از کجا میشه فهمید که با امریه ات موافقت شده؟
از کجا میشه فهمید که با امریه ات موافقت شده؟
روی برگه سفید نوشته امریه دار
Last edited by arash rashno; 20-09-2013 at 14:41.
وزارت علوم قراربود امریه بگیره خبری نشد؟
آقا برگه سبز یا سفید؟
برگه سبز مگه اونی نیست که همون اولاش برات میاد؟
ما که این رنگ ها رو نفهمیدیم!!!
برگ سبز= برگه ی تاریخ اعزام
برگ سفید= برگه ی محل اعزام
اگه با امریت موافقت نهایی شده باشه تو برگ سفید (امریه دار) قید می شه.
یه سوال خیلی حیاتی و مهم دارم که بسیار خوشحال میشم سریع جواب بگیرم
من بعد اینکه کاردانی پیوسته (فنی) نرم افزار کامپیوتر رو گرفتم دفترچه خدمت سربازی رو پست کردم و الان هم 3 ماه هستش که سربازم. الان میخوام بدون کنکور تغییر رشته بدم و رشته ادبیات انگلیسی ناپیوسته ثبت نام کنم و با یگان سربازی تسویه حساب کنم و مشغول تحصیل بشم. آیا چنین امکانی وجود داره که تغییر رشته بدم و حین خدمت تسویه کنم و از پیوسته بیام ناپیوسته بخونم؟
مرخصیم تا جمعه هست و باید سریعا تو دانشگاه اگه بشه ثبت نام کنم پس خوشحال میشم اگه کسی در جریان هستش زود کمکم کنه.
سلام دوست عزیز
من خودم الان دارم تو این ارگان خدمت میکنم
یه توصیه برادرانه : به هیچ عنوان سمت این ارگان نیا که بدجور پشیمون میشی ، در مورد پذیرش هم بالای چیتگر اونجا فرماندهی ستاد کل نیرو هواییه (هوافضا) ، همه اکثرا از اونجا پذیرش میشن اما موقع تقسیم یه چیزایی میبینی که شاید فکرشم نکنی ، مخصوصا اگه موقع تقسیم نامه ات پدافند بخوره. خیلی راحت بهت بگم اگه میتونی برو نیرو زمینی پذیرش بگیر چون نیرو هوایی حساب و کتاب درست و درمون نداره!
در مورد آموزشی هم دوست عزیزم امین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه توضیحاتی داده ، البته بستگی به دوره هم داره که تا چقدر سرباز رو مورد عنایت قرار بدن
من خودم به شخصه الان آرزو میکردم با این مدرک ارتش باشم چون اونجا حداقل یه احترامی به واسطه اون درجه ات بهت میذارن
امیدوارم یه جای خوب بیوفتی و اصلا متوجه نشی کِی این خدمت وامونده تموم میشه
موفق و پیروز باشی![]()
یکی از دوستان من اعزامش 1 تیر بود افتاده بود 06 نزاجا برگه تکمیلی بسیج داشت رفت عوض کرد کدش رو با پارتی بازی افتاد حوزه بسیج خیلی هم شنگول بود از این حرکتی که زده بود
الان هر روز داره با مدرک لیسانس توالت تمیز میکنه و زمین تی میکشه هر 3 روز یکبار هم پست میده تازه راننده هم هستهر وقت هم منو میبینه سخت پشیمونه از ارتش رفت سپاه
نتیجه گیری اخلاقی : قدر داشته هاتون رو بدونید
نتیجه گیری فلسفی : غازه همسایه گاهی وقتا واقعا مرغ میشه !
نتیجه گیری حرفه ای : با دست خودتون داستان درست نکنید !!
دوست منم توی حوزه بسیج خدمت میکرد . به من میگفت حاضرم برم لشگر سپاه ، پشت تانک سینه خیز برم ولی اینجا نباشم![]()
ببخشید منظورم سفید بود
اونی که محل آموزش رو مشخص میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)