اختلال سراسری هست و معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن اما الان برام اوکی شده و قند شکن هم روال وصل میشه
- - - Updated - - -
اختلال سراسری هست و معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن اما الان برام اوکی شده و قند شکن هم روال وصل میشه
- - - Updated - - -
با چه قند شکنی میاین سرعتش رو های وب اوکی باشه
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
با اکسپرس وصل میشم
پست اشتباه شد
Last edited by flysat12345; 28-08-2019 at 17:01.
اکسپرس که پولیه
نسخه کرک شده ایمیل پسورد دارم ک خریدم
نسخه اندرویدش کرک شده Trial Reset تو نت هست
تو پی سی هم سیسکو از همه بهتره
سلام
درسته این صحبت های شما کاملا
منو رو 6 مگ بسته بودن و میگفتن خطتت بیشتر نمیکشه در صورتی که وقتی رفتم یه ISPدیگه رو 9 مگ بستن برام و مشکلی نبود میزانSNRالبته در های وب بحدی بود که بشه بالاتر بست و لب مرز نبود،بعد یه بدی دیگه که این شرکت داره بین مراکز مخابراتی فرق میزاره علنا به من میگفتن چون مرکز مخابراتی سلمان هستی بعضی از طرح ها رو نمیتونی بگیری و اون طرح ها برام غیر فعال بود
(بیشتر طرح های مخصوص کاربران کم مصرف با حجم های کمتر یعنی که باید طرح های توپول و گرون میخریدیم چون نمیصرفید پورت رو بخاطر یه طرح ارزون هدر بدن)
یک سال پیش های وب داشتم ، تنها مشکلش که خیلی هم بد بود تماشای آنلاین بود که یوتیوب افتضاح باز میشد ، هنوزم این مشکل رو داره؟
درود ، من هم سلمان فارسی هستم و پارس آنلاین دارم
راست و دروغش نمیدونم اما میگن خطط بیشتر از 4 نمیکشه
خواستم بدونم شما الان چه شرکتی هستین و راضی هستین ؟
از لحاظ یکی بودن مرکز مخابراتیمون میگم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)