سلم
چ خبر مبرا؟
جقول چطوری؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
نمی دونم چرا این لعنتی ها ورلد جدید نمی زارن.... حوصلم سر رفت یه اکانت جدید ساختم اومدم تا لول 27 دیگه حسش نیست بازی کنم تو اریزونا هم که لولش 80 هست بازم حسش نیست چون کسی رو نمیشناسم ... سعید هم که اکانت رو نداد..
راستی ممد تو کجا بازی می کنی؟
اون تیکه آخر رو فکر کنم با هرکی بودی ، با من نبودی ! نه ؟ : دی
آرش ، پیروز کلا تو یاهو آنلاین بودی ، من از صبح تا شب تو یاهو بهت پی ام میدادم که کار مهم دارم ، جواب بده ، آخرش ساعت 11 همین که که من رفتم جواب دادی ! مسخره کردی مارو ؟ : دی
یه چند تا فیلم دارم ، با رپید باز مستقیم میکنیشون واسم عزیزم ؟ : دی
به تو هم نداد ؟ پس همه این حرف هایی که میزد فقط تعارف بود ؟ : دی
جواب :
بچه ها یه پیشنهاد : بیایین به صورت تیک تاکی از پست های هم دیگه تشکر کنیم ! : دی
هرکی پست میزنه همه ازش تشکر کنن ! حال میده ! تشکر هامون هم بالا میره ! کسی هم نمیتونه گیر بده ! : دی
اینو گفتی یادم اومد یه مدت زده بودم تو کار تشکر
تا صفحه 150 از همه تشکر کردم
ولی تشکر کردن محدودیت روزانه داره فکر کنم. بعد از 20-30 بار تشکر کردن، دکمه تشکر غیب میشد!
امین اسپم نده ، این یره علی میاد حالت رو میکنه توی قوطی ها ، از من گفتن بود ! : دی
راستی ، بچه ها کسی رپید باز نداره واسه ما یکی دو تا فیلم مستقیم کنه ؟ دعاتون میکنم ...![]()
برای اینکه اسپم نباشه :
ورلد جدید کی میاد بچه ها ؟
جه قدر این میخوابه تو هتل!!!8ساعت داره میخوابه!!!
+
الآن به زور لول 8م.
.
اااااااا
چکار میکنی مگه؟
تا لول 10-12 اصلا نیازی به خوابیدن توی هتل نیست!
سعی کن قبل از تمام شدن انرژیت کوئست ها رو کامل کنی تا لول آپ بشی و نیازی به خوابیدن نباشه
من هم با 8 ساعت خواب مخالفم!جه قدر این میخوابه تو هتل!!!8ساعت داره میخوابه!!!![]()
قبلا که هر کار 2 ساعت طول میکشید 8 ساعت میخوابید، حالا که شده 1 ساعت باید زمان خواب هم نصف بشه![]()
Last edited by amin_fixfox; 16-07-2011 at 19:40.
آدم مگه توی لول 8 از هتل استفاده میکنه ؟
ما تا لول 10 اصلا دنبال هتل نبودیم !! تو اگه جزو اولین نفر های ورلد باشی میخوای چیکار کنی ؟!
تا چند روز باید بدون هتل سَر کنی !! البته میتونی از شهرهای ارواح ( درست گفتم ؟ ) استفاده کنی ، اما خیلی دور و کمیاب هستن ...
پست امین تایید میشه !
انرژیم 10 بود!!!!
هتل شهرمون بود مجانی پام در اومد×××![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)