گرفت و حرف هايى زد: امروز خيلى خوب بوديم كه توانستيم ۵ گل به تيم راه آهن بزنيم البته بازى دربى شرايط خود را دارد و پيروزى در آن بسيار دشوار است. امروز (ديروز) نشان داديم كه تيم پرقدرتى داريم چرا كه تيمى كه بتواند ۵ گل به راه آهن بزند خود توانايى هايش را نشان داده است و مى تواند پرسپوليس را هم در دربى شكست دهد. نمى توانم شرايط و نتيجه آن مسابقه را پيش بينى كنم اما فكر مى كنم با توان و قدرتى كه استقلال تهران در شرايط فعلى دارد پيروزى برابر پرسپوليس كار سختى نيست. مدافع استقلال درباره انتخاب داور دربى گفت: فكر مى كنم داور ايرانى نمى تواند براى اين مسابقه انتخاب خوبى باشد چرا كه خود باعث به وجود آمدن حاشيه هاى كاذب مى شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مجتبى جبارى:

برد روحيه آورى بود

ايران ورزشى- در كمال ناباورى جبارى به تيم ملى دعوت نشده است. او كه مؤثرترين بازيكن تيم ملى در بازى هاى مقدماتى جام جهانى بوده بايد از پاى تلويزيون نظاره گر بازى ايران - كره باشد: امروز بسيار خوب بازى كرديم و عالى بوديم؛ به لطف خدا و با كمك يكديگر پيروزى روحيه بخشى را مقابل راه آهن به دست آورديم كه مى تواند وضعيت خوبى پيش از ديدار دربى مقابل پرسپوليس باشد.
    مجتبى درباره شرايط جسمانى اش مى گويد: به لطف خدا شرايط جسمانى ام بهتر شده و فكر مى كنم تا بازى دربى برابر پرسپوليس به آمادگى مطلوب برسم و يكى از بهترين بازى هايم را در آن مسابقه انجام دهم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جدول گلزنان ليگ برتر

۱۸ گل: آرش برهانى (استقلال تهران)
    ۱۴ گل: ايگور كاسترو (ذوب آهن)
    ۱۲ گل: اشپيتم آرفى (پيام)
    ۱۱ گل: سياوش اكبرپور (استقلال تهران)، فريدون فضلى (صبا)، عمادرضا (سپاهان)
    ۱۰ گل: عيسى ترائوره (سايپا)، افشين چاووشى (داماش)، ميثم بائو (ابومسلم)، آدريانو آلوز (داماش)، ابراهيم توره (پرسپوليس)
    ۹ گل: عليرضا واحدى نيكبخت (پرسپوليس)، فريدعابدى (برق)، امين متوسل زاده(مقاومت)، ايمان حيدرى (پيكان)، جلال رافخايى (ملوان)
    ۸ گل: سيدمهدى سيدصالحى (پيكان)، محمدرضا خلعتبرى (ذوب آهن)، اسماعيل فرهادى (ذوب آهن)، كريم باقرى (پرسپوليس)، مجتبى زارع (راه آهن)، فراز فاطمى (مس)
    ۷ گل: روح الله بيگدلى (مس)، داود حقى (راه آهن)، محمد غلامى (پاس)
    ۶ گل: حسين كاظمى (استقلال)، محمدرضا طهماسبى (پيكان)، سجاد فيض اللهى (فولاد)، حميدرضا رجبى (استقلال اهواز)
    ۵ گل: پيروز قربانى (استقلال تهران)، رضا خالقى فر (مقاومت)، مهدى شيرى (برق)، ناصر شكرون (استقلال اهواز)، على كريمى (پرسپوليس)

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ابراهيم زاده: صدرنشين عوض مى شود

ايران ورزشى - منصور ابراهيم زاده كسب ۳ امتياز مقابل پاس را بسيار سخت مى داند: «بازى برابر پاس همدان بسيار سخت و نفس گير بود. به خصوص آن كه هنوز خستگى ناشى از بازى برابر سپاهان بر تن بازيكنانم باقى مانده بود و متاسفانه نمى توانستم به بازيكنان اصلى خود استراحت بدهم. او مى گويد: اگر در همان دقايق اوليه كه موقعيت هاى فراوانى داشتيم به گل دست پيدا مى كرديم، زودتر از دقايق پايانى به بازيكنان اصلى ام كه خسته بودند، استراحت مى دادم و به دليل بازى خوب پاس همدان مجبور شدم تا آخرين لحظات با بهترين نفراتم مقابل اين تيم قرار بگيرم. ابراهيم زاده در پاسخ به اين كه چه تيمى در پايان فصل قهرمان مى شود، مى گويد: بازى ها هنوز ادامه دارد و خيلى سخت است كه در اين مورد صحبت كنيم اما مطمئن باشيد شرايط جدول در صدر به زودى تغيير مى كند.

مدیر روستا هم چند هفته پیش همین حرفها را می زد اما حالا ببینید چی میگه:
    مديرروستا: نبايد توقع قهرمانى داشته باشيد!

ايران ورزشى- على اصغر مديرروستا پس از پيروزى يك-صفر برابر استقلال اهواز در جمع خبرنگاران گفت: مسؤولان بايد براى جذب تماشاگر بيشتر تدبيرى چاره كنند. هواداران تيم پيكان بايد بدانند نبايد از تيم توقع قهرمانى داشته باشند. سعى كرديم وضعيت خود را در جدول بهبود ببخشيم. در اين مسابقه با برنامه حركت كرديم. استقلال اهواز براى گرفتن حداقل امتياز به ميدان آمده بود. بازيكنان استقلال اهواز خوب دفاع كردند اما ما با تلاش بيشتر توانستيم به گل برترى برسيم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

زوج احتمالى هاشميان چه كسى است
    آرش بهتر است يا سياوش

امير اسدى
    Amir Asadi

يكى از معضلات بزرگى كه سرمربى تيم ملى در مقطع كنونى گرفتار آن شده محروميت غلامرضا رضايى از بازى مقابل كره و انتخاب زوج خط حمله تيم ملى در اين ديدار حساس است. اينكه در ذهن دايى چه مى گذرد و او قصد استفاده از كدام بازيكنان را دارد براى هيچ كس موضوعى آشكار نيست اما از حالا چراغ شانس دو نفر براى تشكيل زوج خط حمله تيم ملى نورانى تر از ساير مهاجمان به نظر مى رسد. وحيد هاشميان و آرش برهانى با احتمال قريب به يقين زوج مورد اعتماد دايى براى ديدار مقابل كره به شمار مى روند. برهانى در اوج آمادگى قرار دارد و اين آمادگى بالاى خود را در مسابقات ليگ برتر به معرض نمايش گذاشته و بى شك مى تواند براى خط آتش تيم ملى هم به يك مهره مثمر ثمر و غيرقابل گذشت تبديل شود و البته برهانى تاكنون و پس از دعوت دوباره به تيم ملى هنوز نتوانسته بازى هاى مطلوبى را كه در استقلال نشان مى دهد در تيم ملى هم به كار گيرد كه دلايل اين موضوع مى تواند مرتبط با نوع بازى متفاوت هافبك هاى دو تيم و روش استفاده از اين مهاجم گلزن باشد. با تمام اين اوصاف برهانى يكى از مردان اصلى تيم ملى در اين ديدار حساس به شمار مى رود و توقعات براى گلزنى او در اين ديدار بسيار بالاست. از سوى ديگر وحيد هاشميان هم به تيم ملى دعوت شد تا براى كسب پيروزى مقابل كره كمك حال دايى باشد. در توصيف هاشميان بايد بگوييم كه گذر از نام او با توجه به خصوصيات منحصر به فردش بيشتر شبيه به يك ريسك بزرگ است. اين درست كه مهاجم ملى پوش كشورمان در هفته هاى اخير كمتر در تركيب اصلى بوخوم حاضر بوده و حتى به دليل اختلاف با سرمربى در ليست ۱۸ نفره تيمش هم حضور نداشته اما تجربه بالا و موقعيت شناسى خصوصياتى است كه دايى را مجاب به دعوت از او و حضور احتمالى اش در خط حمله تيم ملى كرده است. البته سوالى كه در مورد اين زوج احتمالى با توجه به غيبت غلامرضا رضايى به وجود مى آيد حضور جانشينى با خصوصيات او در تركيب تيم ملى است.

برهانى و هاشميان هيچ كدام خصوصيات و جنگندگى رضايى را ندارند و بر همين اساس اگر دايى رويكرد خود را با توجه به ديدارهاى گذشته دنبال كند بايد به فكر جانشينى با خصوصيات نزديك به رضايى باشد؛ مهاجمى كه بتواند دوندگى كند، بجنگد، خطا بگيرد و در بعضى مواقع در امر موقعيت سازى نيز شركت كند. توانايى هاى هاشميان و برهانى به هيچ وجه با اين خصوصيات تطابق ندارد و همين موضوع نياز تيم ملى به يك بازيكن شبيه به رضايى را بيشتر مى كند. سياوش اكبرپور يك شبه رضايى البته با خصوصيات كمى متفاوت تر است. تفاوت اساسى هم به گلزنى بيشتر اكبرپور در مسابقات ليگ برتر برمى گردد. اكبرپور در اين فصل در مقايسه با فصول گذشته در گلزنى هم موفق عمل كرده و به نظر مى تواند يك زوج رويايى را در كنار برهانى يا هاشميان تشكيل دهد. البته نبايد از زوج هاشميان و برهانى به راحتى بگذريم چرا كه اين دو سال ها در زمان مربيگرى برانكو در تيم ملى كنار يكديگر بازى كرده و با خصوصيات يكديگر آشنايى كاملى دارند اما اگر دايى قصد دارد با رويكرد گذشته خود در بازى مقابل كره هم تيمش را آرايش دهد پيشنهاد اين است كه سياوش اكبرپور را دركنار هاشميان يا برهانى در رأس خط آتش تيم ملى قرار دهد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جلسه در سازمان تربيت بدنى
    كانون هواداران استقلال و پرسپوليس به كمك تيم ملى مى آيند

ايران ورزشى - جلسه اى كه روز گذشته در سازمان تربيت بدنى باحضور ليدرها و روساى كانون هواداران دو باشگاه استقلال و پرسپوليس انجام شد حاكى از نكته مهمى است؛ سازمان ورزش هم با درك حساسيت بازى ايران و كره جنوبى قصددارد با كمك گرفتن از كانون هواداران استقلال و پرسپوليس تيم ملى را در بازى با كره جنوبى يارى رسانند. در جلسه اى كه ميان مسؤولان سازمان و رؤساى دو كانون هواداران استقلال و پرسپوليس انجام شد مقرر شد دو باشگاه استقلال و پرسپوليس با فراهم آوردن امكانات مكفى هواداران خود را در روز بازى ايران و كره جنوبى در جهت تشويق و حمايت از ملى پوشان فوتبال ايران هدايت كنند. در اين جلسه البته تذكراتى درباره دربى هم داده شده است. با اين حال محوريت گفت وگوى دو طرف بيشتر درباره تيم ملى و حمايت همه جانبه از آن بود.

بليت فروشى الكترونيكى در آزادى
    ايران ورزشى - بحث ايجاد بازار سياه بليت فروشى باعث شده تا سازمان ليگ به فكر بليت فروشى الكترونيكى در ورزشگاه آزادى بيفتد. قرار است از فصل آينده بليت فروشى ديدارهاى حساس همچون دربى تهران در ورزشگاه آزادى به صورت الكترونيكى انجام شود.
    بليت چنين ديدارهايى از ساعت ۶ صبح مقابل در ورزشگاه آزادى به فروش مى رسد تا تماشاگران بعد از خريد بليت وارد ورزشگاه شوند. اين بليت فروشى به صورت كارتى و حالتى همانند كارت هاى مترو خواهد داشت. در حال حاضر اين طرح در حال بررسى است و ۸۰ تا ۹۰ درصد آن هم آماده شده است كه در صورت نهايى شدن برنامه هاى اجرايى آن انجام مى شود.

دستگردى امروز ميزبان است
    دربى سرخابى با ستاره هاى جام جهانى

ايران ورزشى- پرسپوليس و استقلال در فينال مسابقات چهار جانبه جام سيمرغ امروز به ديدار يكديگر مى روند.
    فينال جام سيمرغ (بزرگداشت سى سال مردانگى و پايدارى ملت ايران) با حضور بازيكنان پيشكسوت دو تيم استقلال و پرسپوليس ساعت ۱۵ و همچنين بازى رده بندى اين جام ساعت ۱۳ بين دو تيم منتخب رسانه ها و منتخب هنرمندان در ورزشگاه شهيد دستگردى برگزار خواهد شد.
    به مناسبت جشن هاى سى امين سالگرد پيروزى انقلاب اسلامى ايران، حميد استيلى، بهروز رهبرى فرد و حميد درخشان نيز در اين مسابقه بازى خواهند كرد.
    به تيم هاى اول تا سوم اين جام از طرف ستاد سيمرغ، جام سيمرغ و جوايز نقدى اهدا خواهد شد.
    همچنين به مناسبت پاسداشت سى امين سالگرد پيروزى انقلاب اسلامى به ۳۰ نفر از تماشاگران بازى ها نيز جوايز نفيسى از طرف ستاد سيمرغ اهدا مى شود.
    در مسابقات مقدماتى ابتدا پرسپوليس تيم رسانه ها را با نتيجه ۵-صفر شكست داد، گل هاى پرسپوليس را فرامرز سلطانى (دو گل)، مرتضى كرمانى مقدم (دو گل) و صفدر يوسف لو به ثمر رساندند. در ديگر بازى اين مرحله تيم استقلال با نتيجه ۷-2 تيم هنرمندان را مغلوب كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مبعلى: هر تيمى مرا بخواهد بايد پول زيادى بدهد

مگر گفتم مى خواهم به استقلال بيايم

ايران ورزشى- در چند هفته گذشته صحبت هاى زيادى درخصوص برگشتن ايمان مبعلى به ليگ ايران به گوش مى رسد. در اين مورد حتى از تيم هايى چون استقلال، پرسپوليس، ذوب آهن و صبا هم نام برده مى شود اما درحالى كه ظاهرا اين تيم ها مذاكرات شان را به صورت جدى انجام داده اند، باشگاه استقلال اعلام كرد كه به مبعلى براى حضور در تيم شان نياز ندارد. ايمان مبعلى در واكنش به صحبت هاى مسؤولان استقلال مى گويد: «مگر من مى خواهم به استقلال بيايم تا آنجا كه من يادم مى آيد قرار نبود من به استقلال بيايم، البته فكر مى كنم اين موضوع طبيعى است كه استقلال به دنبال من نباشد چه بسا كه قبلاً سرمربى و سرپرست اين تيم هم در گفت وگويى به اين نكته تأكيد داشتند كه به دنبال يك مهاجم هستند و رضا عنايتى در اولويت جذب بازيكنان جديد اين تيم قرار دارد.»
    مبعلى ادامه مى دهد: «شرايط من به گونه اى است كه اگر از الوصل بخواهم به يك تيم ديگر بروم بايد پول زيادى به اين تيم بدهم اما جديدا دو تيم اماراتى و حتى يك تيم ايرانى خواستار حضور من در تيمشان شده اند و حتى تيم ايرانى خواهان من، پيشنهاد رسمى براى جذب من ارايه داده است.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پاسخ عنايتى به گزارش روزنامه الاتحاد:

مگر فوتبال امارات چه دارد

ايران ورزشى- روزنامه الاتحاد امارات در گزارشى از بازيكنان خارجى تيم هاى اماراتى عملكرد چند بازيكن از جمله رضا عنايتى را مورد انتقاد قرار داده است.
    رضا عنايتى مهاجم ايرانى النصر هم در جواب به اين انتقاد مى گويد: لازم نيست جوابى به اين نوشته ها بدهم اما براى من سؤال است كه فوتبال امارات اصلا چه چيزى دارد همه سرمايه فوتبال امارات همين بازيكنان خارجى هستند.كسانى كه من را مى شناسند مى دانند براى رسيدن به هدفم هميشه تلاش مى كنم و مى جنگم. دليلى ندارد كه از چيزى فرار كنم.
    عنايتى در مورد حضورش در استقلال هم توضيح مى دهد:«من قيد استقلال را نزدم اما تا زمانى كه مسؤولان تيم رضايتنامه نمى دهند من نمى توانم به يك تيم ديگر بروم. باور كنيد در اين مدت آنقدر مرا اذيت كردند كه ديگر رغبت نمى كنم در مورد النصر صحبت كنم.مسؤولان النصر مى خواهند نهايت استفاده را از حضور من در تيم شان ببرند يعنى اينكه از تيم خواهان من بابت ۴ ماه از قراردادم كه باقى مانده حداقل ۳۰۰ هزار دلار بگيرند و پولى كه بايد به من بدهند را نيز به اين ترتيب از من دريغ كنند.»

انتقاد روزنامه الاتحاد از عملكرد بازيكنان ايرانى
    عنايتى فرار كرد!

ايران ورزشى- روزنامه اماراتى الاتحاد در شماره ديروز با انتقاد از عملكرد تعدادى از بازيكنان خارجى حاضر در ليگ اين كشور نوشت: بسيارى از قراردادهايى كه با بازيكنانى خارجى بسته شد ناموفق بود. در گزارش اين روزنامه به خارج شدن نام تعدادى از بازيكنان خارجى از ليست تيم هاى اماراتى اشاره شده كه مهمترين آنها محمد كالون مهاجم سيرالئونى باشگاه الشعب است.نويسنده روزنامه الاتحاد جذب اين بازيكن را يكى از اشتباهات بزرگ فصل دانسته است.
    در بخشى از اين گزارش به جدايى عنايتى و خطيبى از تيم هاى النصر و الظفره اشاره شد. نويسنده الاتحاد در اين خصوص نوشت: عنايتى نتوانست خودش را ثابت كند و مجبور شد از امارات فرار كند. پرونده او حالا كاملاً بسته شده و عنايتى هم به هموطن خودش، رسول خطيبى ملحق مى شود كه او هم از الظفره جدا شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

برگزارى جلسه هماهنگى دربى در كميته انضباطى

ايران ورزشى- كميته انضباطى فدراسيون فوتبال در آستانه بازى دربى ۶۶ بين دو تيم استقلال و پرسپوليس با دعوت از مديران اين دو تيم، مديران فدراسيون فوتبال، سازمان ليگ، ماموران امنيتى و سردار بابايى مسؤول حراست استاديوم آزادى تشكيل جلسه مى دهد. در اين جلسه كه روز ۲۰ بهمن ماه ساعت ۳۰/۱۷ برگزار خوهد شد طرفين در خصوص هر چه بهتر انجام شدن مسابقه دربى با يكديگر به بحث و گفت وگو خواهند پرداخت. در اين جلسه مجتبى شريفى رييس كميته انضباطى در مورد نكات انضباطى و رعايت آن در طول مدت زمان برگزارى بازى به مديران دو تيم هشدار خواهد داد تا در روز مسابقه شاهد كمترين مسائل حاشيه اى باشيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •