سلام
من از مخابرات 2 سال پیش (طرح رمضان ) اینتر نت گرفتم که توی این دو سال هم دایم تمدیدش کردم این چند وقته ساعت های شبانش (رایگانش) تغییر کرده این جا کسی می دونه الان از چه ساعتی اینترنت رایگانش شروع و چه ساعتی تموم می شه
سلام
من از مخابرات 2 سال پیش (طرح رمضان ) اینتر نت گرفتم که توی این دو سال هم دایم تمدیدش کردم این چند وقته ساعت های شبانش (رایگانش) تغییر کرده این جا کسی می دونه الان از چه ساعتی اینترنت رایگانش شروع و چه ساعتی تموم می شه
سلام
ساعت رایگان ها ، متنوع هستند
4 تا 9
2 تا 6
1 تا نمیدونم چند (یک گیگ)
زنگ بزنید و بپرسید
سلام
یه سرویس را سه بار پرداخت کردم تا بار سوم سرویسم فعال شده سه بارم از پول کسر شده ایا به حساب بر میگرده؟؟
دو بار اول توی پروفایم اخطار وصل نشده به بانک مورد نظر رو داده بود
دوستای عزیزی که از مخابررات ناراحتند و سرعتشون داغونه همین قد بگم منم مجبورم به خاطر فیبر نوری از مخابرات بگیرم.
تجربه ای که دارم قبلا که خطم نویز شدید داشت سرعتم داغون بود ولی بعد از اینکه شکایت کردم (از طریق سایت و سامانه و اینا, چه زیر ساخت و هر وب سایت و شماره ای که میشد یه مدت خیلی پی گیر بودم) بالاخره نویز خطم رو درست کردن نمیدونم چطوری ولی مشکل از خونه و مودم من نبود.
الان هر طرحی که میگیرم معمولا با حداکثر سرعت اون طرح دانلود میکنم (مثلا چند وقت پیش زنگ زدم گفتم خطم جواب میده روی سرعت بالا باز بزارید و با 10 مگ بایت ثابت و پایدار دانلود میکردم.
البته الان طرحی که گرفتم داغونه و سرعتم رو 300 کیلو بیت ( دو و نیم مگا بایت) ثابت دانلود میکنم و بعضی وقتا دانلودم کم و بد میشه معمولا خوبه در کل نویز خیلی تاثیر گذاره.
قبلا:
بعد از رفع نویز از طرف مخابرات (تاریخ نوشتن این پست):
![]()
Last edited by forceful; 01-02-2017 at 04:36.
سلام دوستان
چند روزی هست که اینترنت برای حدودا 10 دقیقه قطع میشه بعد وصل میشه چراغ adsl روشنه اما دیتا رد و بدل نمی کنه
می خواستم بپرسم شما هم همین مشکل رو دارین؟
مشهد مرکز امت![]()
بره ماهم همینطوریه
مرکز امت
سلام دوستان راهکاری جهت پایین اوردن پینگ وجود داره ؟ این موجودات عجیب غریبی که در پشتیبانی هستند میگن ما فقط سرور های ایران رو میتونیم پینگش رو پایین بیاریم میگم من اینترنت خریدم نه اینترانت در جواب میگن هیج کاریش نمیشه کرد![]()
سلام وقتتون بخیر ...
من یکی از کارشناسان نصب 2020 هستم دیشب خونه یکی از مشترکام رفتم یک مشکل داشت که نفهمیدم از کجاس و 2020 پشتیبانی هم جوابی نداشت... این مشترک انلاینه و مشکلی نداره
snr= 30 25
downstrem=10240 787
خط مشترک مشکلی نداره و سرعت عالی داره تنها مشکلش اینه که هنگام کار کردم مودم یهو قطع میشه ولی چراغ های لینک و اینترنت هست ولی هیچ ارسال و دریافتی وجود ندارد و وارد تنظیمات مودم هم نمیشن در روز ممکنه یکی دوبار این اتفاق بیفته بدون قطعی لینک یا اینترنت.مشترک باید مودمو خاموش روشن کنه و مشکل برطرف بشه. و نتش وصل میشه ... مشترک مودم جدید هم خریده از این هم شاکیه که 2020 گفته مشکل از مودمه رفته مودم نو هم خریده باز مشکل همچنان هست لطفا راهنمایی کنید....
در ضمن مشترک فقط از وای فا استفاده میکنه
مچکر
به احتمال زياد آي پي غير فعال ميگيره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)