تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1781 از 4105 اولاول ... 781128116811731177117771778177917801781178217831784178517911831188122812781 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,801 به 17,810 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس این چی گفته به من؟!!!!
    گفته بخش نامه جدید اومده(دیروز اومده)؟!!!!!
    البته من از یکی از آشناهامون که تو کار دانشگاس پرسیدم گفته احتمالا کاره وزارت علومه!!
    درسته؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

برای کاردانی شما 6 ترم سنوات دارید که الان 2 ترمش از بین رفته و 4 ترم دیگه برای فارغ التحصیلی فرصت دارید

شرط نظام وظیفه برای کنکور مجدد اینه که نباید بیشتر از دو ترم از دانشگاه اولیه گذشته باشه

شما باید از دانشگاه اولیه انصراف بدید اما باید بهشون بگید که جای دیگه قبول شدید و معافیت تحصیلیتون را باطل نکنند و توی دانشگاه دوم با

همون معافیت تحصیلی که برای دانشگاه اول صادر شده ثبت نام کنید و روز ثبت نام توی دانشگاه دوم باید بهشون بگید که یه نامه بدن که برید و

معافیت تحصیلیتون را از دانشگاه اول بگیرید البته ممکنه دانشگاه دوم به شما نامه را نده و خودش با دانشگاه اول نامه نگاری کنه و معافیت

تحصیلیتون را از اونا درخواست کنه

اموزشی هم نمیتونید برید چون برای اعزام به خدمت باید نامه انصراف از تحصیل (لغو معافیت تحصیلی) را به پلیس+10 بدید

3. این کاربر از iiiiiiiiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای کاردانی شما 6 ترم سنوات دارید که الان 2 ترمش از بین رفته و 4 ترم دیگه برای فارغ التحصیلی فرصت دارید

شرط نظام وظیفه برای کنکور مجدد اینه که نباید بیشتر از دو ترم از دانشگاه اولیه گذشته باشه

شما باید از دانشگاه اولیه انصراف بدید اما باید بهشون بگید که جای دیگه قبول شدید و معافیت تحصیلیتون را باطل نکنند و توی دانشگاه دوم با

همون معافیت تحصیلی که برای دانشگاه اول صادر شده ثبت نام کنید و روز ثبت نام توی دانشگاه دوم باید بهشون بگید که یه نامه بدن که برید و

معافیت تحصیلیتون را از دانشگاه اول بگیرید البته ممکنه دانشگاه دوم به شما نامه را نده و خودش با دانشگاه اول نامه نگاری کنه و معافیت

تحصیلیتون را از اونا درخواست کنه

اموزشی هم نمیتونید برید چون برای اعزام به خدمت باید نامه انصراف از تحصیل (لغو معافیت تحصیلی) را به پلیس+10 بدید
    من 1 ترم بیشتر نرفتم،فک کنم کاردانی ما 5ترم یا 2.5 سال هست!!!
    ولی معاون آموزشگامون گفته باید انصراف بدی و بری سربازی!!!بهش گفتم دوباره کنکور دادم گفت نمیشه بخشنامه جدید اومده که کسی که میخواد بره دانشگاه دیگه اجازه نمیدن بره و باید انصراف بده بره نظام وظیفه خودشو معرفی کنه!!!
    خب من که نامه انصراف بگیرم نمیتونم از دانشگاهی که جدید قبول شدم یک ترم مرخصی بگیرم بعد آموزشیم برم ادامه بدم درسو؟؟!!!
    موندم بین 2راهی!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

ببین شما مگه شهریور یا مهر سال پیش ثبت نام نکردید (حتی اگه ورودی بهمن بوده باشید) ؟از اون موقع تا الان دو ترم گذشته !

حالا بعدا" اگه سنوات کم اوردید میتونید درخواست بدید که یک ترم دیگه بهتون سنوات بدن

معاون دانشگاهتون به فکر خودشه چون با رفتن شما از اون دانشگاه اونا از نظر مالی(شهریه ثابت + شهریه متغییر )ضرر میکنند

امور دانشجویی دانشگاه دوم هم میتونه بهتون کمک کنه روز قبل ثبت نام برید سراغش و شرایطتتون را بهش بگید

6. 2 کاربر از iiiiiiiiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببین شما مگه شهریور یا مهر سال پیش ثبت نام نکردید (حتی اگه ورودی بهمن بوده باشید) ؟از اون موقع تا الان دو ترم گذشته !

حالا بعدا" اگه سنوات کم اوردید میتونید درخواست بدید که یک ترم دیگه بهتون سنوات بدن

معاون دانشگاهتون به فکر خودشه چون با رفتن شما از اون دانشگاه اونا از نظر مالی(شهریه ثابت + شهریه متغییر )ضرر میکنند

امور دانشجویی دانشگاه دوم هم میتونه بهتون کمک کنه روز قبل ثبت نام برید سراغش و شرایطتتون را بهش بگید
    راست میگی چون شبانه هستم بخاطر پولش شده نگهم میدارن
    راستی این قانون شامل من که میشه؟؟

16.آيا دانشجويان انصرافي حق تحصيل مجدد را دارند؟
    بلي . مشمولان در طي مدت تحصيل از ديپلم تا دكتري صرفا 1 بار مي توانند از تحصيل انصراف ومجددا با پذيرفته شدن در دانشگاه به شرط عدم ورود غيبت ، مي توانند به تحصيل ادامه دهند.آزمون مجدد ونزولي بودن تحصيل با اين اوصاف فرقي نخواهد داشت، به شرط اينكه 1: در مقطع قبلي فارغ التحصيل نشده باشد . 2: از زمان انصراف در مقطع اول بيش از يكسال نگذشته باشد.

من فقط از این حرفی که زد خیلی میترسم؛میگه باید انصراف بدی بری سربازی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

شامل شما هم میشه

من کاردانی و کارشناشی را برق - الکترونیک بودم

برای کارشناسی کنکور مجدد دادم

زمانی که کنکور مجدد دادم رفتم پیش رئیس دانشگاه اول (غیرانتفاعی بود )و وضعیتم را گفتم خیلی سعی کرد که من را متقاعد که توی دانشگاهشون بمونم ولی من دانشگاه دوم (دولتی) قبول شده بودم ،اخر کار رسما" بهم گفت تو با این کارت به ما ضرر زدی و باید پوله تمام شهریه ثابت ها را بدی ، منم بهش گفتم بیا

9. این کاربر از iiiiiiiiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شامل شما هم میشه

من کاردانی و کارشناشی را برق - الکترونیک بودم

برای کارشناسی کنکور مجدد دادم

زمانی که کنکور مجدد دادم رفتم پیش رئیس دانشگاه اول (غیرانتفاعی بود )و وضعیتم را گفتم خیلی سعی کرد که من را متقاعد که توی دانشگاهشون بمونم ولی من دانشگاه دوم (دولتی) قبول شده بودم ،اخر کار رسما" بهم گفت تو با این کارت به ما ضرر زدی و باید پوله تمام شهریه ثابت ها را بدی ، منم بهش گفتم بیا
    ایول
    آخه ورداشته به من میگه بخشنامه جدید اومده
    منم فقط از این حرفش میترسم
    البته شنبه میرم از یک آموزشکده فنیه دیگه سوال میکنم ببینم چند چنده
    اگه زیر بار نرفتن میشه کاری کرد؟؟
    مثلا شکایت به وزارت علوم یا چیز دیگه؟؟؟؟

داره خودمونی میشه chubin009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و ور

پيش فرض

با سلام
    آیا لیسانس کامپیوتر سخت افزار در نزاجا دوره کد میخوره؟و ایا رشته کامیوتر حتما در قسمت اداری خدمت میکنه و شهر خودش میوفته؟؟؟؟
    با تشکر
    سلام
    احتمال بالای 99 درصد کد نمیخوره . رسته شما رایانه میخوره ولی اینکه حتما کارتون تو یگان اداری باشه معلوم نیست ممکن باشه ممکن نباشه . مثلا من رشته ام نرم افزاره و رسته ام هم رایانه خورده ولی الان تو یگان شدم افسر آموزش سربازهای دیپلم و زیر دیپلم . یا یکی اونروز با من تازه اومده بود تو یگان و رشته اش مخابرات بود الان کارش توی ستاده و تایپ میکنه تازه خیلی هم تایپ بلد نبود. ولی من که رشته ام کامپیوتره الان باید آموزش رزم مقدماتی و ... بدم . برای اینکه بیفتی شهر خودت باید شرایط دار باشی مگه اینکه خیلی خوش شانس باشی بدون شرایط بیفتی شهر خودت .

12. این کاربر از chubin009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

من میخوام دفترچه پست کنم ولی دانشگاه میگه تا 2 ماه دیگه مدرک برای نظام وظیفه میده . ولی دانشگاه گفت که لغو معافیتت برای نظام وظیفه میفرستیم. حالا من چیکار کنم؟

در آغاز فعالیت 1897-31's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستان

من مدرکم لیسانسه اعزام 8/1 ، به نظرتون پذیرش نیرو هوایی سپاه بگیرم؟ پادگانش بالای چیتگره(شهرک راه آهن) یا اینکه بدون پذیرش گرفتن ممکنه جای بهتری بیفتم؟!

و اینکه آموزشی اردکان یزد چجوریه؟ کسی رفته؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •