تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1780 از 4751 اولاول ... 780128016801730177017761777177817791780178117821783178417901830188022802780 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,791 به 17,800 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

انصافا بخوبی جای برادری که از صبح تا الان غایبه رو پر کردی!
    حرف شما هم منطقیه!
    ولی ایشون اگه زحمت فتوشاپ رو کشیدن ، چرا در مورد زمان نکشیدن؟؟
    ضمنا پینت به این راحتیه ، چرا تا یه چیزی میشه سریع میندازین گردن فتوشاپ؟؟
    میشه کارای زیادی برای گمراه کردن ملت کرد
    این رو هم فراموش نکنید که هر کس خودش مسئول انتخابشه ، چه اشتباه باشه چه نباشه!
    هیچ کس هم کسی رو مجبور نمیکنه و انتخاب آخر با خود کاربره!
    مخصوصا کسی که بخواد پست ایشونو ببینه و این همه پست شکایت رو نبینه
    ديگه اصطلاح فتوشاپي بين مردم باب شده. تغيير توي عكس هم مثلاً گفتم و بيشتر منظورم روي سرعت لحظه اي IDM بود تا فتوشاپي.

زکی دم شما گرم . مگه شاتل مال بابامه که بخوام فتوشاب بازی کنم و ملتو رو گول بزنم . احیانا فکر کردین به من یورسانت میده این شاتل . ایول
    ضمنا تو یستم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    4 تا عکس بوده با سرعت بیش از حد معمول همیشگی . و همونطور که تو یستم نوشتم از اونجا که نوبتی سرعتها جیره بندی میشه ، اون موقع نوبت من بوده .

اینم وضعیت دانلودای اخیرم :

ضمنا من فکر میکنم idm سرعت دانلود رو اشتباه نمیکنه بلکه تو محاسبه ی زمان باقیمونده اشتباه میکنه (یعنی با تاخیر عمل میکنه ) (البته فکر کنم اینجوری باشه ها )

و اینکه من به شخصه تو این 2 ماهی که از شاتل سرویس دادم زیاد اذیت نشدم . سرعتم بصورت تقریبا ثابت روی 25 هستش . بعضی اوقاتم که یهو میکشه بالا و تخته گاز یر میکنه . حالا اگه شما انتظار دارین که من وقتی سرویسم خوبه بیام آه و ناله کنم ، بحثش جداس .

کسی هم که میخواد isp عوض کنه با این یستای اخیر فکر کنم بیشتر بترسه بیاد شاتل تا اینکه گول حرفای منو بخوره . اگه اشتباه نکنم قبلا هم تو یه یستم گفتم که کسی که میخواد بیاد شاتل بهتر هست بیاد بگه کدوم مرکز هست تا بچه هایی که ازون مرکز سرویس دارن از کیفیتش بگن .

من شخصا توی مخابرات دیالمه سرویسم تقریبا بدون مشکل هست .

موفق باشین و یه کم خوشبین تر
    عزيزم من اصلاً قصد جسارت نداشتم ولي چون با اين يه باگ IDM به خوبي آشنا هستم مطمئن بودم كه اين سرعت لحظه اي هست. مثلاً شما به دانلودت ليميت بده بعد از يه چند ثانيه ليميت رو حذف كن و IDM يهو يه سرعت فضايي نشون ميده ولي مثلاً با DU Meter چك كنيم ميبينيم كه اصلاً اون سرعتي نيست كه IDM نشون ميده. شما هم اگر آرت 1 هستي (چون گفتي اكثراً روي 25 دانلود ميكني) مطمئن باش هرچي IDM بيشتر از 117 بهت نشون داد دروغ ميگه! چون وقتي شاتل سرعت آرت 1 رو روي 117 كيلوبايت محدود كرده محال هست شما بتوني بيشتر از اون سرعت بگيري. و لطفاً بگين كه قبول دارين اون سرعت 298 لحظه اي بوده و به قول خودتون IDM چند ثانيه با تأخير زمان رو هماهنگ ميكنه پس نشون ميده كه سرعت قبل از 298 كه نشون داده روي حدود 117 بوده چون با 117 ميشه توي همون 7 دقيقه كه نوشته 47 مگ باقي مونده رو دانلود كرد.

2. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

ديگه اصطلاح فتوشاپي بين مردم باب شده. تغيير توي عكس هم مثلاً گفتم و بيشتر منظورم روي سرعت لحظه اي IDM بود تا فتوشاپي.

عزيزم من اصلاً قصد جسارت نداشتم ولي چون با اين يه باگ IDM به خوبي آشنا هستم مطمئن بودم كه اين سرعت لحظه اي هست. مثلاً شما به دانلودت ليميت بده بعد از يه چند ثانيه ليميت رو حذف كن و IDM يهو يه سرعت فضايي نشون ميده ولي مثلاً با DU Meter چك كنيم ميبينيم كه اصلاً اون سرعتي نيست كه IDM نشون ميده. شما هم اگر آرت 1 هستي (چون گفتي اكثراً روي 25 دانلود ميكني) مطمئن باش هرچي IDM بيشتر از 117 بهت نشون داد دروغ ميگه! چون وقتي شاتل سرعت آرت 1 رو روي 117 كيلوبايت محدود كرده محال هست شما بتوني بيشتر از اون سرعت بگيري. و لطفاً بگين كه قبول دارين اون سرعت 298 لحظه اي بوده و به قول خودتون IDM چند ثانيه با تأخير زمان رو هماهنگ ميكنه پس نشون ميده كه سرعت قبل از 298 كه نشون داده روي حدود 117 بوده چون با 117 ميشه توي همون 7 دقيقه كه نوشته 47 مگ باقي مونده رو دانلود كرد.
    همون 117 هم خالی بندیه نرم افزار du meter نصب کن میزان دقیق ردو بدل اطلاعات رو از کانکشن نشون میده وقتی برای من idm 115 16 نشون میده dumeter 109.4 نشون میده قبلاً 110 هم بود ولی جدیدا از 109.4 بالاتر نمیره البته یکی دو کیلوبایت بالا پایین به مودم و نویز خط و فاصله تا مرکز مخابراتی هم بستگی داره.
    امشبم که دیگه مثل اینکه خبری از سرعت بالا نیست دیگه برا من با آرت وان داره متوسط 17 18 دانلود میکنه... (du meter) یکی دو هفته پیش 23 دانلود میکرد... از 192 قدیم کمتر شده متوسط... یکی دوبارم قطع و وصل کردم جز این که 6 ساعت طول کشید تا وصل بشه تغییری نکرد !

---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------

اگه کسی du meter کرک شده خواست تو پیغام بگه بهش بدم.
    Last edited by Exir; 01-03-2010 at 22:22.

4. این کاربر از Exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین عزیز، سرعت 298 که سرعت ثابت دانلودم نبوده که . منم همچین چیزی نگفتم . من چارتا عکس گذوشتم که 191 هم توش بوده . و بطور میانگین سرعت دانلودم از 117 بالاتر بود و روی حدود 150 - 60 میچرخید و همینجور کم و زیاد میشد (150 رو میانگین گفتم ).

اینم کل عکسایی که گرفتم. (حواسم نبود stopwatch از du بگیرم بدبختانه )
      محتوای مخفی:  

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ببین عزیز، سرعت 298 که سرعت ثابت دانلودم نبوده که . منم همچین چیزی نگفتم . من چارتا عکس گذوشتم که 191 هم توش بوده . و بطور میانگین سرعت دانلودم از 117 بالاتر بود و روی حدود 150 - 60 میچرخید و همینجور کم و زیاد میشد (150 رو میانگین گفتم ).
    ...........
    متاسفانه مثل اینکه هیچکدوم از سرعتها با دقایق باقیمانده نمیخونه!
    با همون du meter یه تست بزن ، ببینیم چی میگه

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الآن دیگه سرعتم برگشته به روال قبلی و روی 25 هستش دیگه

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

وای سهمیه ما از سرعت بالای شاتل دیشب تموم شد . باز خدا میدونه کی سرعتم میخواد بره بالا

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

دیشب b-b-c رو با کیفیت بالا آنلاین میدیدم .
    امروز عصر باز دستکاریش کردن اصلاً مودم خودش کانکت نمیشه یا اگرم بشه به زور بعد از 3 ساعت با 100 بار قطع و وصل کردن... گذاشتم رو bridge با کانکشن ویندوز کانکت شدم. دیگم خبری از بساط دیروز نیست ظاهرن. b-b-c هم بی b-b-c .
    با اسپید 18 19 شبکه جارقوز آبادم نمیشه دید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سرعت من همچنان از شاتل ثابت هست شبی یک گیگ و خرده ای یعنی همون حدود 1200000 کیلوبایت. ماه بهمن هم شبانه 27.5 گیگ شد البته با اون قطعی های اون روزا ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سرعت من همچنان از شاتل ثابت هست شبی یک گیگ و خرده ای یعنی همون حدود 1200000 کیلوبایت. ماه بهمن هم شبانه 27.5 گیگ شد البته با اون قطعی های اون روزا ...
    ببین دوست عزیز ، شما میگی همیشه سرعتت خوبه!
    این امکان نداره ، چون سرعت بعضیا پایینه ، دلیل نداره سرعت شما بالا باشه!
    در خوشبینانه ترین حالت ، شاتل جیره بندی کرده ، در نتیجه سرعت شما باید یک هفته در میون خوب باشه!
    پس بنابراین ، نتیجه میگیریم شما کارمند شاتلی!
    به اون رئیسات بگو سرعتو درست کنن، وگرنه از پشت کامپیوترم ، برای پشتیبانی فحش صادر میکنما
    ضمنا ممکنه از همین مکان مقدس (پشت کامپیوتر) یه آه عظیمی بکشم و اون شما رو بگیره!
    Last edited by Mahdi.p30; 02-03-2010 at 00:37.

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سرعت دانلود تو دانشگاه ما 400 هست ... میام خونه می بینم داره جون میکنه با 28 دانلود می کنه و ماهی 30 تومن هم میدم اعصابم به هم می ریزه ...

بریم راحت شیم از این خراب شده ...

13. 2 کاربر از ashkan_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 374 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 374 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •