شمال اصلا پشت کنکور نموندی درسته ؟
صدو هیجده زنگ بزن بپرس
شمال اصلا پشت کنکور نموندی درسته ؟
صدو هیجده زنگ بزن بپرس
درسته
کنکور کاردانی به کارشناسی بود
آقا این دوره ی آموزشی چقدر طول میکشه؟؟؟؟
دانشگامون گفته نمیتونی بری جای دیگه؛چون بخشنامه جدید اومده که هرکی انصراف بده از دانشگاه باید بره سربازی و نمیتونه بره دانشگاه جدید
راستی میشه از دانشگاهی که فعلا توش هستم انصراف بدم بعد از دانشگاهی که قبول شدم یک ترم مرخصی بگیرم بعد برم آموزشی بعد آموزشی برم تو اون دانشگاه جدید ادامه بدم درسو؟؟؟؟
میشه؟؟!!![]()
یعنی دیگه نمیشه انصراف داد؟؟؟؟
من الآن دانشجوی ترم 3 پیام نورم. میخوام برای آزاد ثبت نام کنم.
یعنی دیگه نمیتونم از پیام نور انصراف بدم و برای آزاد ثبت نام کنم؟؟
یک سال (2 ترم) از معافیت تحصیلی استفاده کردم.
نمیدونم والا
البته معاونت آموزشی آموزشگامون گفته که بخش نامه جدید دیروز برامون اومده که کسایی که بخوان از دانشگاهی که توش هستن انصراف بدن و برن دانشگاه دیگه نمیتونن و بعد از انصراف باید برن سربازی
راستی این کاری که گفتم میشه انجام داد؟؟؟![]()
نظام وظیفه رفتی ؟
کارشناسی پیوسته هستی ؟ کدوم دانشگاه ؟
نه نرفتم
کاردانی فنی حرفه ای هستم؛پیوسته آموزشکده فرخی سیستانی زابل![]()
سلام.
دوست عزیز متاسفانه برخی افراد از عدم اطلاع افردا دیگه سوء استفاده میکنن و خبر هایی رو سر خود وبه صورت من در آوردی نشر میدن .
مدتی پیش سازمان نظام وظیفه سر همین موضوع اعلام کرده بود که برای اطلاع از آخرین وضعیت تحصیلی حتی به دفترچه سازمان سنجش وآموزش کشور هم اعتباری نیست! چه برسه به حرف اون کسی که شما رو راهنمایی کرده .
اینجا رو مطالعه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین سوالاتتون رو در رابطه با خدمت وظیفه عمومی اعم از معافیت تحصیلی , و... در اینجا مطرح کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا کسانی هم که میخوان درباره وضعیت معافیت تحصیلی اطلاع پیدا کنند میتونند به این لینک مراجعه کنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
سوالات متدوال درباره خدمت :
آقا این دوره ی آموزشی چقدر طول میکشه؟؟؟؟
بین 56 تا 60 روز .
دانشگامون گفته نمیتونی بری جای دیگه؛چون بخشنامه جدید اومده که هرکی انصراف بده از دانشگاه باید بره سربازی و نمیتونه بره دانشگاه جدید
در جواب دانشگاه و بخشنامه ای که صرفا دست اون رسیده :
آيا دانشجويان انصرافي حق تحصيل مجدد را دارند؟ بلي . مشمولان در طي مدت تحصيل از ديپلم تا دكتري صرفا 1 بار مي توانند از تحصيل انصراف ومجددا با پذيرفته شدن در دانشگاه به شرط عدم ورود غيبت ، مي توانند به تحصيل ادامه دهند.آزمون مجدد ونزولي بودن تحصيل با اين اوصاف فرقي نخواهد داشت، به شرط اينكه 1: در مقطع قبلي فارغ التحصيل نشده باشد . 2: از زمان انصراف در مقطع اول بيش از يكسال نگذشته باشد
درصورتی که شرایط مذکور رو دارید با خیال راحت میتونید انصراف بدید .
من الله توفیق.
آقا این کاری که گفتم میشه؟؟؟
یعنی از دانشگاهی که الان هستم توش انصراف بدم؛بعد دانشگاهی که جدید قبول شدم یک ترم مرخصی بگیرم بعد برم آموزشی؛وقتی آموزشیم تموم شد برم بگم که من دانشگاه قبول شدم باید برم!!!!
این کار میشه یا نه؟؟؟
بعدشم دوره ی آموزشی چقدر طول میکشه؟؟؟
این دکمه تشکرم نیست یک تشکری ازت بکنم![]()
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)