تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1782 از 2365 اولاول ... 78212821682173217721778177917801781178217831784178517861792183218822282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,811 به 17,820 از 23645

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان یه کلیپ کوتاه از ساب آلپاین R15 حمید خان نظریان براتون میزارم که خودشون برام ارسال کردن.یادش بخیر چه روزهایی داشتم من هم با این ساب.ان شاءالله خودشون بعدا تشریف میارن و عکس و ریویو از سیستمشون رو قرار میدن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام مخلصم
    مگه ترخیص شد؟چون گفتن هنوز ترخیص نشده.!! حتما از قدیم کسی داشته درسته؟
    چند قیمت داری؟
    مشکلی نیست خودت نصب کن.
    حمید جان بین باند های کیفیتی
    هلیکس و آلپاین و اینفینیتی
    شما کدوم بهتر میدونی؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmail194's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    توی رویاهام

پيش فرض

درود
    اساتید کامپ قدرتی و بیس قوی تا 150 تومن چی پیشنهاد میدید؟
    نظر خودم روی Helix Blue B4X و JVC CS-ZX640 هست

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    اساتید کامپ قدرتی و بیس قوی تا 150 تومن چی پیشنهاد میدید؟
    نظر خودم روی Helix Blue B4X و JVC CS-ZX640 هست
    سلام
    عید مبعث حضرت محمد مصطفی(ص) را خدمت همه عزیزان تبریک عرض میکنم.
    من استاد نیستم،جی وی سی رو نمیدونم تا حالا مدلش رو هم نشنیدم. اما با این قیمتها نه قدرت میتونی بگیری نه کیفیت.سریه بلو هم صدای خوبی نداره.هلیکس از سریه اسپریت صداش خوب میشه.اما باز هم قدرت کافی رو نداره. سریه پرسیژن قدرت خوبی داره که 760 تومن قابل تهیه هست.اما خب امپ واکسسوری خوب میخواد که مسلما قیمتش میره بالا.
    حمید جان بین باند های کیفیتی
    هلیکس و آلپاین و اینفینیتی
    شما کدوم بهتر میدونی؟؟
    هلیکس E69X واقعا صدای خوبی داره فقط ایرادش حجم کم صداشه.

6. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

حمید خان نزارین این فیلمارو آدم وسوسه میشه گیج میشه چیکار کنه مثه من که واسه ساب و کامپ و امپ مونو همش دارم اینور اونور تحقیق میکنم تایپ ار چند گیر میاد الان ؟گیج شدم بین این همه ساب خوب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    عید مبعث حضرت محمد مصطفی(ص) را خدمت همه عزیزان تبریک عرض میکنم.
    من استاد نیستم،جی وی سی رو نمیدونم تا حالا مدلش رو هم نشنیدم. اما با این قیمتها نه قدرت میتونی بگیری نه کیفیت.سریه بلو هم صدای خوبی نداره.هلیکس از سریه اسپریت صداش خوب میشه.اما باز هم قدرت کافی رو نداره. سریه پرسیژن قدرت خوبی داره که 760 تومن قابل تهیه هست.اما خب امپ واکسسوری خوب میخواد که مسلما قیمتش میره بالا.

هلیکس E69X واقعا صدای خوبی داره فقط ایرادش حجم کم صداشه.
    مرسی
    با توجه به این موضوع که من نمیخوام ساب بندازم اینفینیتی بهتره یا آلپاین؟؟؟
    بهضی از دوستانم jbg سنگی معرفی کردن که هم صدا کیفیتی خوبی داهر هم بیس خوبی ولی آمپش خیلی گرون در میاد
    نظر شما چیه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مرسی
    بهضی از دوستانم jbg سنگی معرفی کردن که هم صدا کیفیتی خوبی داهر هم بیس خوبی ولی آمپش خیلی گرون در میاد
    نظر شما چیه؟؟؟
    شما میتونی JBL 939 هم در نظر بگیری . راه اندازی آسونتری داره .
    100 وات روی 3 اهم میخواد . میتونی با آمپ 502 سونی خوب درایوش کنی .
    اما خوب با 150ت هزینه بیشتر و خرید آمپی مثل 5602 پایونییر دستت به کلی بازه برای انتخاب باند پر قدرت و با کیفیت .
    Last edited by r0ss0neri; 16-05-2015 at 14:44.

10. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود دوباره به دوستان عزیز
    سیستم من هم که توسط آقا حمید عزیز چیده شده بود و ایشون تمام زحمت خرید هم کشیده بودن به دستم رسید .
    متاسفانه در اصفهان نصاب درست حسابی و کاربلد وجود نداشت و مجبور شدم برای نصب به تهران برم .
    البته نصب خیلی سخت و مشکلی نبود . یکم حساسیت و دقت و تمرکز لازم بود که دوستان آقا حمید به بهترین نحو انجام دادن .
    مدت نصب از ساعت ۱۱ صبح تا ۳ ظهر با بهترین و بالاترین دقت و بیشترین حوصله به طول انجامید .
    نوع سیستم هم یک جفت کامپننت جلو به همراه ساب باکس ( هلیکس ) و یک عدد آمپ
    سیستم پخش فابریک ۲۰۶ مدل ۹۴

بازکردن پخش فابریک و متعلقات

بازکردن تودربی ها با دقت بالا برای جلوگیری از پاره شدن عایق و استفاده از تیغ
    مخصوص تا عایق کش نیاد و بعد راحت سرجای خودش بشینه .

عایق به صورت اصولی و فابریک باز میشود

نصب تمیز و با دقت کراس اور

عملیات تمیزکاری با جاروبرقی برای جمع کردن براده آهن و پلاستیک ها ( کار تمیز )

نصب اسپیکرهای ۶۰ وات هلیکس با بیس فوق العاده نرم

پلمب کردن عایق و چسباندن ضربه گیر دور اسپیکرها

ماشین :

اینم ساب کوچولو ۸ اینچی که واقعا عاشقش شدم . خیلی با وقار و بینهایت قوی . صدای بیس اونقدر لطیفه که ۵ ساعت رانندگی تا اصفهان اصلا گوشم اذیت نشد .

نصب آمپ .

درکل با وجود اینکه پخش ماشین فابریکی هست خیلی راضی هستم . امروز تصمیم گرفتم پخش کنوود ۸۰۱۹ رو ببندم برای تست .
    خب اولین اتفاقی که افتاد سیستم مالتی پلکس ماشین از کار افتاد و دربها رو باز نشون میداد . میشه با سیم اتصال داد که دربها رو بسته نشون بده ولی دیگه کار نمیکنه .
    مورد بعدی سنسور دنده عقب هست که اونم متاسفانه از کار افتاد . فقط صدا میداد اما نمایشگر چیزی نشون نمیداد .
    مورد بعدی از کار افتادن کامپیوتر سفری بود . یعنی از روی دسته برف پاکن دیگه نمیشد بین گزینه ها سوییچ کرد . اینکه دیگه کار نده رو نمیدونم .
    و مورد آخر هم کنترلر پشت فرمون بود که البته اون رو میشه راه انداخت.
    اما کیفیت .
    باید بگم که پخش فابریک با کنوود حتی ۱٪ تفاوت نکرد . تنها چیزی که کنوود داره تنظیمات خیلی زیاد هست که میتونید صدا رو به مدل های مختلف تغییر بدید . مثلا حالت ماشین رو مشخص کنید یا ساب رو کامل تنظیم کنید از مدار خارج کنید و ...
    ولی کیفیت فرقی نداشت .
    نکته بعدی که باید بگم بلوتوث هست .
    روی بلوتوث صدای خوبی نمیده و ساب انگار کار نمیکنه . دلیلش رو نمیدونم ولی از این مورد خیلی ناراحتم .
    در مجموع از اینکه پخش فابریک هست و هیچ امکاناتی از دست ندادم و صدای خیلی عالی دارم راضی هستم و از تمامی دست اندرکاران این سیتستم خصوصا آقا حمید عزیز کمال تشکر رو دارم
    موفق باشید .

12. 9 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام خدمت حمید آقای گل و تمام دوستان ...بالاخره بعد ماهها تونستم به کمک آقا حمید سیستممو کاملش کنم بماند که اوایل از تجربیات ایشون استفاده نکردم و هزینه های الکی کردم ..از قبیل کامپ متفرقه یا باند 718 کنوود که یه هفته ای فروختم ... ولی دیگه تصمیم گرفتم فقط سیستممو با نظر حمید آقا ببندم و دقیقا رسیدم به همون چیزی که میخواستم ...یه صدای خفن و رو کم کنی به قول حمید آقا خوراک کل کل ... این مدت خیلی به حمید آقا زحمت دادم .. از خرید تک تک سیستم و ارسالش به شهرستان امیدوارم بتونم جبران کنم.... به تمام دوستانم توصیه میکنم اگه دنبال سیستم ایده آل هستین حتما با نظر حمید آقا انجامش بدین..عکسای سیستممو میذارم ببخشید اگه بد گرفتم یا کیفیت نداشت
    هدیونیت: کنوود 8019
    کامپوننت : رادیان 165 پلاس
    کواکسیال: آدیو سیستم co609
    آمپ: آدیو سیستم 4*75
    آمپ مونو : کنوود 917
    خازن و پک سیم : استریت وایرز
    ساب: آلپاین R15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنده تا حالا چند کامپ رو تست کردم ..در برابر گلیدن 165 هیچن...خیلی قدرت و صدای شفافی داره حتی در احتمال داره کواکسیالمم بفروشم و بجاش کامپ گلیدن بخرم چون واقعا ساخته شده برای ساب.... ساب R15 هم نیاز به تعریف نداره یه غولیه واسه خودش تا شیشه جلو ماشینو میلرزونه
    Last edited by hamidreza nazarian; 16-05-2015 at 16:46.

14. 7 کاربر از hamidreza nazarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید خان نزارین این فیلمارو آدم وسوسه میشه گیج میشه چیکار کنه مثه من که واسه ساب و کامپ و امپ مونو همش دارم اینور اونور تحقیق میکنم تایپ ار چند گیر میاد الان ؟گیج شدم بین این همه ساب خوب
    سلام

چی میگی امیر حسین جان من خودم هم وسوسه شدم یادم ساب خودم افتام.یادش بخیر با باکس 72 لیتری تیون 30HZ فروختمش کلا 350 تومنخیلی دوستش داشتم ولی خب فضای زیادی گرفته بود اونم تو صندوق پراید ولی خوب سابیه لامصب. ما بهش 2000 وات که توان ماکزیممش هست دادیم آخ نگفت.خلاصه مبارک حمید خان باشه.
    1542ش نست من 1450 گرفتم برای حمید خان.1522 ش هست 1500 چون رو 1 اهم هم میشه بست کمی بالاتره.
    برای شما ان شاءالله همون SQX12Extrime رو میگیرم بزار بار برسه.
    مرسی
    نظر شما چیه؟؟؟
    اگر تایپ R آلپاین گیرت اومد بگیر SPR-69

16. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •